bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canim esniyo cok guzel 1 tane al dene begenirsen gene al

Kızlar gününüz aydın olsun. Size birşey danışarak. 18 haftalık bebeğime doktor 195 gram dedi. Bebek biraz zayıf. Kilo alması için ne yapsam. Siz ne önerirsiniz.
Bence normal canim 18 haftadasin 22 haftadan sonra grm yukselir canim

Tamam kuzum.benim sagol dikkat ederimm yaa niye boyle oluyo niye gecmio basimin agrisi bilmiommm

Kuzucum her ne kadar haziranda olsak da, hala baharda gibiyiz. Mevsimler kayıyor artık. Bahar çok baş ağrısı yapar, sürekli değişen hava, alçak basınç, alerjenler... Üstüne bir de hamilelik var. Kakaolu/çikolatalı sıcak ya da soğuk süt biraz hafifletebilir başağrını. Dene bir istersen bir tanem. Allahtan seninki migren değil. Bir kaç müdehaleyle hafifleyebilir o yüzden. Allah yardımcın olsun tatlım. Kayınvalide stresin ne durumda? Yeni prenses için inşallah beklediğin gibi bıdı bıdılamamıştır.

ay bu saat bir iki olmadı oğlumu özledm yaa heycalıyım bana dua edin kızlar
hayirli haberlerle gel tatlim 19 + haftadasin grm boy sor canim merak ediyorum 20 haftalarda kac grm oluyor minnoslar :) saglikla kalin

inşş yaa bu gün neyse bir korku var içimde bebişim iyi olsunda

Tatlım merak etme, hamilelik vesveseleri bunlar. Allaha sığınıp, içini ferah tuttukça, bu kötü hisler, rüyalar kalkacak ortadan. İyiye odaklanmanın şöyle de bir faydası olacak, tüm vücudumuz beynimizin komutlarıyla hareket ediyor. İyi şeyler düşünmek vücudunun daha sağlıklı çalışmasını sağlar. Ama kötü şeyler düşünürsen, ortada bir şey yokken, beynin var sanıp, komutlarını da ona göre verecek. O yüzden güzel düşünmek, olumlu olmak hayati derecede önemli. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Aynen öyle cnm yaa inş hersey güzeldir sktı yoktur

Gittikce artiyo bas agrim kuzum annem adayi uyutuyo suan cok huysuz annem bana cok uzuluyomus 2 cocukla napicak diye bende bilmiyom kv konusamadi esim konusturtmadi ne mutlu iki kizim var dedi cok sansliyim ki suan tek skntim bas agrim ve adanin huysuzlugu be kuzum

Kızlar gününüz aydın olsun. Size birşey danışarak. 18 haftalık bebeğime doktor 195 gram dedi. Bebek biraz zayıf. Kilo alması için ne yapsam. Siz ne önerirsiniz.
Kırmızı Üzüm ye cnm kan yapıcı şeyler tüket ve protein kesinlikle sabah yumurta sütten al proteini öğlen aksamda etten. Bebeğin esas gelişimi için çok mühim tabi abartmadan birer porsiyon şeklinde tüketmek gerek. Hepimiz için geçerli..

Çok sevindim KV konusunu atlatmana. Eşin de gerçekten çok güzel, çok takdir edilir bir davranış sergilemiş. Çok şükür. Havalar Ada'yı da etkiliyordur tabi, neyse ki annen yakınında. Kuzucum su içmemen artırıyor baş ağrını. En azından ballı limonata filan yap kendine, bardak bardak iç. Bebiş de susuz kalmasın.

Sporcu sütyeni zaten bunlar varla yok arasılar ve güzel topluyorlar.. Bi bak muhakkakk..

Yaa ben hic su icemiyom kuzum yaa
Su bebek gelişimi için çok mühim amniyotik sıvının miktarı için de önemli.. Bebişini düşün Zorla kendini.. Bak ben Yarım litrelik bardak aldım kendime.. Onla sabah yarım litre içiyorum yatarken de ve öğünlerde de alıştırdım kendimi zorlaya zorlaya 2,5litreye.. Alıştırdıktan sonra ister istemez susamaya başlıyorsun zaten

Evet kuzu dr dikkat et dedi 2 lt su icmen lazim gunde ozellikle tatilde dedi artik bi sekilde kendimi zorlayip su icmem lazim adaya hamileyken korkunc bas agrilari cekmistim hatta cikariyodum bas agrilarimdan umarim oyle olmaz kuzu yaa

Ayyy zorlayim kendimi o zaman bende kuzum Allah korusun bebeklerin susuz kalmasi cok riskli bi durum dikkst etmek lazimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…