bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim oglum 4 yasindan sonra pek yatmak istemedi biraz daha idare ettik ve ona tek kisilik yatak aldik.bebege tekrar park yatak almaktansa oglana buyuk yatak alsan tabi sen bilirsin
:)) Can'ım odası var arabalı takım aldım çilekten bazen uzanıyor yada oyun oynuyor ...yıprandığı için bir de kıza renk olarak uygun değil diye yine Alıcam ..birde şu yüzden düşündüm Bebek olunca bizim odamızda yatacakya oğluma sen git diyemem oda kıskanır zaten kovulmuş gibi hissedecek en iyisi hep birlikte yatalım :))))

Anladim canim.kizim 4 aylik olinca ben ayirdim onu oglumla ayni odad kaliyor.ama 3 numara biraz yanimda durcak gibi bakalim.

Kizlar ben alt beden 38 giyiyordum suan 42 anca oluyor ust beden s bazen m giyiyorsum suan l giyiyorum. Az evvel bana hamile kalmadan bol gelen pantolunumu denedim cok dar geldi dugmesi kapanmadi bile. Diyetisyene gideyim diyorum ama zaten diyet listesi gibi menu yiyorum. Esim dogumdan sonra hizla kilo verecegime vucudumun suyu tuttugunu soyluyor boyle birsey mumkun mu ??

cnm tuvalete ne kadar sıklıkla çıkıyorsun. Ben normalde günde ortalama 1 litre su içebiliyorum Meyve çok yiyorum. Bazen dikkat ediyrum 2 litreden fazla içmeye çalışıyrum bu kez 10 dakka da bi tuvalete gidiyrom
Ben de cok cikiyorum 2.5 litre su ictigimden ama dert etmiyorum bebegim icerde susuz kalmasin 9 ay fazladan tuvalete tasiniriz sorun degil

Vucudun odem tuttuysa o belli olur.kimi bunye nedense cok kilo aliyor 9 kilomu aldim diyordun sen.ayak bileklerine dogru bastirip cektiginde elini hemen eski haline donmiyorsa orasi odem var demektir bi denesene

Benim oglum 4 yasindan sonra pek yatmak istemedi biraz daha idare ettik ve ona tek kisilik yatak aldik.bebege tekrar park yatak almaktansa oglana buyuk yatak alsan tabi sen bilirsin
Biz de 2 yasında bile değildi normal yatağa geçtiğinde park yatağı uzun süre kullanamadım oyun yapıp tırmanıyordu ayaklanınca bende gittim genç odası takımı aldım yatağı bazalı daha kullanışlı karyoladan bazanın altını kullanıyorum bayağı fazkalığı alıyor yine ayaklanan kadar park yatakta yatırıp sonra baza alaçam buna da

benimki baza degil herkes baza alsaydin iyi olurdu diyo ama is istn gecti artik.Iki kizimada nasipse ranza alirim ileride.

Evet canim suan vucudunda ödem vardir illaki zaten hamilelikten onceki pantolonlarin olmaz artik bebegim sen tayt yada hamile pantolonu giy diyetisyene de gitmek istersen tabiki neden olmssin

benimki baza degil herkes baza alsaydin iyi olurdu diyo ama is istn gecti artik.Iki kizimada nasipse ranza alirim ileride.
Baza çok kulanışlı altına yazın kışlıkları yorganları fazla eşyaları koyuyorsun ohh rahat vallahi o yüzden şurada 1 -2 yıllığına geçici çözümler alıp baza alırım yine oğlumun ki turuncu kızçeme de pembiş pembiş alırım

Kızlar bugün hastaneye gidecek çantadan bahsetmisiniz. Bavul hazırlayacak kadar çok mu eşya gidiyor? Ne koyuluyor içine? Benim doğum yapacağım hastaneye ev çok yakın yürüyerek birkaç dk. O kadar şey koymama gerek var mi yine de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…