bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
75 le biter bence dogum sonrasi 65 le donersin :)

Deme öyle ağlarım bak istemiyrm o kadar çok kilo almak ama midem bulunurken benm midem çok ağrıdı hep kuru ekmek yedim yani ondan kilo aldım hep.inşallah böyle dvm etmez Tabi.ederse de napalm nasip.sağlık olsn deriz artık

bende kilo konusunda çok takıntılıyım 74le hamile kaldım şuan 76/77 civarıyım 19+4üm bende kaçla tamamlarım çok merak ediyorum esas kilo 7. aydan sonra başlıyomuş

Bende hiç bilmiyrm cnm ya.inşallah çok almayız ya da inşallah eski kilomuza rahat dönerz

Canım benim moralimin bozulma nedeni ben beyaz ekmek,hamurişi,tatlı,şeker,prinç patates zaten tüketmıyorum şeker yükseltıyo dıye bukadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu azönce kızkardeşimle görüştüm abla senin şikayetlerinin şekerle alakası yok dedi demirin düşmüş olabilir demir hapı kullanmaya başla dedi dr vermişti ben başlamamıştım uykudan gece nefes daralması,baş dönmesi çarpıntı ile kalkıyorum şekerde bunlar olmazmışkı yarın başka doktora gidicem herkes demir ilacı başladımı ben bırde doğru dürüst yemek yıyemıyorum

Demir ilacina 16 haftada geciloyor canim

cok guldum tarih verince.magnezyum hic aksatmiyorum kullaniyorum ama banamisin demiyo.bugun cok siddetli degildi cok sukur.
erken doğum muuuuuuuuu şimdi acaip tırstım
Ins erken dogum yasamaz kimse ama cok da erken gelmedikten sonra pek bi sorun olmaz insallah.ben erken dogum uzmani olarak ins.3.cocugum erken dogmaz.

Ins saglikcakla kucaklarina alirlar yavrularini.zayif dogmus kuvozde kalir bir muddet.7 ayliktan daha erken belki dogum yapmis olabilirmi. ben 7 bucuk aylik dogum yaptim 2650 ydi kilosu.neyse saglikli olsunda toparlar ins bebis kendini.

hakkaten saydığın belirtiler demir eksikliği.. ay ben anlamıyorum valla bu dktorları ya tamam tıpı onlar okudu bilmişlik taslamak istemiyorum ama adam bugün benim 2.93lük tiroid değerime normal diyo.. allah korusun hepimizi bilemedim

Canim antalyadaki hastanelerde endokrine direk randevu vermiyorlar once dahiliyeci muayene olmak gerekiyir doktor gerek gorurse endokrine yonlendiriyor

TaeYang canim gule gule kullansin oglusun.bende 9 aylik al diyecektim dis giyim oldugu icin biraz buyuk almakta fayda var.cok sirinmis.benimde var astranot diye geciyor. Disariya giderken ev kiyafetinin ustune bir tek onu giydiriyordum yetiyordu kizima.

canım gebelikte 2. trimesterde 3ün altı normal.
endokrin kılavuzlarında böyle.
aama sınırdasın belki ilaç başlarlar düşük doz.
benim arkadaşın hocası ilk trimester için bile 3e normal diyormuş, endokrin profu.

Kızlar benim karnım nerdeyse hiç yok tekme falanda hissetmiyorum normal mi acaba ya endişeliyim sürekli.enson 16.haftada gitmiştik herşey normaldi ama sanki 3hafta önceki karnımla aynı şuanda karnım ve bebeğimi hissetmiyorum sadece iki günde bir aynı yerde üç dört kere pıtpıt yapıyo okadar..

oooyy yedim sanırım kafayı kime inaniciiiz biz ya!! ama ben şimdi adama saydırdım durdum saatlerdir hamilelik hormonlarım da tavan zaten bilemedim ki canım adamcağız o kadar doğal normal değerler dedi ki

Gerçekten çok güzek bayılıyorum böyle kıyafetlere. Ben senin yerinde olsam bu kış için değil de bir sonraki kış için böyle bir tulum alırdım

canım bu ayaklı olduğu için yürüdüğü zamanlarda uygun olmaz diye düşündüm ama
gerçi zaten bulduğum yerde sadece 6 ve 9 ay var.

Çok tatlı canım ama ilk aylarda giyemez en az 3 aydan sonra giyer
6 ay için filan alıcaktım inş canım.
9 aylık mı alsam ki?
dışarısı için kıyafet üstüne bu da canım.
bilemedim şimdi.

oooyy yedim sanırım kafayı kime inaniciiiz biz ya!! ama ben şimdi adama saydırdım durdum saatlerdir hamilelik hormonlarım da tavan zaten bilemedim ki canım adamcağız o kadar doğal normal değerler dedi ki
hastalık yoktur hasta vardır :)
hastadan hastaya çok şey değişir.
sen mutlaka endokrine git, ilaç başlayabilirler tam sınırda diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…