bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bi sikintin yoksa sorun olmuyo canim bana musade etti dr bayramda gidicez bakalim

Kızlar benim hafif kasık ağrılarım oluyo normal mi sizce sizde de oluyo mu

dün akşam kasıklarım ve tüm göbeğim ağrıdı. bu sabah da göbeğimin sağı ve solu morarmış gıbı ağrıyodu. doktora sordum. idrar tahlili istedi.. iş çıkışı yaptırcam.. internette okudugum kadarıyla bızım haftalarda olması normalmiş, karın kasları geriliyormuş fln ama enfeksiyon ıhtımalı de varmış.. testleri yaptırmakta fayda var

İdrar yolu enfeksiyonu mu

Canlarim nasilsiniz biz iyi yüz şükür findigim la ))

Tatile gideceklere iyi eğlenceler

Temmuz 13 de detaylı usg mız var 190 +75 doktor ücreti imis fiyati iyi geldi uçuk fiyatlar duymuştum çünkü
fiyat çok iyiymiş canım nerde yaşıyosun oraya gelelım... benim hastanede 600 tl fıyat verdiler..muayene ücreti hariçç ben de başka yerler araştırıyorum 320 ve 390 a buldum perınatologmu radyolog mu onu araştırıp gıdıcem

ben de arabayla yolculuk yapacağım. mola vererek gidersek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. iki saatte bir mola verip 15 dk yürümek gerekiyormuş

Canım bizim burada sadece 75 randevu ücreti okadar. İstersen buraya gel. Yer Konya başkent Üniversitesi hastanesi

Kızlar bende haziran basında gittim tatile bursadan ölü denize ordan belege dönüştede pamukkale ordan bursaya kendi aracımızla gittik cok sükür sagsaglım gidip geldik ama havuzda mikrop kaptım sanırım akıntı koku vardi dr ilac verdi mantar ilacı ve krem dikkat edin eczanede genital bölge temzleyiciler oluomus gırmeden girdkten sonra kullanılanlar onlardan alın olmadi

Canım bizim burada sadece 75 randevu ücreti okadar. İstersen buraya gel. Yer Konya başkent Üniversitesi hastanesi

Buraya da beklerim sadece 55 tl hersey dahil

Ada kakasini yapamadi kizlar yaaa cok sknti cekiyo yavrucum zeytinyagi filan surdum poposuna mizir mizir cok uzun zamandir ilk defa kabizlik cekiyo cocugum
Çok geçmiş olsun canım.Pazardan şöyle olgun kayisilardan alsan kaynatıp az şeker ile meyve suyu gibi içer mi ki.Yada icmez ise Bebe bisküvisi ile mama gibi yapmanız öneririm. Kayısı çok işe yarıyor hatta meyvesuyu yaparsan sen de iç kabızlık için birebir.

Bi tane Prof.perinatolog buldum çok iyiymiş 380 tl ama doktoruma ne Dicem sana güvenmiyorum ona mı gideyim Dicem bilemedim ayıp olur diye.bide plasenta previa teşhisi koydu kanamam oluyor Prof daha mı ıyı olur ki

Canım plasenta previan varsa, yüksek riskli gebelik uzmanına yani perinatologa devam etmelisin. Kendi doktorun perinatologsa, ondan memnunsan doçent ya da prof farketmez. Bir çok uzman doktor var proflardan bile iyi.

Benim kızımın ismi de zeynep kübra canım. Bazen kızımı babasının süsü diye severim bende

Canım şeker bayramından sonra 6 ay mi oluyor.yani 18.haftada gördüm seni 5 ayı doldurmuş oluyoruz haziran sonu gibi ben mi yanlış hesap yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…