- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #24.541
kızlaar mrb herkeslerin keyfi yerindedir umarımbugün şu tahliller için gittim doktora tekrar ay adamın acil doğumu çıkmış saatlerce gecikmeli geldi.. allahtan eşimin dahiliyede randevusu vardı da o arada onu hallettik. girdik içeriye hemen bizim hiç ultrasonumuz olmadı ağğğbiii bakışımı attım 3 cümle arka arkaya kurdum haftasonu komple ağladım taa nizipten geliyoruz (dr antepte çünkü) 2 buçuktan beri bekliyoruz ve sonuç gördüm bebişimi tekrar bizim tosuncuk nasıl edepsiz yatıyosa artık dr o acelesinin içinde bile cinsiyeti söyledik dimi erkek dedi evet dedim tam 12. haftadan beri habire açıyo bizim oğlan 2 günde 4 gün büyümüş ortalama ağırlığı da 168 di 199 olmuş.. bacakları da uzamış tabii ama hala bi hafta geride babası kılıklı ya bu bacak kısalığını sordum bu cücelik belirtisi ya da down sendromu belrtisi falan olabilir mi dedim yoook naptınız dedi öyle bişey yok herşeyi çok normal sadece sıvı alımınıza dikkate edin şu an bebeği sıkıntıya sokucak düzeyde diil ama bakın kesenin suyu daha iyi olabilirdi dedi.. kafamı karıştıran tek şey tiroid seviyeme noprmal dedi adam ben şoookk tabii ama dedim benim 2.93 2.50nin altında oması gerekmiyo mu hamileler için dedim bi sorun teşkil etmiyo ama içiniz rahat etsin bi dahiliyeye yönlendirelim tsh 1-2 falan mı nedir onlara da baktıralım dedi..ben güvenemedim tabii şimdi iki doktora daha sorucam ama burdaki deneyimli arkadaşlar ve tiroid sorunu yaşayan arkadaşlar sizce normal mi? değerleri bu seviyede olup da ilaç kullanmayan var mı ki??
canım bu dışarı kıyafeti olduğu için büyüyünce rahat giyemez dedim.Ben kızıma bebekken aldım ama giydiremedim. Bence yürümeye anlamaya başlayınca bu tarz şeyleri seviyorlar. 15 aylık falan ii olur sanki.
canim cok guzel disari cikarken cok kullanisli olur zaten onu kis bebeginin nisana kadar giyerse 5 aylik olur marta kadar giyerse 4 aylik olur 6 ay bence uygun gibi canim 3 - 6 ay alma direk 6 ay yazani al bence canim gule gule giysin pasan
anaaaaa belli oldu mu sonundaaaSaglikli ve hayirli bi evlat olsun baska bisey istemem kuzum benim evet gonlumden pasa gecti ama dr buyuk ihtimal kiz diyince zerre kadar burukluk hissetmedim sanki bu haberi bekliyodum Rabbim herseyin en guzrlini ve hayirlisini bilir
hay allah ya ne geniş rahat adama denk geldim arkadaşTatlim benimde hamilelikten dolayi ilk ay 8 cikmis sonra.kendiliginden 5.5 dusmus 50 mg ilac kullanmaya basladim en son 2.4 cikti buna rahmen dahliyeci 2 nin altinda olmasi gerek hamilelikte ilacimi 75 mg cikardi ihmal etme bi dahliyeciye gorun
tam 17 mayısta da başağrısından yakınmışsın ay kendimi iyice sapık gibi hissediyorumKizlar benimde bugun iftara misafirim var.basim yine basladi agrimaya.2 gun agrimiyor hadi yine sonra basliyor agrimaya.
Amin canim benim cok tesekkur ediyoruzzzanaaaaa belli oldu mu sonundaaagözün aydın canım ne güzel adacık kızkardeş ablası olucak allah hayırlı etsin inşallah
gerçekten moralini bozma bence de canım.. günümüzde yediğimiz bu kadar hazır paketli gıdayla hepimizin insülin ayarları bozuldu zaten bende de reaktif hipoglisemi var arkadaşların da dediği gibi yediğine içtiğine biraz dikkat ettin mi allahın izniyle çok daha sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. hatta bişey söyliyyeyim mi ben yazın annenmlerin yanına gittiğimde yalan söylicem resmen doktor uyardı kan şekerini ani yükselten herşey yasak diycem yoksa annem dursa babam tepiştiriyo ağzıma.. yani uzun lafın kısası iyi tarafından bak mecburen dikkat edeceğin için çok daha sağlıklı bi hamilelik geçiriceksin inşallahÇok kötüyüm ağlıyorum bugün doktora gittim benı dahılıyeye sevketti baş dönmesi ve halsizlik için oda gün ortasında bana şeker testi yaptı açlık tokluk bakmadan bana gebelik şekerisin dedi.yarın şeker yüklemesine çağırdı.moralim çok bozuk
hay allah ya ne geniş rahat adama denk geldim arkadaşhayır yani bunu söyleyen adam da yılların doktoru baya tecrübeli kaç tanıdığımın doğumunu yaptırdı. neyse hemen gidicem zaten canım saolasın teşekkür ederim
Allah korusun erken doguma sebep olabilir.doktor ilac verirse mutlaka duzenli kullan
6 aylığı da yaza denk gelmiyo mu kiiben de öyle düşündüm canım, 6 ay ve 9 aylığı buldum, 6 ay iyi olur herhalde dedim ama emin olamadım.
