- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.001
Ahh ah benimde planım tatilimi memleketimde geçirmekti ama şimdi mutfağa bile gidemiyorum tadını çıkar hamileliğin Muğla'mın Deniz'in ooh misscnm bende temmuz ortası gibi nasip olursa Muğla ya gideceğim :) Memleketime... Denizsiz bi yerde yaşamaya hala alışamadım20 gün kadar kalıp deniz keyifi yapmak istiyorum :) Doktoruma danıştım havuza girme ama denize girmekte sıkıntı yok dedi...
Rabbim yardimcin olsun canım Bende kpss ye girdim hamileliğin ilk 4 ayı uykudan çok zor çalışıyordum ama ogluşumun kısmeti. Ben inanıyorum bebisler bize uğurlu gcelecekKızlar benim için de dua eder misiniz aklınıza geldikçe. Sınav listem yayınlanmış ve artık kesin olarak müdürlük sınavına girmeye hak kazandım. Çok çalışamıyorum bu halde ama oğlumun şansına giriyorum. İnşallah kazanırım Allah'ım çooook istiyoruuuum
Ben kaşıntı için kullanıyordum 1.5lt suya 1 bardak koyup çıkıyordum ama dr kullanma dediMcada Can'ım doktorun yanma için 3 bardak sirkeye 1 bardak sumu demişti
Ayy kıyamam annesi minnoşunun ayaklaridir onlar.Benim de son 1 haftadır bi sağ tarafım şişiyor bir sol.Balık gibi yuzuyorlar içerde
Tekmeleri hissediyor olmalısın o zaman sen de.Tabi bazen hıçkirik tutuyormuş.
Güzelmiş canım. Güle güle kullan. Göğüs altında demiri yok demi. Yarım atlet gibi mi.Kizlarrrr pentiden 3 al 2 ode bu sutyenden aldim harika yumusacik ve toparliyo kayin agacindan yapilmis hatta annemde cok begendi aksam ona da alcam dogum da filan cok iyi olur terletmiyomus bi bakin
Tam gaz devam bas agrim kuzum yaa cildircamBenim gecti kuzum darisi basina.
Can'ım panik yapma hepsi güzel güzel sakin sakin olur inşallah ..yalnız tavsiyemdir erken doğum tehdidin olmasa daha 7. Ayı gördüğünde valizin eksiksiz hazır olsun .. Ben valizi hazırlamıştım 7. Ayda yatak odamda bekledi 2 ay boyunca içindekiler tozlanmadımı diye sorarsan eğer çözümü basitti yıkayıp ütüledikten sonra ağzı cırtlı buzdolabı poşetleri varya boy boy herşeyi takım takım içlerine koymuştum arada havalandırdım sonra hastanede açıldı hepsi hemşireler şok olmuştu ne kadar enteresan bir valiz diye herşey düzenliydi birde üzerlerine notlar koymuştum kayranın ilk takımı hemşireye verilecek , benim geceliğin ,iç çamaşırlarım diye :)))çünkü o telaşede valiz dağılmamış oldu bende kalkamadığım için annem eşim kolaylıkla istenilenleri verdi :)))))Kız heycanlandım vallahi öyle konuşunca daha hiç birşeyim hazır değiiiil ayy acele etmem lazım
Yoo kuzum tel yok rahatsiz degil muhtesem yok gibiGüzelmiş canım. Güle güle kullan. Göğüs altında demiri yok demi. Yarım atlet gibi mi.
