bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ada kakasini yapamadi kizlar yaaa cok sknti cekiyo yavrucum zeytinyagi filan surdum poposuna mizir mizir cok uzun zamandir ilk defa kabizlik cekiyo cocugum
Geçmiş olsun canım zeynep zülal de 1_2 yaşlarında çok kabız olurdu. Acillere gidip lavman yapardık en sonunda eve almaya başladık lavmanı. Birde doktorumuz osmolok diye bi şurup vermişti hergün ondan verirdim. Seninki ilk defa olduysa kayısı yedir yada hoşaf içir canım bolbol. Hala yapamazsa acile götür poposunu aşırı zorlamasın.

Ilk cocugumda hic bir seyim hazir degildi.bi yandan sanci cekiyorum suyum geliyo bi yandan da bavul hazirliyordum.ne bulduysam koydum artik annem hastanede kendi ayarlayip vermisti ebeye.
Ikincide ben evde yattigim icin annem kendi hazirladi bavulu neyi nereye koydugunu bildiginden sikinti olmadi.bakalim 3.nasil olcak.

Cnm ben fethiyeliyim doğma büyüme :) Fethiyeye gitmeni tavsiye ederim. Bende deniz kokusuna aşeriyorum resmen çok özledimmmm

Yaaa ne güzeeel ben çok severim Fethiyeyi. Balayında Fethiye'ye de gitmiştik o zaman bayılmıştım. Fırsat buldukça gidiyoruz çok sevdim Fethiye'yi. Bir de Kalkan'a bayılmıştım. Kalkan'ı da çok severim Gitmediğim Akyaka ve Kaş kalmıştı onları da bu sene tamamlayalım dedik araya hemen Fethiyeyi de sıkıştırıverdim ben yine

cnm evet güzeldir :) kaş ve Akkaya da çok güzel gidersen oraları da beğenirsin muhakkak :) Akdenizin her yeri güzel :)

Böyle bir takım almak istiyorum ben de. Nevresimi de maviş maviş tam oğluma göre :) Ama park yatak da alcam ben bizim yatak odasında olacağı zamanlar için.
Bizim de yatak odasında olacak nasip olursa bebiş :) benim evim küçük ama en büyük odam yatak odası :) Geniş olduğu için büyüyen beşik mi alsam diye düşünüyorum ilerde yatağı olur hem komidini de var eşyalarını koymak için. Evet maviş maviş :) benm de erkek olacak nasip olursa :)

Valla Can'ım oğlum nisanda 4 oldu hala yatıyor 5 yaşında bile sığar bence :) beni bile taşıyor
hangi marka model canım sizin yatak bende öyle bişey istiyorum baya yatsın büyüyüp kendilerini bilmeye başlayana kadar yatsınlar 2 kardeş sonra allah nasip ederse büyük ev alıp çıkarız ayırırız odalarını

Düşünüyorum sürekli :) ama hiçbir isim yatmıyor kafama :) senin bebiş kız mı erkek mi olacak cnm :)
Benimde oğlusum olcak inşallah :) urasalp istemiştim eşim beğenmedi çınar düşünüyoruz şimdilik anlamı uzun ömürlü olduğu için :)

1 senedir ilk kez oldu kuzum ya normalde hergun yapardi kakasini ama 2 gun oldu suyu da cok iciyo ama niye boyle oldu bilmiyom cocugum ter icinde kaldi

Tamam cnm sağ ol öyle yapalım oda yapamicam evim kucuk.yatak odama sigdrcaz artık.
bizimde öyle kuzum 2+1 bu sene oturma odasını iptal edip oğlana çocuk odası yaptık kız açıkta kaldı beşiğimiz var onu yanımıza sığdırcaz abisinin odasına da park yatak alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…