bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim dr um kendisi yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu doçent.acaba başka bi dr a mı gitsem ayrıntılı için kararsızım bide 580 tl miş

Azda değilmiş o parayla iyi bir perinatolog bulup ona yaptırabilirsin. Tabi doktorunun perinatolog eğitimi de varsa ayrı.

sanırım bende park yatak alıcam evimiz 2+1 bu yıl oğlumuza oda yaptık odada sadece 1 yataklık yer kaldı oraya da büyüyen beşik sığmaz sanmıyorum o yüzden park yatak alıcam ne kadar süre yatabiliyorlar onda

Bende aldim bikini sari renk kuzum adaya da sari aldim anne kiz giycez ama ustu biraz dar geldi degistircem bugun 40 beden alcam gogusum buyumus

Canım kime randevu aldin? Bende ayarlayamadim henüz

Rabbim yardimcin olsun canım Bende kpss ye girdim hamileliğin ilk 4 ayı uykudan çok zor çalışıyordum ama ogluşumun kısmeti. Ben inanıyorum bebisler bize uğurlu gcelecek

Çok teşekkür ederim. İnşallah olur yaa. Olursa bu şehirden de kurtulabilirim o yüzden çok istiyorum. Bir de oğlumun geleceği için de çok istiyorum. Umarım olur ama ben de çalışamıyorum çok uykudan, baş ağrısından falan

Canım kime randevu aldin? Bende ayarlayamadim henüz

Bahçelievlerde Alkan yıldırıma aldım canım bugün. Hakkında çok iyi yorumlar okudum. 4 temmuza aldım. Bende baktım iyice yaklaştı zaman artık net olsun dedim sonra randevu bulmak zor oluyor

Azda değilmiş o parayla iyi bir perinatolog bulup ona yaptırabilirsin. Tabi doktorunun perinatolog eğitimi de varsa ayrı.
Bi tane Prof.perinatolog buldum çok iyiymiş 380 tl ama doktoruma ne Dicem sana güvenmiyorum ona mı gideyim Dicem bilemedim ayıp olur diye.bide plasenta previa teşhisi koydu kanamam oluyor Prof daha mı ıyı olur ki

Valla Can'ım oğlum nisanda 4 oldu hala yatıyor 5 yaşında bile sığar bence :) beni bile taşıyor

Bi tane Prof.perinatolog buldum çok iyiymiş 380 tl ama doktoruma ne Dicem sana güvenmiyorum ona mı gideyim Dicem bilemedim ayıp olur diye.bide plasenta previa teşhisi koydu kanamam oluyor Prof daha mı ıyı olur ki
İstanbul da mi buldu gun prof canim? 380 tl iyiymiş prof icin

Plesanta durumu bende de var. Olmadı bulursun bi bahane alanında uzman olan yapsa daha iyi..

Eminim öyle yapmasaydım annemle eşim darmadağın ederdi :)))) yap canım valla çok rahat edeceksin bebeğe orta boy almıştım 5li takım rahat rahat sığar kendime büyük boy ..mis gibi oldu ..

Fiyati ne kadar peki canim?

Nakit 500 kart 540 canım. Yani ortalama hep bu fiyatlar. Eğer radyoloji farketmez dersen esenler medipol ve Güngören hastanesi uygunmuş. Bende pıhtılaşma var. Plesanta durumu var falan diye içim rahat etmedi taramaları da yaptırmamıştım

Cnm ben fethiyeliyim doğma büyüme :) Fethiyeye gitmeni tavsiye ederim. Bende deniz kokusuna aşeriyorum resmen çok özledimmmm

Ada kakasini yapamadi kizlar yaaa cok sknti cekiyo yavrucum zeytinyagi filan surdum poposuna mizir mizir cok uzun zamandir ilk defa kabizlik cekiyo cocugum

Evet bitanem bedeninden 1 beden buyuk almani tavsiye ederim pentinin kalibi dar ozellikle mayo ve bikinide bide ust kismi dolgulu alma dolgulu aldim degistircem cok abarti gozuktu esim kizdi dolgisuz alcam My moonlight
Yok canım hayatta dolgulu almam. Bizimki artık kendinden dolgulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…