Allah şifa versin canim. Bende 16-17.haftada birkaç gün çektim berbat bir şey.Tam gaz devam bas agrim kuzum yaa cildircam
annemi 1 gun gormeyince ozluyom be kuzum oturup agliyorum Allah yokluklarini gostermesinAyyy ne güzel ananeleriniz yanınızda.. Benimki Mayıs'ta yazlığa gitti artık doğuma gelir anca
Bence oda yapma ben yaptım pişmanım Bebek odası mobilya takım hiç yatmadı geçen sene tüm mobilyaları ihtiyacı olan birine verip arabalı takım yaptık odaya oğlan istedi diye ..en güzeli park yatak 4 yıl yattı halada yatıyor :)))) hem nereye gidersem katlayıp götürüyorum ..hafif olduğu içinde evin her köşesinde gezdiriyorum :)))) tek park yatak sallananlardan işini görür birde al çok raflı komikdin ohhhh mis paran cebinde kalsın hemde rahat etKızlar bebişine oda yapacak olan var mı??? Daha bebişlerin gelmesine var ama araştırıp edene kadar 4 ay geçer zaten diye düşündümBenim şu an oturduğum evde oda yapmam zor bebek odasını kiler olarak kullanıyorum şu an evim de çok küçük 70 m2
Zaten ilk 6 ay aynı odada kalmak istiyorum. Yatak odasına beşik almak istiyorum. Şu an kiracıyım bu evden çıkınca bebeğe oda yapacağım fakat şu an nasıl bi yatak almalıyım bilmiyorumbüyüyen beşik mi alsam diyorum Sonra oda yapınca yatak olarak uzun zaman kullanır diye düşünüyorum. Bazen diyorum sadece büyüyen beşik ve komidin alıp elbise dolabı almasam yatak odam biraz geniş bu evden çıkana kadar aynı odada yatarız zaten bana en çok ihtiyaç duyacağı dönemde aynı odada kalmak mantıklı olacak. Ayrı eve çıkınca oda yapınca da büyüyen beşik ve komidini kullanırım odasında diyroum elbise dolabı olmadan yeter mi diyorum.. sonra ilerde 7-8 yaşına gelince ayrı oda alırım kendisi seçer beğenir diyorum ya da bazı bebek odaları var 15 yaşına kadar kullanabileceği şekilde.. Bi de kardeşi gelirse nasıl olur diyroum Acaba ne yapsam kızlar ya fikre ihtiyacım var kafam karışık....
Zonkluyoo cok kotuAllah şifa versin canim. Bende 16-17.haftada birkaç gün çektim berbat bir şey.
Ayyy zorlayim kendimi o zaman bende kuzum Allah korusun bebeklerin susuz kalmasi cok riskli bi durum dikkst etmek lazimm
Tmm canim bende oyle yapiyim o zamanarkadaşlar amino sıvısı yaklaşık 3-4 saatte bir yenileniyormuş öyle okumuştum.
bu yüzden içtiğimiz su çok kıymetli. hem malum yaz ayındayız.
ben şöyle yapıyorum. iş yerinde masamda cam şişem var. 750 ml geliyor. evden çıkmadan büyük bardak içiyorum.
öğlene kdar da bi şişe bitmesi lazm diye sartlandırıyorm baktım bitmedi kafa dikiyorum. sonra yemekte dolduruyorm. 4 e kdr en az 1 şişe diye de sartlandırıyorm kendimi.
evde yatak odasında bardaklı sürahim var bas ucumda. salonda mutlaka yanımda sürahim var. :) sürekli su etrafımda.
bende normal de içmiyordum ama bu tarz önlemler aldım.
cnm bende 4-5 gündür düzelmeye başladım bulantı ve tiksintilerim geçti şükür. uçakla gideceğim için yol sorun olmayacak burayı hiç sevmiyorum şu an yaşadığım yeri.. havası çok kötü memleketimi çok özledim havasını kokusunuAhh ah benimde planım tatilimi memleketimde geçirmekti ama şimdi mutfağa bile gidemiyorum tadını çıkar hamileliğin Muğla'mın Deniz'in ooh miss
cnm tuvalete ne kadar sıklıkla çıkıyorsun. Ben normalde günde ortalama 1 litre su içebiliyorumarkadaşlar amino sıvısı yaklaşık 3-4 saatte bir yenileniyormuş öyle okumuştum.
bu yüzden içtiğimiz su çok kıymetli. hem malum yaz ayındayız.
ben şöyle yapıyorum. iş yerinde masamda cam şişem var. 750 ml geliyor. evden çıkmadan büyük bardak içiyorum.
öğlene kdar da bi şişe bitmesi lazm diye sartlandırıyorm baktım bitmedi kafa dikiyorum. sonra yemekte dolduruyorm. 4 e kdr en az 1 şişe diye de sartlandırıyorm kendimi.
evde yatak odasında bardaklı sürahim var bas ucumda. salonda mutlaka yanımda sürahim var. :) sürekli su etrafımda.
bende normal de içmiyordum ama bu tarz önlemler aldım.
Ben park yatak istemiyorum cnm. ahşap parmaklıklı beşiklerden yada büyüyen beşik yanyarı çekmeceli altında çekmecesi olanlardan ya da dediğin gibi sepet beşik. Aslında sepet beşik istiyorum ama eşyalarını nereye koyarım bebişin diye düşünüyorumPark yatağı çok tavsiye ediyorlar sma hiç beğenmiyorum ben.ikeada satılan yatakları bide sepet beşikleri beğeniyorum
Bence normal canim 18 haftadasin 22 haftadan sonra grm yukselir canim
Kızlar gününüz aydın olsun. Size birşey danışarak. 18 haftalık bebeğime doktor 195 gram dedi. Bebek biraz zayıf. Kilo alması için ne yapsam. Siz ne önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?