bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
üç aylık prensesimle benden günaydın kızlar..

Kardeşimin kısçesi :) Allah hepimize böyle bebik nasip etsin.. Kıkır gülüyor, derdi olmadıkca ağlamak nedir bilmiyor maşallah kızıma ..

Minik minik atıştırmalıklar... Parmaklardan başlıycaksın. Ayaklarıydı, bacaklarıydı, popişiydi derken, hop bir lokmada yutacaksın geri kalanı. Nefisss. Maşallah kuzucana

Gunaydin kizlar...
Hava cok guzel burda, yagmur sicagi sanirim :)
Bebegimi bayagadir hissediyordum ama ozellikle son bir haftadir iyice guclu hissetmeye basladim artik. Arada bayaga sert vuruyo, artik tekme mi atiyo kafami popo mu bilmiyorum
Gunaydin fistigim burada sicak bugun ben cok guclu hissedemiyom halen olsunn ama

Gunaydin kizlar...
Hava cok guzel burda, yagmur sicagi sanirim :)
Bebegimi bayagadir hissediyordum ama ozellikle son bir haftadir iyice guclu hissetmeye basladim artik. Arada bayaga sert vuruyo, artik tekme mi atiyo kafami popo mu bilmiyorum
Günaydın.Havalar bir iyi bir kötü gidiyor zaten.Tam yaza girmiş değil Ankara.Ne güzel bebeğini hissediyorsun.Bende merakla bekliyorum.Ne zaman hissedicem diye.

Inşallah cnm. Ama bir yerde okumuştum genetikmiş yani ne kadar sürersen sür annende varsa sende de oluyormuş yani bende de olacak

Kizlarrrr pentiden 3 al 2 ode bu sutyenden aldim harika yumusacik ve toparliyo kayin agacindan yapilmis hatta annemde cok begendi aksam ona da alcam dogum da filan cok iyi olur terletmiyomus bi bakin

Yaaa hemen bakayım ben de pentinin çamaşırlarını çok seviyorum ben de. Kayın ağacından yapılanlar nasıl süngerli gibi mi. Benim göğüs uçlarım büyük normalde de hep göğüs ucu silikonu falan koyuyorum malesef o da sıcakta çekilmiyo terletiyo ve kaşındırıyo

Tamam kuzum.benim sagol dikkat ederimm yaa niye boyle oluyo niye gecmio basimin agrisi bilmiommm

Inşallah cnm. Ama bir yerde okumuştum genetikmiş yani ne kadar sürersen sür annende varsa sende de oluyormuş yani bende de olacak

Hiiiiç öyle düşünme sen. Annemde çaklak var benim doğum çatlağı da var kilo alıp vermeden dolayı da var çatlak. Kadıncağız 5.300 beni doğurunca yazık napsın çatlamış tabi haliyle hahahahaAma mesela kız kardeşim var onun da var normal çatlakları kilo alıp vermeden falan bacaklarında poposunda falan benim vücudumda 1 tane bile yok. O yüzden benim olmayacak gibi geliyo pek. Annem o genini kardeşime satmış sanırım

Evet sungerli gogus uclarim hic belli olmuyo asla terletmiyo ve kasindirmiyo kesinlikle bundan sonra sutyen teecihim bu canim tavsiye ederim gercektenn gece gunduz icimde valla

Ayyy ne güzel ananeleriniz yanınızda.. Benimki Mayıs'ta yazlığa gitti artık doğuma gelir anca

Kızlar gününüz aydın olsun. Size birşey danışarak. 18 haftalık bebeğime doktor 195 gram dedi. Bebek biraz zayıf. Kilo alması için ne yapsam. Siz ne önerirsiniz.

Ben kullanıyorummm bi beyaz bi ten rengi bi siyah aldım cok rahaaatt
Süngerli sudyenler yeterince Esnek olmadıgı ıcın bende ağrı yapıyor gecen ay almıştım 6tane sudyen bosuna da masraf yaptım topuklu ayakkabı gıbı 3 saat geçmeden ağrı yaptı yıne hepsı.. sporcu Sudyenı dışında sudyen gıyemez oldum cupları esnıyor mu gerince sudyenın? Ona göre bakıcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…