bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
cnm tuvalete ne kadar sıklıkla çıkıyorsun. Ben normalde günde ortalama 1 litre su içebiliyorum Meyve çok yiyorum. Bazen dikkat ediyrum 2 litreden fazla içmeye çalışıyrum bu kez 10 dakka da bi tuvalete gidiyrom

canım wc sık gidiyordum hatta evden çıkmaya korkuyordum. ama bu hafta biraz daha iyiyim bebek sanırım yukarı çıktığı için. bugnlerde sana söle sölim yarım saat 45 dk da bir gidiyorm.

mesela şişeyi kafaya dikiyorum bitsin diye 5-6 dk sonra geliyor hemen :)

Taşınması açısından park yatak iyi ama ben nedense sevmiyorum park yatakları. Bebek neden yatmadı ki acaba sebebi ne??? Benim oda yapma imkanım olsa takım alırdım 1 yaşına yakın çünkü bebeğin çok eşyası ıvırı zıvırı oluyor elbise dolabı çekmeceli komidini illa kullanıyır yatağa alıştıktan sonra.... Ama ilk etapta bizle yatacağı için büyüyen beşik alabiliriz sanırım kafama en çok o yatıyor gibi ama kararsızım

cnm ben suyu çok içemiyroum midem bulanıyor sanki midem den dışarı çıkacak gibi oluyor çok içmeye alışık olmadığım için mi acaba??? cnm bu arada bebek bu haftalarda yukarı mı çıkıyor nasıl yani?? Ben bu konularda çok bilgisizim 2-3 gündür bulantılarım bitti ve karnım sertleşti eğilmem zorlaştı galiba dediğin gibi bebek yukarı falan çıktı

Çok beğendim bu tarzını:)) bende böyle yapıcam canım. Bende ilkinde böyle yapmadım ama bebeğin ilk giydirilen kıyafetlerini kundağının içine sanmıştım en üste koydum hemşireler ben ameliyathaneye giderken istediler verdim. Ama dediğin gibi annemle eşim benim pijamayı çıkarmak için üstüste dürüp koyduğum herşeyi dağıttılar :)))) sonra annecim düzeltti ama seninki hoşuma gitti daha kolay olcak

Kızlar detaylı ultroson araştırmasına başladım. Medikal parkta 225 tl dediler. en uygun orası şu an bulduklarım için de..

Bende cit citli posetlere yerlestirdim tatlim adanin kileri sende yap cok pratik oluyo

ben kendi genç odamı evlenmeden 1 sene önce kendim özel yaptırtmıştım. beyaz komple. o yüzden evlenirken de almıştım. şimdiye kdr mevcut dolabı kışlıkları koymak için kullandık. şimdi şöyle yapıcam. yatak malum kocaman. onu söktürüp kaldırıcam. pek kullanmadığımız annemlerin bir evi var boş oda var . streçlicem güzel sarıp sarmalıcam oraya götürücem.
(büyüdüğü zaman geri alırım belki diye)

büyüyen beşik alıcam. bu görevi babam üstlendi. :) birde şifonyer istiyorum. yeni tasındımgım bu eve önümüzdeki ay fortmanto yaptırıcam. bütün kışları dolaptan temizlicem.

yatak odasına da minik beşik alma görevinide kayın validem üstlendi :)

dolap kulplarını değiştiricem. alıcağım mobilyanın kulplarından fazladan isticem. bu sayede dolabımda uyum içinde oluck.

birde dolap ta askı kısmı çok yüksek haliyle aynı sistemden biraz daha altta da yaptırıcam bu sayede minnacık bebiş elbiseleri iki kat şekilde kırışmadan kalıcak. raflı olan kısmınıda ıvır zıvır batttaniye vs ları koyarım diye düşündüm.

