- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #24.921
Kızlar malum bu dönem herşeye dikkat ediyoruz titizleniyoruz. O yüzden kullandığınız çatlak kremi, güneş kremi, makyaj malzemesi gibi ürünlerde hangi markaları tercih ettiniz? Benim de var kullandıklarım ama önerilere göre değiştirilebilir de bence bu ürünler.
Ben çatlak kremi Lierac kullanıyorum, güneş kremi Solante Pregna aldım, duş jeli şumpuan gibi ürünleri Yves Rocher aldığım bitkisel olduğu için. Ama makyaj malzemesi konusunda çok kararsızım açıkçası.
Güneş kremi düşünüyorsanız Solante Pregnadan başka almayın derim ben. Hamileler için özel üretilmiş, antialerjik ve benim için en önemlisi su bazlı olması.
Çatlak kreminde ise çatlağım yok hiç çatlak öncesi kremini kullanıyorum ben düzenli bir şekilde. Hiç çatlağım yok çok şükür o yüzden Lierac hakkında birşey diyemiyorum şimdilik.
Hangi ürünleri tavsiye edersiniz, hangilerinden memnunsunuz?
Evet canım bilirim bilmezmiyim yıllarımız geçti oralarda.. Git güzel güzel gez nasip olursa bizde yazın dolaşmak istiyoruz inşaallah
Evet canım bilirim bilmezmiyim yıllarımız geçti oralarda.. Git güzel güzel gez nasip olursa bizde yazın dolaşmak istiyoruz inşaallah
Ben catlak kremi olarak lierac ve bio oil gunes kremi bioderma (su bazli yapiskanlik hissi vermiyor ve sivilcelendirmiyir diye cok memnunum), goguslerim.simdiden cok buyudugu icin uclarina krwmlwri surmw dedi doktorum e vitamini yazdi vitamini toplu igne ile patlatip icindeki yagini sur dedi haftada bir oyle yapiyorum... onun diainda birsey degiatirmwdim gebelik oncesi kullandigim urunlwri kullaniyorum.makyajda dusta
Gunaydin cnm wnfeksiyondan endiswlwnme ben de gecirdim kultur isteyeceklerdir aksatma ama kulture gore antibiyotik yazilacak cnm. Aksatmadan kullan bittikten 48 saat sonra bir daha kultur yapilmasjni iste gecti mi diye bak cnm. Bobrek kanallarini degil de gebelikte idrar yollari genisliyormus buyuzden makatla mesafesi yakinlastigi icin enfeksiyon kapma ihtimalimiz daha cok artiyormus. Ben ki hijyene inanilmaz dikkat ederim ama basima geldi iste.KIZLAR SELAM 2-3 GUNDUR SAG ALT KARINDA AĞRIM VAR HEM İDRARDA ENFEKSİYON HEMDE BÖBREK KANALIMDA GEBELİĞE BAĞLI GENİŞLEME VARMIŞ HİÇ DUYDUNUZ MU BÖYLE BİŞEY BEN ŞOK
Ben solante pigmenta kullanıyordum hamile olunca pregna aldım ama beğenmedim ben ya, çok yoğun maske gibi suratımda, ağırlık yaptı resmen.düzgün süremiyorum bile.Kızlar malum bu dönem herşeye dikkat ediyoruz titizleniyoruz. O yüzden kullandığınız çatlak kremi, güneş kremi, makyaj malzemesi gibi ürünlerde hangi markaları tercih ettiniz? Benim de var kullandıklarım ama önerilere göre değiştirilebilir de bence bu ürünler.
Ben çatlak kremi Lierac kullanıyorum, güneş kremi Solante Pregna aldım, duş jeli şumpuan gibi ürünleri Yves Rocher aldığım bitkisel olduğu için. Ama makyaj malzemesi konusunda çok kararsızım açıkçası.
Güneş kremi düşünüyorsanız Solante Pregnadan başka almayın derim ben. Hamileler için özel üretilmiş, antialerjik ve benim için en önemlisi su bazlı olması.
Çatlak kreminde ise çatlağım yok hiç çatlak öncesi kremini kullanıyorum ben düzenli bir şekilde. Hiç çatlağım yok çok şükür o yüzden Lierac hakkında birşey diyemiyorum şimdilik.
Hangi ürünleri tavsiye edersiniz, hangilerinden memnunsunuz?
Ben solante pigmenta kullanıyordum hamile olunca pregna aldım ama beğenmedim ben ya, çok yoğun maske gibi suratımda, ağırlık yaptı resmen.düzgün süremiyorum bile.
Benim bebeğimde erkek 17.haftamda çok kanamam oldu hastaneye gittim bebeğin eşinin aşagıda olduğunu söyledi dr um iki haftadır yatıyorum sadece tuvalete kalkabilirsin dedi.hala kahverengi kan geliyor.hayati tehlike galan demedi yat çıkar o yukarı stres yapma dedi ama dünya başıma yıkıldı resmen depresyondayımArkadaslar yeni doktordan geldim erkek olduğu kesinleşti,yalnız bebeğin eşi aşağıdaymış,doğuma kadar ilişki yasak,surekli dinlenmem gerekmiş,kanamam olursa hayatî tehlikem varmıs,iki satır yazın da içim rahatlasın,dua edin bana ne olur ismim pınar adımla dua edin bebeğime bana lütfen...
Kizima hamileydim kizimda farkedildi daha karnimdaydi.ayrintili ultrasonda cikmisti bobrek genislemesi oldugu.Kızında mı sende mi canım. Geçmiş gitmiş şükür. Genişleme benim böbrekte. Doktorda takip ederiz dedi öyle korkutucu bişi demedi ilaç önermiyoruz zaten gebelikte sadece takibini yaparız genişlemenin demişti
Dun aksam bi yazi okudum.20.haftadan once tekme surekli atarmis ama biz sadece guclu olan tekmeleri hissedermisiz.20. Haftadan sonra artik tekmeleri baya guclu oldugu icin artik yavas yavas her hareti hissedilmeye baslanirmis.Gunaydin kizlar...
Hava cok guzel burda, yagmur sicagi sanirim :)
Bebegimi bayagadir hissediyordum ama ozellikle son bir haftadir iyice guclu hissetmeye basladim artik. Arada bayaga sert vuruyo, artik tekme mi atiyo kafami popo mu bilmiyorum
Denize girmekten bahsetmissiniz.evlenmeden once senede 3-4 defa giderdim ama o da guneslenmeye denizle pek aram yoktur.hele simdi cocuklar icin senede 1-2 gidebiliyoruz anca.esimde bende deniz pek sevmeyiz sevmeyincede gunesin altinda durmak cazip gelmiyor artik.birde deniz bize 10-15 dk lik mesafede
Sanırım benim baş Ağrı'sı sa ondan sabahtan beri yatıyorum yemek bile yapamadım az önce parol içtim dayanılacak gibi değil
üç aylık prensesimle benden günaydın kızlar..
Kardeşimin kısçesi :) Allah hepimize böyle bebik nasip etsin.. Kıkır gülüyor, derdi olmadıkca ağlamak nedir bilmiyor maşallah kızıma ..
Normalmiş canım ben sormuştumKizlar bu kasilma olayini yani arada karinda kasiklarda biseyin sertlesmesi durumunu doktora soran oldu mu bende oluyo arada merak ediyom normal mi bi sorsak kizlar rdv olanlar bizede bilgilendirse
48 saattir devam eden bas agrim var yaa uffAynen canım dün akşam benim de oldu biraz baş ağrısı, bugün nispeten daha iyi. Allah şifa versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?