bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar. Ben de bir deniz asigiyim ve acilmayi acilip sessizligi dinlemeyi cok severim. Benim herif cok açıliyorum ve ayaklarima kramp giriyor diye bu yil yuzmeyi yasakladi bana. Tabii tansiyonumun 4lere dusmesi de korkutuyor onu. Artik seneye hanimcikla gideriz. Herifim bu yil tek basina yurtdisi turuna cikicak. Ben de anacigimin dizinin dibine ohhh mis.

Ana dizi missss sanırım 50 yaşında da olsam ana dizi yaaa... Dünyanın en huzur dolu yeri.bizim bebişlerimiz de bizim için böyle mi dusunecekler acaba.Senin kızın olacak sanki benden daha şanslisin.Erkekler ana dizi aramiyorlar çok.Ben annemle gece uyumaya hala bayılıyorum.

Ana dizi gibi huzurlu bir yer daha tanimam. Erkek kiz farketmiyor bence. ben daha yabani buzdolabi olan tarafimdir. Abim daha anneciydi dizine yatadi, operdi, sarilirdi. Ben opmem opturtmem de. Kuzenim var erkek cok anneciydi inanamazsin her firsatta operdi annesini gozlerinin icine bakardi millet masallah cekerdi. Evlenince anneciligi birakti gerci kariciliga dondu

Ayy kıyamam annesi minnoşunun ayaklaridir onlar.Benim de son 1 haftadır bi sağ tarafım şişiyor bir sol.Balık gibi yuzuyorlar içerde
Tekmeleri hissediyor olmalısın o zaman sen de.Tabi bazen hıçkirik tutuyormuş.

Kızında mı sende mi canım. Geçmiş gitmiş şükür. Genişleme benim böbrekte. Doktorda takip ederiz dedi öyle korkutucu bişi demedi ilaç önermiyoruz zaten gebelikte sadece takibini yaparız genişlemenin demişti

Yani bir oğlan anası olacak olmanin verdiği gelin kıskançligi kesin olur bende. Gelinine en yalaka kayinvalide olabilirim yeter ki oğlum bana uzak olmasın diye

Benimde sol sis duruyodu canim pazartesi usg de bakinca dr melegimin kafasi ordaymis megersem

Günaydın kızlar bebişini hissetmeyen kaldımı aranızda ben hala hissetmiyorum bide 2. bebiş daha çabuk hissedilir deniliyor.Korkmaya başladım doktora haftaya gitmem lazım ama sanırım ben bekleyemicem bu hafta gidicem.Değişik değişik rüyalar görüyorum elleri kolları tutmuyor ayakları tutmuyor ondan hissedemiyormusum gibi görüyorum rüyamda

Kizlar bu kasilma olayini yani arada karinda kasiklarda biseyin sertlesmesi durumunu doktora soran oldu mu bende oluyo arada merak ediyom normal mi bi sorsak kizlar rdv olanlar bizede bilgilendirse
Ben sordum cnm. Dr.um da rahim genisledigi icin normal dedi ama eger bacaga giren kramp gibi karnina kramp giriyorsa bana soyluyorsun kalsiyum yaziyoruz dedi..

Yok kuzum 22 haftaya kadar hissetmemek normalmis bugun yarin insallah hissedersin sende

Bilincaltin ruyana girmis cnm ben de herkes hissedior ben hisaetmiyorum diye ruyamda kopuklu kanamam olduunu gornustum. Allah korusun! 20. Haftaya kadar hissetmemeniz normalmis cnm endise etme ben de 16. Haftadayim ben de birsey hissetmiyorum henuz. Iyot eksikligi de cikmisti beyin gelisimi icin muhimmis wn sonki ultrasonda da hareket etmemisti dr.da zorlamamisti donsun birsey yapsin diye kalbine boyuna bakip cikartti. o da kafama takildi sanirim... Hernekadar birsonraki Ultrasona girince hareket ettigini gorursem rahatlayacak olsam da simdilik dusunmemeye calisiyorum cnm kotu seyler

Günaydın Nilkemmmm ne güzel şeyler diliyorsun Rabbim o güzel gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eylesin sana canımm benim.

GünaydıınnAmiinn canım benimmmm, çok teşekkür ederim. Sana da inşallah. Allah gönlündekinden daha güzel bir evlat versin, sağlıkla inşallah. Plasentalarımız da bir an evvel çıksın inşallah yukarı. Yetti be yaf

insallah canım ya telaşlanmaya başladım oğlumu 16. haftada hissetmiştim.Bu kız tembel galiba

Biz bugün itibariyla 17+1'deyiz ben de hissetmiyorum henüz. Çok nadir arada bişeyin pıt pıt attığını hissediyorum ama seyirme gibi geliyo o da. Bebiş mi başka bişey mi fark edemiyorum ondan. İnternetten araştırdım biraz da 20'inci haftaya kadar normal yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…