Kızlar detaylı ultroson araştırmasına başladım. Medikal parkta 225 tl dediler. en uygun orası şu an bulduklarım için de..
canım vakıf grureba bezmialim üni hast 90 tl dediler.

forumda yazmıştım biri böyle yaptırdığını yazmıştı bana.

fiyat alırken mutlaka peritonolog mu yoksa radyoloji uzmanı mı bakıyor onu sor. ist / beylikdüzünde oturuyorm ben
482 -450 dediler bana hep

Yoo kuzum tel yok rahatsiz degil muhtesem yok gibi
Tmm canım bu hafta sonu penti mağazasına gidiyorum kesin o zaman. Çünkü ben toparlayıcı almıştım. Göğüs altı demirli. Güzel topluyor ama göğsüm şişti biraz doğal olarak süt üretimi var. İz yapıyor kıpkırmızı yeni alacaktım zaten. Birde bayramda alanyaya gitcez yıllık izinde aldık Temmuz sonuna kadar ordayım:))) haşema ve içine bikini alacaktım penti den bikinide bakarım.

canım bebiş yukarı çıkıyo büyüdükçe bu yüzden idrar torbasına 2-3 ay daha az baskı yapıyor. son aylarda yine çok sık gidicez bu seferde bebişin yeri dar olduğu için mecbur idrar torbasına baskı yapıcak.

Eklentiler

• 3-kadi-nbirincibasamaktagebe-6-638.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
cnm iyi düşünmüşsün gayet güzel :) Ailelerin desteği ile de hallolur. :) Benim beşiği de Annemler almak istiyor 500 tl civarı bi beşik.. Kayın validemler de 500 tl para desteği yapar eksiğini almamız için bende acaba annemlerin vereceği 500 e kayınpederlerin vereceği 500 ile birleştirip büyüyen beşik mi alayım diyorum :) ilerde yatak olur. dolabını falan alırım sonra :) İkinci çocuk olursa o kullanır bu bebişe de araba şeklinde yatak alırım diye düşünüyorum :) Bakalım nasip :) Senin bebeğin cinsiyeti neydi cnm?

Ben sordum cnm. Dr.um da rahim genisledigi icin normal dedi ama eger bacaga giren kramp gibi karnina kramp giriyorsa bana soyluyorsun kalsiyum yaziyoruz dedi..
Cnm cok tesekkurler aklina gelip sormussun oyle kramp degil benimkide oyle sertlesiyo bisey bazen sagda bazen solda

Dolabını komidinini kullanmıştım sadece .4-5 ay sepet beşikte yattı sonra küçük geldi ..emdiği gece mama için kaldığı için kendi odama park yatak aldım kolaylık oldu bizle aynı odada kendi yatağında yatmış oldu ..bana da iyi oldu çünkü ben aşırı paniğim uyanıp uyanıp baktım ona :))

Sponsor bulursam iki tane yatak istiyorum biri sepet beşik biride parmaklıklı odasına yatak :)

Bende paniğim cnm :) o yüzden aynı odada yatcam 6-7 ay özellikle :) Zaten bu evde oda yapma imkanım yok olsada odasında değil kendi odamda yatırırdım en az 6 ay :) zaten kiracıyım başka eve çıkana kadar bebek büyümüş olur oda yaparım o zaman diyorum.

Perinatologun yaptığı pek hastane yok nerdeyse hep radyoloji uzmanları yapıyor. Bende henüz bir yer bulamadim

Kızlar benim dr um kendisi yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu doçent.acaba başka bi dr a mı gitsem ayrıntılı için kararsızım bide 580 tl miş

Temmuz ortası gibi bir aksilik çıkmazsa biz de Kaş, Akyaka, Fethiye falan geze geze tatil yapalım diyoruz. Aynen ben de alışamadım hiç denizsiz bir yerde yaşamaya nefret ediyorum o yüzden. Benim doktorum da deniz neyse de havuza giremezsin demişti ama bunu dedikten birkaç gün sonra kanamam oldu biraz. o zaman gittiğimde plesentan yerine oturmamış yorulmak falan yasak demişti. O yüzden korkuyorum ya girme derse diye. Aş erer gibi o kadar istiyorum ki denize girmek Ayyy hatta yazayım doktoruma da sorayım ne dicek bakalım inşallah girebilirsin der

Tekrar merhaba dişçi randevumuzu hallettik şimdi iftara misafir için hazırlık vakti bugün gitmişken doktoruma da uğradım ayrıntılı usg için radyoloji ya da perinatoloji farkeder mi diye tercihimiz perinatoloji dedi. 2 yer bulmuştum fiyatları uygundu ama radyoloji uzmanı bakıyordu o yüzden başka bi Prof.a randevu aldım bugün perinatoloji doktoru. Tarama testlerini yaptırmamıştım sanırsam perinatolog daha iyi olur Bizim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…