- 19 Mart 2015
- 719
- 1.185
- 63
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #24.561
Çok tatlı canım ama ilk aylarda giyemez en az 3 aydan sonra giyerEki Görüntüle 1846466
çok tatlı di mi ya :))
amazon'dan alacağım inşallah.
kaç ay için alsam ki acaba?
75 le biter bence dogum sonrasi 65 le donersin :)
bende kilo konusunda çok takıntılıyım 74le hamile kaldım şuan 76/77 civarıyım 19+4üm bende kaçla tamamlarım çok merak ediyorum esas kilo 7. aydan sonra başlıyomuş
Evet canim epeydr gremiyodum. Amin hepimze hayrlı saglıklı hamilelikler tatlım cok sagol.
Canım benim moralimin bozulma nedeni ben beyaz ekmek,hamurişi,tatlı,şeker,prinç patates zaten tüketmıyorum şeker yükseltıyo dıye bukadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu azönce kızkardeşimle görüştüm abla senin şikayetlerinin şekerle alakası yok dedi demirin düşmüş olabilir demir hapı kullanmaya başla dedi dr vermişti ben başlamamıştım uykudan gece nefes daralması,baş dönmesi çarpıntı ile kalkıyorum şekerde bunlar olmazmışkı yarın başka doktora gidicem herkes demir ilacı başladımı ben bırde doğru dürüst yemek yıyemıyorumgerçekten moralini bozma bence de canım.. günümüzde yediğimiz bu kadar hazır paketli gıdayla hepimizin insülin ayarları bozuldu zaten bende de reaktif hipoglisemi var arkadaşların da dediği gibi yediğine içtiğine biraz dikkat ettin mi allahın izniyle çok daha sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. hatta bişey söyliyyeyim mi ben yazın annenmlerin yanına gittiğimde yalan söylicem resmen doktor uyardı kan şekerini ani yükselten herşey yasak diycem yoksa annem dursa babam tepiştiriyo ağzıma.. yani uzun lafın kısası iyi tarafından bak mecburen dikkat edeceğin için çok daha sağlıklı bi hamilelik geçiriceksin inşallah
Ayrntıli ultrasonu da mi orda yaptrcaksın canım?Samsundayim.liman hastanesi ne gidebilirsin.ben memnunum
Demir ilacina 16 haftada geciloyor canimCanım benim moralimin bozulma nedeni ben beyaz ekmek,hamurişi,tatlı,şeker,prinç patates zaten tüketmıyorum şeker yükseltıyo dıye bukadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu azönce kızkardeşimle görüştüm abla senin şikayetlerinin şekerle alakası yok dedi demirin düşmüş olabilir demir hapı kullanmaya başla dedi dr vermişti ben başlamamıştım uykudan gece nefes daralması,baş dönmesi çarpıntı ile kalkıyorum şekerde bunlar olmazmışkı yarın başka doktora gidicem herkes demir ilacı başladımı ben bırde doğru dürüst yemek yıyemıyorum
cok guldum tarih verince.magnezyum hic aksatmiyorum kullaniyorum ama banamisin demiyo.bugun cok siddetli degildi cok sukur.tam 17 mayısta da başağrısından yakınmışsın ay kendimi iyice sapık gibi hissediyorumeski msjları bi yandan hep okumaya devam ediyorum da.. ben bugün ilk defa magnezyum aldım inşallah bana iyi gelir sen kullanıyo musun canım magnezyum belki senin de eksiktir
Ins erken dogum yasamaz kimse ama cok da erken gelmedikten sonra pek bi sorun olmaz insallah.ben erken dogum uzmani olarak ins.3.cocugum erken dogmaz.erken doğum muuuuuuuuu şimdi acaip tırstım
Ins saglikcakla kucaklarina alirlar yavrularini.zayif dogmus kuvozde kalir bir muddet.7 ayliktan daha erken belki dogum yapmis olabilirmi. ben 7 bucuk aylik dogum yaptim 2650 ydi kilosu.neyse saglikli olsunda toparlar ins bebis kendini.Kızlar birşey daha söyleyim üst komşumun kızı 1100 kg 7 aylık doğum yaptı idrar yolu enfeksiyonu varmış önemsememiş erken doğum olmuş dikkat edin hergün bol su tüketin..ben idrar rengımı kontrol edıyorum sürekli
