bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben solante pigmenta kullanıyordum hamile olunca pregna aldım ama beğenmedim ben ya, çok yoğun maske gibi suratımda, ağırlık yaptı resmen.düzgün süremiyorum bile.
ben fondoten ve pudra olarak lancome tercih ettim. Estee lauder vardi evde o biraz sivilce yapti gibi geldi. Peling olarak roc devam maske ve tonik olarak clinique devam ediyorum. Ama gunluk yaptigim bakimimi haftada 2 ye indirdim. Fondoten gunes lekelenmelerini onluyor disari cikarken mutlaka suruyorum pudra kullanmiyorum.

fondoten kullanamıyorum ben özellikle de yazın. o yüzden CC krem alıcam ama hangi marka alayım karar veremedim bir türlü. Ben her sabah yüzümü siyah çamur sabunuyla yıkıyorum dermatolog önerisiyle ve gerçekten geçirdi sivilcelerimi, akşamları da LR'nın acil durum spreyi ile yüzümü ve vücudumu siliyorum pamukla sivilceli bölgeleri. Bıktım hormonal sivilcelerden ağlıcam artık sinirimden o derece bıktım.

Amin inşallah canım bnm inşallah 38.haftalarimizi görelim ay haftaya gel dedi doktor doğum çantası hazırladım şunları koydum bu listeyi yaptım dediğimiz gunler gelir insallah
Kız heycanlandım vallahi öyle konuşunca daha hiç birşeyim hazır değiiiil ayy acele etmem lazım

Ben dun kendimi turk kahvesi cikolata ama bir dilim ile simarttim. Bas agrima faydasi oldu ben ilac hic icmedim ama agri kesiciler bas agrisini dindiriyor ama yarim saat sonra geri dondugunde bas agrisi siddetleniyor bende.

Sivilce malesef ne kullanirsan kullan gecmiyor ama azaliyor. Peling ve tonik kullanmak sart. Cc krem sivilcelerini cogaltir. Su bazli bir fondoten kullanmalisin diye dusunuyorum.

KIZLAR SELAM 2-3 GUNDUR SAG ALT KARINDA AĞRIM VAR HEM İDRARDA ENFEKSİYON HEMDE BÖBREK KANALIMDA GEBELİĞE BAĞLI GENİŞLEME VARMIŞ HİÇ DUYDUNUZ MU BÖYLE BİŞEY BEN ŞOK
Geçmiş olsun canım duymadık ama yine de bir doktora daha görün hemen güvenmeyin doktorlara Rabbim sağlık versin şu mübarek günlerde

Evet kuzu dr dikkat et dedi 2 lt su icmen lazim gunde ozellikle tatilde dedi artik bi sekilde kendimi zorlayip su icmem lazim adaya hamileyken korkunc bas agrilari cekmistim hatta cikariyodum bas agrilarimdan umarim oyle olmaz kuzu yaa

Kuzucum bir iki gün içinde geçmezse nörolojiye bir görünür müsün? Migren de olabilir. Çok şiddetlenip, kronikleşmeden bir önlem alsınlar. İnşallah geçer bir an evvel, dualarım seninle

Kızlar bebişine oda yapacak olan var mı??? Daha bebişlerin gelmesine var ama araştırıp edene kadar 4 ay geçer zaten diye düşündüm Benim şu an oturduğum evde oda yapmam zor bebek odasını kiler olarak kullanıyorum şu an evim de çok küçük 70 m2
Zaten ilk 6 ay aynı odada kalmak istiyorum. Yatak odasına beşik almak istiyorum. Şu an kiracıyım bu evden çıkınca bebeğe oda yapacağım fakat şu an nasıl bi yatak almalıyım bilmiyorum büyüyen beşik mi alsam diyorum Sonra oda yapınca yatak olarak uzun zaman kullanır diye düşünüyorum. Bazen diyorum sadece büyüyen beşik ve komidin alıp elbise dolabı almasam yatak odam biraz geniş bu evden çıkana kadar aynı odada yatarız zaten bana en çok ihtiyaç duyacağı dönemde aynı odada kalmak mantıklı olacak. Ayrı eve çıkınca oda yapınca da büyüyen beşik ve komidini kullanırım odasında diyroum elbise dolabı olmadan yeter mi diyorum.. sonra ilerde 7-8 yaşına gelince ayrı oda alırım kendisi seçer beğenir diyorum ya da bazı bebek odaları var 15 yaşına kadar kullanabileceği şekilde.. Bi de kardeşi gelirse nasıl olur diyroum Acaba ne yapsam kızlar ya fikre ihtiyacım var kafam karışık....

cnm bende temmuz ortası gibi nasip olursa Muğla ya gideceğim :) Memleketime... Denizsiz bi yerde yaşamaya hala alışamadım 20 gün kadar kalıp deniz keyifi yapmak istiyorum :) Doktoruma danıştım havuza girme ama denize girmekte sıkıntı yok dedi...

Park yatağı çok tavsiye ediyorlar sma hiç beğenmiyorum ben.ikeada satılan yatakları bide sepet beşikleri beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…