bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim evim triplex ve çok büyük. köpeklerim için bile ekstra -1 katım var ama kiracıyım ben de. Ev sahibi evi satılığa çıkarttı. Tek umudum sitede satılık olup da 2-3 senedir satılmayan evler. O yüzden bizimki de satılmaz diye umudediyoruz. Şu an maddi olarak da o evi bizim almamız mümkün değil ama 2-3 sene satılmazsa diğer evler gibi ve Allah nasip ederse biz almak istiyoruz evi.

Hay Allah canım ya, acil şifalar olsun. Nöroloji iyi bir karar. Boşuboşuna çekip durma ağrıyı geçti geçecek diye. Çikolatalı süt içtin mi?
Dayanamadim parol ictim kuzum birazda yemek yedim adanin cigliklarina tahamul edemedim bi ara simdi hafifledi bebisde hareketlendi basimin agrisi hafifleyince o da hissediyomudur bi yerimiz agriyinca

inşallah ev size nasip olur. eviniz maşallah epey büyük benimde hayalimde hep bi sürü odası olan büyük bi eve vardı ama küçük bi evde oturuyorum inşallah bize de ev almak nasip olur da biraz büyük bi eve çıkarız

benim gibi biri daha varmış babam artık vazgeçti adamcağız ben tatillrde oraya gidince karıcığından vazgeçiyo mecburen :)

Kızlar az önce nette gezinirken eylül ekim kasım anneleri diye bir grup buldum kk ile ilgisi varmı acaba yoksa face tarafından kurulan bir grup mu.. Bilen var mı

1 senedir ilk kez oldu kuzum ya normalde hergun yapardi kakasini ama 2 gun oldu suyu da cok iciyo ama niye boyle oldu bilmiyom cocugum ter icinde kaldi
Canım çok zor olur bilirim. Zeynep zülalin yüzünün rengi değişirdi anne acıyo acıyo diye ağlardı kuzum geçmiş olsun. İnşallah birdaha olmaz. Yemek yapmak için mutfağa gitmiştim yaptımı ada tuvaletini. Belki kabızlık yapıcak şeftali muz pirinç pilavı falan yemiştir bu ara dikkat et tatlım. Bol bol kayısı yedir tam zamanı şimdi taze taze.

ben düşündüm de eşim ne olur diyor ne hayır diyor ben zeynep istiyorum sanmam itiraz etsin beğenilmicek bir isim değil çünkü
Canım zeynep babasının kıymetlisi demek. Peygamber efendimiz ilk kızına koymuş bu ismi sünnet olmuş olur bu vesileyle. Eşim ve ben bunu düşünerek zeynep zülal koyduk allah şefaatine nail eylesin inşallah. Bu şekilde eşini ikna edebilirsin

Henuz yapmadi beklemedeyiz kuzum yaparsa sana haber vericem insallahh

bizimde öyle kuzum 2+1 bu sene oturma odasını iptal edip oğlana çocuk odası yaptık kız açıkta kaldı beşiğimiz var onu yanımıza sığdırcaz abisinin odasına da park yatak alıcaz
Cekmecelilerden mi alsam dedm ama onlar da büyük gibi. Yatak Odam beyaz.beyaz park yatak alirm oğluşuma da inşallah. Sağlıkla uyusunlar büyüsün ler insallah:)

evet anlamı çok güzel bide biz öyle değişşik isimler sevmiyoruz eski yanlısıyız

tatil planları konuşulmaya başlanmış :) bayramdan sonraki hafta muğlaya tatil ayarladık. araba ile gideceğiz

ama çevremdekiler cok zorlanırsın..6. ayında olcaksın uçakla git dıyorlar. . ancak araba yolculuğu daha keyifli oluyor

tabi kötü hissedersem uçağa döneriz. doktoruma henüz sormadım..sizce 6 ayda ıstanbul dan fethiyeye gitmemde sakınca olur mu..

3 saatte 1 duraklarız ama yol cok yorar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…