- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.021
cnm tuvalete ne kadar sıklıkla çıkıyorsun. Ben normalde günde ortalama 1 litre su içebiliyorumMeyve çok yiyorum. Bazen dikkat ediyrum 2 litreden fazla içmeye çalışıyrum bu kez 10 dakka da bi tuvalete gidiyrom
Taşınması açısından park yatak iyi ama ben nedense sevmiyorum park yatakları. Bebek neden yatmadı ki acaba sebebi ne??? Benim oda yapma imkanım olsa takım alırdım 1 yaşına yakın çünkü bebeğin çok eşyası ıvırı zıvırı oluyor elbise dolabı çekmeceli komidini illa kullanıyır yatağa alıştıktan sonra.... Ama ilk etapta bizle yatacağı için büyüyen beşik alabiliriz sanırım kafama en çok o yatıyor gibi ama kararsızımBence oda yapma ben yaptım pişmanım Bebek odası mobilya takım hiç yatmadı geçen sene tüm mobilyaları ihtiyacı olan birine verip arabalı takım yaptık odaya oğlan istedi diye ..en güzeli park yatak 4 yıl yattı halada yatıyor :)))) hem nereye gidersem katlayıp götürüyorum ..hafif olduğu içinde evin her köşesinde gezdiriyorum :)))) tek park yatak sallananlardan işini görür birde al çok raflı komikdin ohhhh mis paran cebinde kalsın hemde rahat et
cnm ben suyu çok içemiyroum midem bulanıyorcanım wc sık gidiyordum hatta evden çıkmaya korkuyordum. ama bu hafta biraz daha iyiyim bebek sanırım yukarı çıktığı için. bugnlerde sana söle sölim yarım saat 45 dk da bir gidiyorm.
mesela şişeyi kafaya dikiyorum bitsin diye 5-6 dk sonra geliyor hemen :)
Çok beğendim bu tarzını:)) bende böyle yapıcam canım. Bende ilkinde böyle yapmadım ama bebeğin ilk giydirilen kıyafetlerini kundağının içine sanmıştım en üste koydum hemşireler ben ameliyathaneye giderken istediler verdim. Ama dediğin gibi annemle eşim benim pijamayı çıkarmak için üstüste dürüp koyduğum herşeyi dağıttılar :)))) sonra annecim düzeltti ama seninki hoşuma gitti daha kolay olcakCan'ım panik yapma hepsi güzel güzel sakin sakin olur inşallah ..yalnız tavsiyemdir erken doğum tehdidin olmasa daha 7. Ayı gördüğünde valizin eksiksiz hazır olsun .. Ben valizi hazırlamıştım 7. Ayda yatak odamda bekledi 2 ay boyunca içindekiler tozlanmadımı diye sorarsan eğer çözümü basitti yıkayıp ütüledikten sonra ağzı cırtlı buzdolabı poşetleri varya boy boy herşeyi takım takım içlerine koymuştum arada havalandırdım sonra hastanede açıldı hepsi hemşireler şok olmuştu ne kadar enteresan bir valiz diye herşey düzenliydi birde üzerlerine notlar koymuştum kayranın ilk takımı hemşireye verilecek , benim geceliğin ,iç çamaşırlarım diye :)))çünkü o telaşede valiz dağılmamış oldu bende kalkamadığım için annem eşim kolaylıkla istenilenleri verdi :)))))
Bende cit citli posetlere yerlestirdim tatlim adanin kileri sende yap cok pratik oluyoÇok beğendim bu tarzını:)) bende böyle yapıcam canım. Bende ilkinde böyle yapmadım ama bebeğin ilk giydirilen kıyafetlerini kundağının içine sanmıştım en üste koydum hemşireler ben ameliyathaneye giderken istediler verdim. Ama dediğin gibi annemle eşim benim pijamayı çıkarmak için üstüste dürüp koyduğum herşeyi dağıttılar :)))) sonra annecim düzeltti ama seninki hoşuma gitti daha kolay olcak
Taşınması açısından park yatak iyi ama ben nedense sevmiyorum park yatakları. Bebek neden yatmadı ki acaba sebebi ne??? Benim oda yapma imkanım olsa takım alırdım 1 yaşına yakın çünkü bebeğin çok eşyası ıvırı zıvırı oluyor elbise dolabı çekmeceli komidini illa kullanıyır yatağa alıştıktan sonra.... Ama ilk etapta bizle yatacağı için büyüyen beşik alabiliriz sanırım kafama en çok o yatıyor gibi ama kararsızım
canım vakıf grureba bezmialim üni hast 90 tl dediler.Kızlar detaylı ultroson araştırmasına başladım. Medikal parkta 225 tl dediler. en uygun orası şu an bulduklarım için de..
