bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bekleyeceğimiz zaten şaka yaptım kuzu 6. Ayda hazırlamıştım ben de herşeyimi yine öyle yaparım büyük ihtimal

Aslinda kayisi yiyo ama nedense ilk kez oldu 1 senedir olmamisti cok canim sklyo halen yapmadi kakasini

Ada kakasini yapamadi kizlar yaaa cok sknti cekiyo yavrucum zeytinyagi filan surdum poposuna mizir mizir cok uzun zamandir ilk defa kabizlik cekiyo cocugum

Kıyamam ben o kuzuya yaaa, içim gitti, biz bile dayanamıyoruz kabızlığa. Ne yumuşatır hiç bilmiyorum. Ama şunu geçenlerde bir doktordan öğrendim, bu minikler bir kez kabız olduktan sonra, tekrar canım yanıcak korkusuyla kakalarını tutuyorlarmış. Bu sefer tekrar tekrar kabız oluyorlarmış. Oyunla, telkinle yaptırmak gerekiyormuş kakasını. Cevizle birlikte kayısı ya da armut yedirsen, üzerine de bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı içirsen, işe yarar belki. Su içir bir de bol bol. Hay Allah

Canm ilk doğduğunda da yatabilir dimi park yataklara.ilk bebek bnm bilemiyrm ne alsam
Üst kademeleri ve alt kademe şeklinde park yataklar Can'ım üst kademesi bebekken alt kademesi Biraz daha büyüyünce kullanılıyor içine yatak aldım ben dediğim gibi hala kullanıyorum

A
Ay sorma kuzum bi bu eksikti zaten bebekken 7 8 ay ugrastik kari koca kaka yolu gozlerdik duphalac kullandik daha ufacikken yuruyunce duzelmisti yine oldu off offf nolur bi kakayi gorebilsem yine

Teşekkür ederim canım inşallah

E Bebek'ten almıştım Can'ım Kraft ama istersen markasızda al yani.. her hangi bir Bebek mağazasından alınan park yataklar bile çok dayanıklı kullanışlı ..içine yatak aldım ben sallanıyor da aparatları var hepsinin ..şimdi yeni bebişede bir park yatak Alıcam bir odada 2 park yatak abisi kardeşi hep beraber cümbür cemaat yatarız artık :)))))))

Anladım canım. Haklısın galiba. Çok sağol

Benim oglum 4 yasindan sonra pek yatmak istemedi biraz daha idare ettik ve ona tek kisilik yatak aldik.bebege tekrar park yatak almaktansa oglana buyuk yatak alsan tabi sen bilirsin

Canım hamilelik denize girmeme engel değil benim cilt sorunların var yoksa şimdi çoktan yapmıştım tatil planlarımı

Canım plasenta previan varsa, yüksek riskli gebelik uzmanına yani perinatologa devam etmelisin. Kendi doktorun perinatologsa, ondan memnunsan doçent ya da prof farketmez. Bir çok uzman doktor var proflardan bile iyi.
Doktorumun bilgilerini okuduğumda yüksek riskli gebelik uzmanı yazıyor ama perinatolog yazmıyor aynı şey mi ki bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…