bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben catlak kremi olarak lierac ve bio oil gunes kremi bioderma (su bazli yapiskanlik hissi vermiyor ve sivilcelendirmiyir diye cok memnunum), goguslerim.simdiden cok buyudugu icin uclarina krwmlwri surmw dedi doktorum e vitamini yazdi vitamini toplu igne ile patlatip icindeki yagini sur dedi haftada bir oyle yapiyorum... onun diainda birsey degiatirmwdim gebelik oncesi kullandigim urunlwri kullaniyorum.makyajda dusta

Evet canım bilirim bilmezmiyim yıllarımız geçti oralarda.. Git güzel güzel gez nasip olursa bizde yazın dolaşmak istiyoruz inşaallah

Evet canım bilirim bilmezmiyim yıllarımız geçti oralarda.. Git güzel güzel gez nasip olursa bizde yazın dolaşmak istiyoruz inşaallah

Ben böyle denize giricem yüzücem falan filan diye hayal kuruyorum da doktorum ne dicek bakalım ona sormadım daha. Öğlen falan yazayım bari whatsapp'tan da sorayım. Benim de plesentam tam oturmadığı için yorulmak falan yasak bana da çünkü. Son gittiğimizde havuza girebilir miyim diye sormuştum hayır ne kadar temiz olursa olsun mikrop kapabilirsin seni riske atamam demişti deniz neyse de demişti. İnşallah izin verir ya denize girmeme. Çok istiyorum çooook özellikle de şu geçmek bilmeyen lanet sivilcelerim için

Lierac şimdilik çok güzel de inşallah çatlamayız sorun olmaz. Sabahları Lierac sürüyorum akşamları da bebek yağı sürüyorum ben karnıma. Güneş kremi benimki de su bazlı. Hamilelikten kaynaklı hormonlar yüzünden inanılmaz sivilcelendim ben çok şükür yüzüm tamamen geçti, göğüs bölgem ve boynumda çok az kaldı ama sırtımda başladı şimdi de. Solante Pregna'yı sadece yüzüm için kullanıp vücudum için başka güneş kremi almayı düşünüyorum ben de. Bir de LR diye bir marka var oradan arkadaşımın ısrarıyla Acil Durum Spreyi diye birşey aldım iyi ki de almışım. Akşamları vücudumdaki sivilceleri onunla sildiriyorum eşime fark ettirdi gibi geldi ikimize de. 1 haftadır sürdürüyorum sırtıma falan dün akşam sordum çok kötü di mi sırtım dedim geçen haftaki kadar değil dedi. Göğüs bölgemdekileri de söndürdü sanki. Yüzümde sivilce çıkacağını anlayınca da ondan sürüyorum hemen çıkmıyo:) Bu arada çarpma etme gibi şeylerde de kullanılıyomuş baya fark ettiriyomuş. Bi şişe daha alıp tatilde yanımda taşımayı düşünüyorum onu da.

KIZLAR SELAM 2-3 GUNDUR SAG ALT KARINDA AĞRIM VAR HEM İDRARDA ENFEKSİYON HEMDE BÖBREK KANALIMDA GEBELİĞE BAĞLI GENİŞLEME VARMIŞ HİÇ DUYDUNUZ MU BÖYLE BİŞEY BEN ŞOK
Gunaydin cnm wnfeksiyondan endiswlwnme ben de gecirdim kultur isteyeceklerdir aksatma ama kulture gore antibiyotik yazilacak cnm. Aksatmadan kullan bittikten 48 saat sonra bir daha kultur yapilmasjni iste gecti mi diye bak cnm. Bobrek kanallarini degil de gebelikte idrar yollari genisliyormus buyuzden makatla mesafesi yakinlastigi icin enfeksiyon kapma ihtimalimiz daha cok artiyormus. Ben ki hijyene inanilmaz dikkat ederim ama basima geldi iste.
Dr.um disarda wcye girersen suyunu kullanma pecete ile sil evde dus al dedi bi de bol bol su tuket dedi.. Aklinda bulunsun cnm

Ben solante pigmenta kullanıyordum hamile olunca pregna aldım ama beğenmedim ben ya, çok yoğun maske gibi suratımda, ağırlık yaptı resmen.düzgün süremiyorum bile.

