bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende de acaip bi dengesizlik var bi mıncıklayıp seviyorum böyle biraz severken hırpalarım ben sonra sinirlenirsem bi terlik fırlatıyorum falan harika bi ilişkimiz var ya çok seviyom sıpayı

bende de acaip bi dengesizlik var bi mıncıklayıp seviyorum böyle biraz severken hırpalarım ben sonra sinirlenirsem bi terlik fırlatıyorum falan harika bi ilişkimiz var ya çok seviyom sıpayı
ha bu arada terliğimi de geri istiyorum ayağıma o da köfte dudaklarını şişirip öff ya bu hamilelik çoook zormuş diyo

Devletteki doktor dedi canım yarın özelden randevu aldım hayırlısı bakalim....

Malesef totalis canım riskli baya...

Canım haklısın çok erken konustu.en azından 20. Haftayı beklemeliydi.tesekkur ederim.

KIZLAR SELAM 2-3 GUNDUR SAG ALT KARINDA AĞRIM VAR HEM İDRARDA ENFEKSİYON HEMDE BÖBREK KANALIMDA GEBELİĞE BAĞLI GENİŞLEME VARMIŞ HİÇ DUYDUNUZ MU BÖYLE BİŞEY BEN ŞOK

Bende dün öğrendim. Az miktarda enfeksiyon vardı kendi doktorum ilaç verdi ama idrar yaparken kasık ağrısı oluyordu bir de ürolojiye gideyim dedim. Bebeğin kafası mesanenin üzerinde o yüzden sık idrar ve kasık ağrısı yapıyor bu önemli değil ama sağ böbrek kanalında hafif genişleme var onu takip etmeliyiz dedi

Canim bobrek genislemesi kizima hamileyken ayrintili ultrasonda cikmisti kizimda bobrek genislemsi oldugunu soylemisti doktor ama zamanla kayboluyor dedi.gercekten bir daha ki kotrolde duzelmksti.seninde oyle olur insallah.bobrek genislemesi gelip gecici birsey diye biliyorum.

Günaydın Nilkemmmm ne güzel şeyler diliyorsun Rabbim o güzel gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eylesin sana canımm benim.

Ben de Kuşadası hastasıyım. .. ve milli park bayılırım. Tüm çocukluğum genç kızligim yazları orda geçti. Yazlık var ailemin.Biz de istiyorduk gitmeyi bu haftasonu fakat plesenta asagida kesin dinleneceksin dedi doktor kipirdayamadim bir yere.Güzel güzel güneş ve denizin tadını çıkar. Koruyucu kremi mutlaka sür tatlım iyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…