bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahh ah benimde planım tatilimi memleketimde geçirmekti ama şimdi mutfağa bile gidemiyorum tadını çıkar hamileliğin Muğla'mın Deniz'in ooh miss

Rabbim yardimcin olsun canım Bende kpss ye girdim hamileliğin ilk 4 ayı uykudan çok zor çalışıyordum ama ogluşumun kısmeti. Ben inanıyorum bebisler bize uğurlu gcelecek

Bzen böle kıpırdı hissediyorm ama emin olamıyorm. çnkü çok hafif. henüz minikler :) doktor 20. haftadan önce çok hissedemezsin dedi. ama hissediyorm arada çok komik ama ya vurup kaçıyormuş gibi.

Kizlarrrr pentiden 3 al 2 ode bu sutyenden aldim harika yumusacik ve toparliyo kayin agacindan yapilmis hatta annemde cok begendi aksam ona da alcam dogum da filan cok iyi olur terletmiyomus bi bakin
Güzelmiş canım. Güle güle kullan. Göğüs altında demiri yok demi. Yarım atlet gibi mi.

Kız heycanlandım vallahi öyle konuşunca daha hiç birşeyim hazır değiiiil ayy acele etmem lazım
Can'ım panik yapma hepsi güzel güzel sakin sakin olur inşallah ..yalnız tavsiyemdir erken doğum tehdidin olmasa daha 7. Ayı gördüğünde valizin eksiksiz hazır olsun .. Ben valizi hazırlamıştım 7. Ayda yatak odamda bekledi 2 ay boyunca içindekiler tozlanmadımı diye sorarsan eğer çözümü basitti yıkayıp ütüledikten sonra ağzı cırtlı buzdolabı poşetleri varya boy boy herşeyi takım takım içlerine koymuştum arada havalandırdım sonra hastanede açıldı hepsi hemşireler şok olmuştu ne kadar enteresan bir valiz diye herşey düzenliydi birde üzerlerine notlar koymuştum kayranın ilk takımı hemşireye verilecek , benim geceliğin ,iç çamaşırlarım diye :)))çünkü o telaşede valiz dağılmamış oldu bende kalkamadığım için annem eşim kolaylıkla istenilenleri verdi :)))))

normal şartlarda temmuz ortası yada sonu gibi mutlaka tatile giderdim. bu zamanlarda da geri sayım başlamış olurdu.

tatil geleceği gün umudu ile çalışmaya katlanabiliyordum. ama bu sene tatil planı yapmadım haliyle ve suanda çalışmak çok zor geliyor günler geçmiyor. ev iş - iş ev .. yemek uyku - uykusuzluk - wc -

bende denize girmek istiyorum hemde çok istiyorm. özledim İstanbul dan çok sıkıldım.

haşemam olur heralde :) ztn alt taytını öyle bir yapmışlar ki göğsüme kdr geliyordu sanarsınız hamile taytı :)

Bence oda yapma ben yaptım pişmanım Bebek odası mobilya takım hiç yatmadı geçen sene tüm mobilyaları ihtiyacı olan birine verip arabalı takım yaptık odaya oğlan istedi diye ..en güzeli park yatak 4 yıl yattı halada yatıyor :)))) hem nereye gidersem katlayıp götürüyorum ..hafif olduğu içinde evin her köşesinde gezdiriyorum :)))) tek park yatak sallananlardan işini görür birde al çok raflı komikdin ohhhh mis paran cebinde kalsın hemde rahat et

Ayyy zorlayim kendimi o zaman bende kuzum Allah korusun bebeklerin susuz kalmasi cok riskli bi durum dikkst etmek lazimm

arkadaşlar amino sıvısı yaklaşık 3-4 saatte bir yenileniyormuş öyle okumuştum.

bu yüzden içtiğimiz su çok kıymetli. hem malum yaz ayındayız.

ben şöyle yapıyorum. iş yerinde masamda cam şişem var. 750 ml geliyor. evden çıkmadan büyük bardak içiyorum.

öğlene kdar da bi şişe bitmesi lazm diye sartlandırıyorm baktım bitmedi kafa dikiyorum. sonra yemekte dolduruyorm. 4 e kdr en az 1 şişe diye de sartlandırıyorm kendimi.

evde yatak odasında bardaklı sürahim var bas ucumda. salonda mutlaka yanımda sürahim var. :) sürekli su etrafımda.

bende normal de içmiyordum ama bu tarz önlemler aldım.

Tmm canim bende oyle yapiyim o zaman

Ahh ah benimde planım tatilimi memleketimde geçirmekti ama şimdi mutfağa bile gidemiyorum tadını çıkar hamileliğin Muğla'mın Deniz'in ooh miss
cnm bende 4-5 gündür düzelmeye başladım bulantı ve tiksintilerim geçti şükür. uçakla gideceğim için yol sorun olmayacak burayı hiç sevmiyorum şu an yaşadığım yeri.. havası çok kötü memleketimi çok özledim havasını kokusunu önceden her hafta denize girerdim bu yıl denizin yüzünü bile göremedim henüz çok özledim

cnm tuvalete ne kadar sıklıkla çıkıyorsun. Ben normalde günde ortalama 1 litre su içebiliyorum Meyve çok yiyorum. Bazen dikkat ediyrum 2 litreden fazla içmeye çalışıyrum bu kez 10 dakka da bi tuvalete gidiyrom

Park yatağı çok tavsiye ediyorlar sma hiç beğenmiyorum ben.ikeada satılan yatakları bide sepet beşikleri beğeniyorum
Ben park yatak istemiyorum cnm. ahşap parmaklıklı beşiklerden yada büyüyen beşik yanyarı çekmeceli altında çekmecesi olanlardan ya da dediğin gibi sepet beşik. Aslında sepet beşik istiyorum ama eşyalarını nereye koyarım bebişin diye düşünüyorum

Bence normal canim 18 haftadasin 22 haftadan sonra grm yukselir canim

Kızlar gününüz aydın olsun. Size birşey danışarak. 18 haftalık bebeğime doktor 195 gram dedi. Bebek biraz zayıf. Kilo alması için ne yapsam. Siz ne önerirsiniz.

canım bebişin zyıf değil sana kim böle söledi.

ben geçen cuma günü kontrole gittim 17+2 iken 178 gr geldi bebeğim. yani senınki de gayet güzel

telefonda uygulama kullanıyor musun ? bende 3 farklı uygulama var. mesela orada da yazıyor 170 gr civarnda olmalı diye..

yani bebişin suan gayet iyi emin ol :) ben bgn 18+0 hafta oldum. şimdi 190 gr diyo uygulama yani 18+6 olana kdr bu grama gelicek demek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…