Ben solante pigmenta kullanıyordum hamile olunca pregna aldım ama beğenmedim ben ya, çok yoğun maske gibi suratımda, ağırlık yaptı resmen.düzgün süremiyorum bile.

Evet çok yoğun ben de o yüzden vücudum için başka alıcam. Yüzüme de nokta nokta sürüyorum resmen ancak o zaman beyazlık olmuyor. 2-3 kere de yeniliyorum dışarı çıktıkça. Yüzümdeki sivilceleri geçirmek için çok uğraştım, ilk başta korktum o da sivilcelenme yapar mı diye hiçbir sorun yaratmadı. Korkudan makyaj bile yapamıyorum tekrar çıkarlar diye o dereceyim. O kadar bıktım ki sivilcelerden. Hamilelik döneminde resmen ömürlük sivilce çıkarıyorum

Benim bebeğimde erkek 17.haftamda çok kanamam oldu hastaneye gittim bebeğin eşinin aşagıda olduğunu söyledi dr um iki haftadır yatıyorum sadece tuvalete kalkabilirsin dedi.hala kahverengi kan geliyor.hayati tehlike galan demedi yat çıkar o yukarı stres yapma dedi ama dünya başıma yıkıldı resmen depresyondayım

Kizima hamileydim kizimda farkedildi daha karnimdaydi.ayrintili ultrasonda cikmisti bobrek genislemesi oldugu.

Denize girmekten bahsetmissiniz.evlenmeden once senede 3-4 defa giderdim ama o da guneslenmeye denizle pek aram yoktur.hele simdi cocuklar icin senede 1-2 gidebiliyoruz anca.esimde bende deniz pek sevmeyiz sevmeyincede gunesin altinda durmak cazip gelmiyor artik.birde deniz bize 10-15 dk lik mesafede

Gunaydin kizlar...
Hava cok guzel burda, yagmur sicagi sanirim :)
Bebegimi bayagadir hissediyordum ama ozellikle son bir haftadir iyice guclu hissetmeye basladim artik. Arada bayaga sert vuruyo, artik tekme mi atiyo kafami popo mu bilmiyorum
Dun aksam bi yazi okudum.20.haftadan once tekme surekli atarmis ama biz sadece guclu olan tekmeleri hissedermisiz.20. Haftadan sonra artik tekmeleri baya guclu oldugu icin artik yavas yavas her hareti hissedilmeye baslanirmis.
Ne kadar da 3. Cocugumda olsa her hamilelikte anneler bi acemilesiyor biraz da olsa.onceki hamileliklerde bazi durumlari unuttugumuz icin bi acemilik oluyor az da olsa buna en buyuk etken heycan bence.yeni bir can icimizde ve yeni bir heycan oluyor.
Allahim insallah herkes bebegini sagsalim kucagina alir.

Biz güneşlenmeyi sevmeyiz zaten esmeriz bi de ama denize bayılırız. Eşim kardeşim ben açılır gözlüklerle denizin altını falan izleriz inanılmaz huzur verir bize. İzmirde yaşarken her hafta sonu bir yere giderdik biz. Bi hafta sonu foça, bir hafta sonu kuşadası, bir hafta sonu çeşme falan. Evlenmeden önce ailemle de böyleydi, evlendikten sonra eşimle de böyle:) Tayinimiz çıktığı için Uşak'a geldik ve haliyle gidemiyoruz. O yüzden de çıldırıyorum artık. Giremesem de deniz görmek istiyorum artık. Yüzmeyi de çok severim ben onun da payı vardır tabii ki bu deniz aşkında. Hamile kaldığımdan beri bazen elimi yıkarken suya deyiyorum ya bütün vücudumu sokasım saatlerce durasım geliyor. Sanırım bizim oğlan da bizim gibi su manyağı olacak diyorum:) 2 tane de köpeğimiz var bizim onlar da bizim gibiler denizden çıkartamıyoruz onları da. Bizimle beraber açılırlar yüzerler. Soğuktan çeneleri titrer yine çıkartamayız denizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…