Tmm canım bu hafta sonu penti mağazasına gidiyorum kesin o zaman. Çünkü ben toparlayıcı almıştım. Göğüs altı demirli. Güzel topluyor ama göğsüm şişti biraz doğal olarak süt üretimi var. İz yapıyor kıpkırmızı yeni alacaktım zaten. Birde bayramda alanyaya gitcez yıllık izinde aldık Temmuz sonuna kadar ordayım:))) haşema ve içine bikini alacaktım penti den bikinide bakarım.Yoo kuzum tel yok rahatsiz degil muhtesem yok gibi
canım bebiş yukarı çıkıyo büyüdükçe bu yüzden idrar torbasına 2-3 ay daha az baskı yapıyor. son aylarda yine çok sık gidicez bu seferde bebişin yeri dar olduğu için mecbur idrar torbasına baskı yapıcak.cnm ben suyu çok içemiyroum midem bulanıyorsanki midem den dışarı çıkacak gibi oluyor çok içmeye alışık olmadığım için mi acaba??? cnm bu arada bebek bu haftalarda yukarı mı çıkıyor nasıl yani?? Ben bu konularda çok bilgisizim 2-3 gündür bulantılarım bitti ve karnım sertleşti eğilmem zorlaştı galiba dediğin gibi bebek yukarı falan çıktı
cnm iyi düşünmüşsün gayet güzel :) Ailelerin desteği ile de hallolur. :) Benim beşiği de Annemler almak istiyor 500 tl civarı bi beşik.. Kayın validemler de 500 tl para desteği yapar eksiğini almamız için bende acaba annemlerin vereceği 500 e kayınpederlerin vereceği 500 ile birleştirip büyüyen beşik mi alayım diyorum :) ilerde yatak olur. dolabını falan alırım sonra :) İkinci çocuk olursa o kullanır bu bebişe de araba şeklinde yatak alırım diye düşünüyorum :) Bakalım nasip :) Senin bebeğin cinsiyeti neydi cnm?ben kendi genç odamı evlenmeden 1 sene önce kendim özel yaptırtmıştım. beyaz komple. o yüzden evlenirken de almıştım. şimdiye kdr mevcut dolabı kışlıkları koymak için kullandık. şimdi şöyle yapıcam. yatak malum kocaman. onu söktürüp kaldırıcam. pek kullanmadığımız annemlerin bir evi var boş oda var . streçlicem güzel sarıp sarmalıcam oraya götürücem.
(büyüdüğü zaman geri alırım belki diye)
büyüyen beşik alıcam. bu görevi babam üstlendi. :) birde şifonyer istiyorum. yeni tasındımgım bu eve önümüzdeki ay fortmanto yaptırıcam. bütün kışları dolaptan temizlicem.
yatak odasına da minik beşik alma görevinide kayın validem üstlendi :)
dolap kulplarını değiştiricem. alıcağım mobilyanın kulplarından fazladan isticem. bu sayede dolabımda uyum içinde oluck.
birde dolap ta askı kısmı çok yüksek haliyle aynı sistemden biraz daha altta da yaptırıcam bu sayede minnacık bebiş elbiseleri iki kat şekilde kırışmadan kalıcak. raflı olan kısmınıda ıvır zıvır batttaniye vs ları koyarım diye düşündüm.
Cnm cok tesekkurler aklina gelip sormussun oyle kramp degil benimkide oyle sertlesiyo bisey bazen sagda bazen soldaBen sordum cnm. Dr.um da rahim genisledigi icin normal dedi ama eger bacaga giren kramp gibi karnina kramp giriyorsa bana soyluyorsun kalsiyum yaziyoruz dedi..
