bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Tatlim benimde hamilelikten dolayi ilk ay 8 cikmis sonra.kendiliginden 5.5 dusmus 50 mg ilac kullanmaya basladim en son 2.4 cikti buna rahmen dahliyeci 2 nin altinda olmasi gerek hamilelikte ilacimi 75 mg cikardi ihmal etme bi dahliyeciye gorun

Ben kızıma bebekken aldım ama giydiremedim. Bence yürümeye anlamaya başlayınca bu tarz şeyleri seviyorlar. 15 aylık falan ii olur sanki.
canım bu dışarı kıyafeti olduğu için büyüyünce rahat giyemez dedim.
bir de 6 ve 9 ay buldum türkiye'ye gönderim yapan.
canim cok guzel disari cikarken cok kullanisli olur zaten onu kis bebeginin nisana kadar giyerse 5 aylik olur marta kadar giyerse 4 aylik olur 6 ay bence uygun gibi canim 3 - 6 ay alma direk 6 ay yazani al bence canim gule gule giysin pasan

ben de öyle düşündüm canım, çok tatlış oluyor yaa, giyilmişinin fotosu da vardı da :)
6 ay ve 9 ay var.
saolasın canım benim.

Saglikli ve hayirli bi evlat olsun baska bisey istemem kuzum benim evet gonlumden pasa gecti ama dr buyuk ihtimal kiz diyince zerre kadar burukluk hissetmedim sanki bu haberi bekliyodum Rabbim herseyin en guzrlini ve hayirlisini bilir
anaaaaa belli oldu mu sonundaaa gözün aydın canım ne güzel adacık kızkardeş ablası olucak allah hayırlı etsin inşallah

Tatlim benimde hamilelikten dolayi ilk ay 8 cikmis sonra.kendiliginden 5.5 dusmus 50 mg ilac kullanmaya basladim en son 2.4 cikti buna rahmen dahliyeci 2 nin altinda olmasi gerek hamilelikte ilacimi 75 mg cikardi ihmal etme bi dahliyeciye gorun
hay allah ya ne geniş rahat adama denk geldim arkadaş hayır yani bunu söyleyen adam da yılların doktoru baya tecrübeli kaç tanıdığımın doğumunu yaptırdı. neyse hemen gidicem zaten canım saolasın teşekkür ederim

Kizlar benimde bugun iftara misafirim var.basim yine basladi agrimaya.2 gun agrimiyor hadi yine sonra basliyor agrimaya.
tam 17 mayısta da başağrısından yakınmışsın ay kendimi iyice sapık gibi hissediyorum eski msjları bi yandan hep okumaya devam ediyorum da.. ben bugün ilk defa magnezyum aldım inşallah bana iyi gelir sen kullanıyo musun canım magnezyum belki senin de eksiktir

gerçekten moralini bozma bence de canım.. günümüzde yediğimiz bu kadar hazır paketli gıdayla hepimizin insülin ayarları bozuldu zaten bende de reaktif hipoglisemi var arkadaşların da dediği gibi yediğine içtiğine biraz dikkat ettin mi allahın izniyle çok daha sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. hatta bişey söyliyyeyim mi ben yazın annenmlerin yanına gittiğimde yalan söylicem resmen doktor uyardı kan şekerini ani yükselten herşey yasak diycem yoksa annem dursa babam tepiştiriyo ağzıma.. yani uzun lafın kısası iyi tarafından bak mecburen dikkat edeceğin için çok daha sağlıklı bi hamilelik geçiriceksin inşallah

Allah korusun erken doguma sebep olabilir.doktor ilac verirse mutlaka duzenli kullan

Dahiloye degil endokrine gitmelisin. Dahiliyenin alani genis endokrin ise sirf hormonlarla ilgilenir ve bu konuda en cok onlar bilgilidir. Ben tiroid ilaci kulla iyorum. Gebelikte 2.5 alti olmaso dogrusu ancak senin Allahtan cok yuksek cikmamis xanim. Sorun teskil etmemistir ama ilerleyen gebelik donemlerinde daha cok artacaktir oyuzden bir wndokrin uzmanina gorus. T3 ve t4 une de bakiyorlar evet ama ayrica iyoduna bakmasini da rica et. Tiroid hastalarinin cogunda iyot eksikligi oluyor. Eger doktorunun verdigi multivitaminin icinde iyot yoksa ve yeteri kadar tuz tuketmiyorsan dusuk cikabilir cnm. Endiselencek bir durumun yok

çoook teşekkür ediyorum arkadaşım verdiğin bilgiler için.. uygulycam inşallah dediklerini

Mcada hayirli geceler, iyi uykular canim :)
Herhalde en fazla iki haftaya kadar ben de ogrenmis olurum kizcemi, burdan süslü püslü elbiselerini paylasiriz meleklerimizin :))
Insallah bitanem bende fitilimi yerlestirdim simdi yatiyorum hayirlisi olsun bitanem bayramdan evvel sende ogrende alisverise baslayalim

Samsundayim.liman hastanesi ne gidebilirsin.ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…