hakkaten saydığın belirtiler demir eksikliği.. ay ben anlamıyorum valla bu dktorları ya tamam tıpı onlar okudu bilmişlik taslamak istemiyorum ama adam bugün benim 2.93lük tiroid değerime normal diyo.. allah korusun hepimizi bilemedimCanım benim moralimin bozulma nedeni ben beyaz ekmek,hamurişi,tatlı,şeker,prinç patates zaten tüketmıyorum şeker yükseltıyo dıye bukadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu azönce kızkardeşimle görüştüm abla senin şikayetlerinin şekerle alakası yok dedi demirin düşmüş olabilir demir hapı kullanmaya başla dedi dr vermişti ben başlamamıştım uykudan gece nefes daralması,baş dönmesi çarpıntı ile kalkıyorum şekerde bunlar olmazmışkı yarın başka doktora gidicem herkes demir ilacı başladımı ben bırde doğru dürüst yemek yıyemıyorum
Dahiloye degil endokrine gitmelisin. Dahiliyenin alani genis endokrin ise sirf hormonlarla ilgilenir ve bu konuda en cok onlar bilgilidir. Ben tiroid ilaci kulla iyorum. Gebelikte 2.5 alti olmaso dogrusu ancak senin Allahtan cok yuksek cikmamis xanim. Sorun teskil etmemistir ama ilerleyen gebelik donemlerinde daha cok artacaktir oyuzden bir wndokrin uzmanina gorus. T3 ve t4 une de bakiyorlar evet ama ayrica iyoduna bakmasini da rica et. Tiroid hastalarinin cogunda iyot eksikligi oluyor. Eger doktorunun verdigi multivitaminin icinde iyot yoksa ve yeteri kadar tuz tuketmiyorsan dusuk cikabilir cnm. Endiselencek bir durumun yok
cok guldum tarih verince.magnezyum hic aksatmiyorum kullaniyorum ama banamisin demiyo.bugun cok siddetli degildi cok sukur.
Ins erken dogum yasamaz kimse ama cok da erken gelmedikten sonra pek bi sorun olmaz insallah.ben erken dogum uzmani olarak ins.3.cocugum erken dogmaz.[/Qtelden eski sayfaları okuyorum laptoptan yeni tam senin yeni msjını okurken bi baktım eskilerin olduğu sayfada da baş ağrısından yakınmışsın.. harbi harbi gizli takip eden sapıklar gibi hissettim kendimiaaa senin önceki 2 çocuk erken doğumdu dimi?? ya var ya allahım koruduktan sonra her türlü sağlıklı oluyolar gerçekten bazen kızıyorum da kendime tamam tedbir iyidir ama biraz da tevekkül etsem iyi olucak sanırım
canım gebelikte 2. trimesterde 3ün altı normal.hakkaten saydığın belirtiler demir eksikliği.. ay ben anlamıyorum valla bu dktorları ya tamam tıpı onlar okudu bilmişlik taslamak istemiyorum ama adam bugün benim 2.93lük tiroid değerime normal diyo.. allah korusun hepimizi bilemedim
canım gebelikte 2. trimesterde 3ün altı normal.
endokrin kılavuzlarında böyle.
aama sınırdasın belki ilaç başlarlar düşük doz.
benim arkadaşın hocası ilk trimester için bile 3e normal diyormuş, endokrin profu.
Gerçekten çok güzek bayılıyorum böyle kıyafetlere. Ben senin yerinde olsam bu kış için değil de bir sonraki kış için böyle bir tulum alırdım
6 ay için filan alıcaktım inş canım.Çok tatlı canım ama ilk aylarda giyemez en az 3 aydan sonra giyer
9 aylık mı alsam ki?TaeYang canim gule gule kullansin oglusun.bende 9 aylik al diyecektim dis giyim oldugu icin biraz buyuk almakta fayda var.cok sirinmis.benimde var astranot diye geciyor. Disariya giderken ev kiyafetinin ustune bir tek onu giydiriyordum yetiyordu kizima.
hastalık yoktur hasta vardır :)oooyy yedim sanırım kafayı kime inaniciiiz biz ya!! ama ben şimdi adama saydırdım durdum saatlerdir hamilelik hormonlarım da tavan zaten bilemedim ki canım adamcağız o kadar doğal normal değerler dedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?