Dolabını komidinini kullanmıştım sadece .4-5 ay sepet beşikte yattı sonra küçük geldi ..emdiği gece mama için kaldığı için kendi odama park yatak aldım kolaylık oldu bizle aynı odada kendi yatağında yatmış oldu ..bana da iyi oldu çünkü ben aşırı paniğim uyanıp uyanıp baktım ona :))Taşınması açısından park yatak iyi ama ben nedense sevmiyorum park yatakları. Bebek neden yatmadı ki acaba sebebi ne??? Benim oda yapma imkanım olsa takım alırdım 1 yaşına yakın çünkü bebeğin çok eşyası ıvırı zıvırı oluyor elbise dolabı çekmeceli komidini illa kullanıyır yatağa alıştıktan sonra.... Ama ilk etapta bizle yatacağı için büyüyen beşik alabiliriz sanırım kafama en çok o yatıyor gibi ama kararsızım
anladım cnm şimdi :)canım bebiş yukarı çıkıyo büyüdükçe bu yüzden idrar torbasına 2-3 ay daha az baskı yapıyor. son aylarda yine çok sık gidicez bu seferde bebişin yeri dar olduğu için mecbur idrar torbasına baskı yapıcak.
Sponsor bulursam iki tane yatak istiyorum biri sepet beşik biride parmaklıklı odasına yatak :)ben kendi genç odamı evlenmeden 1 sene önce kendim özel yaptırtmıştım. beyaz komple. o yüzden evlenirken de almıştım. şimdiye kdr mevcut dolabı kışlıkları koymak için kullandık. şimdi şöyle yapıcam. yatak malum kocaman. onu söktürüp kaldırıcam. pek kullanmadığımız annemlerin bir evi var boş oda var . streçlicem güzel sarıp sarmalıcam oraya götürücem.
(büyüdüğü zaman geri alırım belki diye)
büyüyen beşik alıcam. bu görevi babam üstlendi. :) birde şifonyer istiyorum. yeni tasındımgım bu eve önümüzdeki ay fortmanto yaptırıcam. bütün kışları dolaptan temizlicem.
yatak odasına da minik beşik alma görevinide kayın validem üstlendi :)
dolap kulplarını değiştiricem. alıcağım mobilyanın kulplarından fazladan isticem. bu sayede dolabımda uyum içinde oluck.
birde dolap ta askı kısmı çok yüksek haliyle aynı sistemden biraz daha altta da yaptırıcam bu sayede minnacık bebiş elbiseleri iki kat şekilde kırışmadan kalıcak. raflı olan kısmınıda ıvır zıvır batttaniye vs ları koyarım diye düşündüm.
Bende paniğim cnm :) o yüzden aynı odada yatcam 6-7 ay özellikle :) Zaten bu evde oda yapma imkanım yok olsada odasında değil kendi odamda yatırırdım en az 6 ay :) zaten kiracıyım başka eve çıkana kadar bebek büyümüş olur oda yaparım o zaman diyorum.Dolabını komidinini kullanmıştım sadece .4-5 ay sepet beşikte yattı sonra küçük geldi ..emdiği gece mama için kaldığı için kendi odama park yatak aldım kolaylık oldu bizle aynı odada kendi yatağında yatmış oldu ..bana da iyi oldu çünkü ben aşırı paniğim uyanıp uyanıp baktım ona :))
Perinatologun yaptığı pek hastane yok nerdeyse hep radyoloji uzmanları yapıyor. Bende henüz bir yer bulamadimcanım vakıf grureba bezmialim üni hast 90 tl dediler.
forumda yazmıştım biri böyle yaptırdığını yazmıştı bana.
fiyat alırken mutlaka peritonolog mu yoksa radyoloji uzmanı mı bakıyor onu sor. ist / beylikdüzünde oturuyorm ben
482 -450 dediler bana hep
cnm bende temmuz ortası gibi nasip olursa Muğla ya gideceğim :) Memleketime... Denizsiz bi yerde yaşamaya hala alışamadım20 gün kadar kalıp deniz keyifi yapmak istiyorum :) Doktoruma danıştım havuza girme ama denize girmekte sıkıntı yok dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?