bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar malum bu dönem herşeye dikkat ediyoruz titizleniyoruz. O yüzden kullandığınız çatlak kremi, güneş kremi, makyaj malzemesi gibi ürünlerde hangi markaları tercih ettiniz? Benim de var kullandıklarım ama önerilere göre değiştirilebilir de bence bu ürünler.
Ben çatlak kremi Lierac kullanıyorum, güneş kremi Solante Pregna aldım, duş jeli şumpuan gibi ürünleri Yves Rocher aldığım bitkisel olduğu için. Ama makyaj malzemesi konusunda çok kararsızım açıkçası.
Güneş kremi düşünüyorsanız Solante Pregnadan başka almayın derim ben. Hamileler için özel üretilmiş, antialerjik ve benim için en önemlisi su bazlı olması.
Çatlak kreminde ise çatlağım yok hiç çatlak öncesi kremini kullanıyorum ben düzenli bir şekilde. Hiç çatlağım yok çok şükür o yüzden Lierac hakkında birşey diyemiyorum şimdilik.
Hangi ürünleri tavsiye edersiniz, hangilerinden memnunsunuz?

kızlar benim baş ağrım yaklaşık bi yarım saattir yok acaba diyorum akşam magnezyum içmiştim bu kadar çabuk etki edebilir mi ki??

Ben 3 gündür baş ağrısından ölüyorum ama bugün şaşırtıcı bir şekilde ağrım yok. Nazar değmesin diye de söylemiyorum hiç eşime falan bile

iki ihtimal var birincisi ya korunmak kollanmak ilgi görmek şımartılmak istiyosun ki en doğal hakkımız çünkü nazı en rahat yaptığımız dönem bu ikincisiyse annelik hormonları devreye girdi ve şu an çocuk için eşinin üstünde prova yapıyosun

Adam kaçacak delik arıyor artık ya çok komik kendimi sapık gibi hissediyorum ders falan çalışıyorum diye üst katta duruyorum ben eşim alt katta televizyon izliyor. Daha ben merdivenden inerken ayak seslerimi duyunca hayııııır gelme artık diyo sonra da bodrum katına kaçıyor. Ben de sigara içtiği için orda oraya giremiyorum onun sayesinde kaçıyor Bak yine sigara geldi aklıma azıcık arıza yapmaya başlayayım bıraksın diye onun yüzünden en alt kata inip kızlarımı (köpeklerim) sevemiyorum ilgilenemiyorum. O gariplerim de bıktı benden sürekli mıncıklayıp duruyorum bebek gibi ikisini de

Evet Can'ım sivilcelere Deniz suyu çok iyi geliyor hatta ben küçük bir şişeye koyup getiriyorum yüzüme sürüyorum arada.. Yüz güzelim benim yerimede biz Demircili mevkisini çok severdik bir de Çeşmealtı çocukluğum urlada geçti

Nilke kuzum ben de bunu konuşmayı planlıyorum işyeri ile.sonuçta yatarak çizim yapabilirim.hayırlısı inşallah.

İnşallah olur kuzum, dualarım seninle. Hatta toplantılara, müşteri görüşmelerine, prezentasyonlara skype ile ya da başka bir video görüşmesiyle katılabilirsin. Global şirketlerde bu o kadar rutin bir şey ki. İnşallah senin iş yerin de bunu yadırgamadan, modern iş hayatına uyum sağlar. Bol şans diliyorum bitanem.

Ben de ada hastasıyım. Orda milli park var bilir misin bilmiyorum oradaki koyları çok güzel tertemiz falan. Bi gidelim bakalım da hayırlısıyla neresi olursa olsun hiç değilse 1 saat gireyim denize başka birşey istemiyorum gerçekten

Kizlar bu bas agrisi bana kalkk yat yoksa gecmeyecek diyo yarin anneme gidelim bi diyoruz adayla hemde bi pazar yaparim taze sebze yesillik filan aliyim yarin yine topici takip ederim ama sık goremezseniz de yarin merak etmeyin fistiklarim kendinize ve bebislerinize iyi bakin

hahahahah süpermiş ya ben de ne romantik planlar yaparım bizimki de öğretmenler gününde ağaç gönderir okula adım tema vakfı başkanına çıktı okulda

Pihaha benimkide köpek yada kedi maması yollar tam bir havyan delisi olduğum için :) orman beslemesi yapıyoruz biz 1000 e yakın köpek besliyoruz bana en güzel hediye üç beş paket 15 kg lik mama

Gerçi bu ara hiç laf edemem kendilerine. çok güzel hediyelerle geldii.. Oğlumla (karnımda cocuk nasıl aldılarsa) aldık annesi diye :) susayım ben şimdilik bari

Yaa o bendede var. Adamın üzerine titremeye başladım :) içim gidiyo.. Bak bugün anneme geldik onu istanbula yolladım geri daha bir gün kalmadan aklım onda, ne yer ne içer diye.. Çocuk olunca ona kaç katı olacak bilmiyorum :)

Evet canım bilirim bilmezmiyim yıllarımız geçti oralarda.. Git güzel güzel gez nasip olursa bizde yazın dolaşmak istiyoruz inşaallah

ya benimkinin de aile babalığına edicek hiç lafım yok acaip fedakar cefakar ama işte hött anacım höt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…