kızlaar mrb herkeslerin keyfi yerindedir umarımbugün şu tahliller için gittim doktora tekrar ay adamın acil doğumu çıkmış saatlerce gecikmeli geldi.. allahtan eşimin dahiliyede randevusu vardı da o arada onu hallettik. girdik içeriye hemen bizim hiç ultrasonumuz olmadı ağğğbiii bakışımı attım 3 cümle arka arkaya kurdum haftasonu komple ağladım taa nizipten geliyoruz (dr antepte çünkü) 2 buçuktan beri bekliyoruz ve sonuç gördüm bebişimi tekrar bizim tosuncuk nasıl edepsiz yatıyosa artık dr o acelesinin içinde bile cinsiyeti söyledik dimi erkek dedi evet dedim tam 12. haftadan beri habire açıyo bizim oğlan 2 günde 4 gün büyümüş ortalama ağırlığı da 168 di 199 olmuş.. bacakları da uzamış tabii ama hala bi hafta geride babası kılıklı ya bu bacak kısalığını sordum bu cücelik belirtisi ya da down sendromu belrtisi falan olabilir mi dedim yoook naptınız dedi öyle bişey yok herşeyi çok normal sadece sıvı alımınıza dikkate edin şu an bebeği sıkıntıya sokucak düzeyde diil ama bakın kesenin suyu daha iyi olabilirdi dedi.. kafamı karıştıran tek şey tiroid seviyeme noprmal dedi adam ben şoookk tabii ama dedim benim 2.93 2.50nin altında oması gerekmiyo mu hamileler için dedim bi sorun teşkil etmiyo ama içiniz rahat etsin bi dahiliyeye yönlendirelim tsh 1-2 falan mı nedir onlara da baktıralım dedi..ben güvenemedim tabii şimdi iki doktora daha sorucam ama burdaki deneyimli arkadaşlar ve tiroid sorunu yaşayan arkadaşlar sizce normal mi? değerleri bu seviyede olup da ilaç kullanmayan var mı ki??
çoook teşekkür ediyorum arkadaşım verdiğin bilgiler için.. uygulycam inşallah dedikleriniDahiloye degil endokrine gitmelisin. Dahiliyenin alani genis endokrin ise sirf hormonlarla ilgilenir ve bu konuda en cok onlar bilgilidir. Ben tiroid ilaci kulla iyorum. Gebelikte 2.5 alti olmaso dogrusu ancak senin Allahtan cok yuksek cikmamis xanim. Sorun teskil etmemistir ama ilerleyen gebelik donemlerinde daha cok artacaktir oyuzden bir wndokrin uzmanina gorus. T3 ve t4 une de bakiyorlar evet ama ayrica iyoduna bakmasini da rica et. Tiroid hastalarinin cogunda iyot eksikligi oluyor. Eger doktorunun verdigi multivitaminin icinde iyot yoksa ve yeteri kadar tuz tuketmiyorsan dusuk cikabilir cnm. Endiselencek bir durumun yok
Canom benim yegenime yurtdisindan gelmisti o fotosunu paylastigin tulum. Valla kac ayliga kadar bilmiyorum ama 5 aylikken giymeye basladi 3 yasina kadar da giydi.6 aylığı da yaza denk gelmiyo mu kiisıcak olur sanki
o nasıl bereketli bi tulummuş kızCanom benim yegenime yurtdisindan gelmisti o fotosunu paylastigin tulum. Valla kac ayliga kadar bilmiyorum ama 5 aylikken giymeye basladi 3 yasina kadar da giydi.
bu bende de iki kere oldu aynen aslında çok oturunca terleyince falan oluyo ama ben de bi an eyvah suyum geldi şimdi doğurcam demedim desem yalan olurRuyamda oyle gorunce acaba dedim. Suyum gelse kesin hissederim diye dusunuyorum.ahh hanimkizim herseyi abartma nedenim oldu.
Insallah bitanem bende fitilimi yerlestirdim simdi yatiyorum hayirlisi olsun bitanem bayramdan evvel sende ogrende alisverise baslayalimMcada hayirli geceler, iyi uykular canim :)
Herhalde en fazla iki haftaya kadar ben de ogrenmis olurum kizcemi, burdan süslü püslü elbiselerini paylasiriz meleklerimizin :))
Gerçekten çok güzek bayılıyorum böyle kıyafetlere. Ben senin yerinde olsam bu kış için değil de bir sonraki kış için böyle bir tulum alırdımEki Görüntüle 1846466
çok tatlı di mi ya :))
amazon'dan alacağım inşallah.
kaç ay için alsam ki acaba?
Samsundayim.liman hastanesi ne gidebilirsin.ben memnunumKızlar samsun amasya çorum tokat civarnda oturanlar, bilenler yardminza ihtiyacm var. Okullar bitnce byrama esimin memleketine gdecez ve temmuzun sonuna kadar ordayız. Ayrntılı ultrasonu oralardan bi yerde yaptrmam gerekiyo. Bna yardm edin nereler iyidr, hangi hastanedn randevu alaym?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?