bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Üst kademeleri ve alt kademe şeklinde park yataklar Can'ım üst kademesi bebekken alt kademesi Biraz daha büyüyünce kullanılıyor içine yatak aldım ben dediğim gibi hala kullanıyorum
Sağ ol cnm iyi oldu tavsiyeler bn de almaya karar vrdm beyazlar çok güzel duruyor bi 7 ayı fln bitirelim alirm insallah

Benim de pantolonlarin beli yavaş yavaş kapanmamaya başlıyor. Ve ben de bunun için şöyle bir çözüm buldum. Bunun sayesinde en az 1 ay kadar daha giyebilirim pantolonlarimi. Çünkü inanılmaz rahat oluyorlar böyle beli de hiç sıkmıyor.
Fotoğraf eklemeye çalıştım ama olmadı. 1 adet lastik tokayı alıyorsun dugmene takiyorsun sonra diğer ucunu düğme deliğinden geçirip dugmene takiyorsun. Ben çok rahat ettim bununla biraz daha idare edecek beni bu

1 gece yattım sezeryan diye 5 tane bebeğe takım koymuştum 5 illerden hastane takımlarından ..çokça bez ,krem ,pamuk,ıslak mendil ,2 tane Bebek battaniyesi kendim 2 takım pijama bir gecelik ,iç çamaşırı çorap hasta bezi orkid .dışarı çıkarken giyeceğim kifayetler terlik havlu vs.vs. Bir sürü şey doluyor zaten biberon mama Bile koydum termos sıcak su torbası ikramlık,yastık kılıfı , oooooo bir öyleydi böyleydi derken doluyor zaten :)))) 4 yılda aklımda bu kadar kaldı dahada eksikler vardır.

Ben o kadar şey goturmem diye düşünüyorum ev hastaneye çok yakın olduğu için bi şey lazım olursa eşim gelir alır diye düşünüyorum

Dayanamadim parol ictim kuzum birazda yemek yedim adanin cigliklarina tahamul edemedim bi ara simdi hafifledi bebisde hareketlendi basimin agrisi hafifleyince o da hissediyomudur bi yerimiz agriyinca

Anne hastalandığında bebek kordon kanından anneye şifa gönderiyor diye bir şeyler duymuştum tatlım. Ağrıyı hissetmiyorlar ama, duygu durumlarını hissediyorlar ve bundan etkileniyorlar. Baş ağrısı değil de, yarattığı stres bebeği etkiliyor. Steresse bebeğin bilinçaltına kadar etkili oluyor. Kendini daha anne karnındayken güvensiz hissediyor. Anne kalp atışlarının hızı bile bebeğin annesinin duygu durumunu anlamasına sebep oluyormuş. Karnımızda minik dehalar taşıyoruz. Kendilerini mutlu ve güvende hissetmeleri için rahat ve mutlu olmalıyız. Çok kolay değil ama, ne yapalım bu dönemde biraz, bir elinde cımbız, bir elinde ayna olan Mahmure gibi, Polyanna gibi, hiç olmadı Aysel Gürel gibi filan davranıcaz. En kötü Saba Tümer gibi boş boş kahkahalar atıcaz

Ben o küçük hanımefendiyi yerimmmm. Maşallah kuzuya yaaa, çok güldüm, çok sevimli

ya kızlar geçen hafta hastanede yaptırdığım tahlilde lökosit ve bakteri çıkmıştı. monurol içtikten 1 hafta sonra hastanede tekrar tahlil yaptırdım lökosit düşük çıktı fakat bakteri daha da yüksek çıkmıştı. ertesi gün bir de sağlık ocağında tahlil yaptılar orda da lökosit çıktı ama bakteri çıkmadı. doktorum izinde pazartesi gelecekmiş. çok endişeleniyorum, geçen haftadan beri içim içimi yiyor.

Senin evin yakinsa cok birsey almana gerek yok.aslinda kendin icin 1 pijama ve bebek icin tek takim hastane cikisi yetiyor eve gelince zaten kompe ust bas degisiyor.bebek bezi islak mendil yatiyor.bize 1 saat uzaklikta olunca mecbur yedekler konuluyor o bu derken bavul doluyor resmen

Aynen bende boyle yapiyorum ve doguma kadar butun pantolonlarimi giyebiliyorum.zaten hamile pantolonu kullanamiyorum karnimda tutamiyorum hep kasigimda olcak pantolonlar

Doktorumun bilgilerini okuduğumda yüksek riskli gebelik uzmanı yazıyor ama perinatolog yazmıyor aynı şey mi ki bilemedim?

İkisi aynı şey ama bazen bu şekilde laf oyunları yapıyorlar. Eğer amniosentez yapıyorsa perinatologdur. Artık yasal olarak sadece perinatologlar amniosentez yapabiliyor. Hastaneyi arayıp bir sor istersen adını vermeden, amniosentez yaptıracağız filan doktor yapıyor mu diye

Ben de aynı durumdayım rüyama bile girdi böyle patlamış üzerinden iltihap akıyordu herzamanki gibi çaresiz çaresiz aynaya bakıyordum geçecek napalım idare etcez bi müddet daha

herkeslere iyi akşamlar güzel anne adayları ve onların kıymetli minnakları!! umarım keyifler yerindedir evhamlı anne adayı olarak ben yine işbaşındayım şimdi bugünkü sorum şu bebişimiz böyle çok kıpır kıpır diilse ultrason görüntülerinde ama doktor da herşey normal o hareket ediyo yeterince diyosa herşey normal midir?? benim bebiş mi çok rahatına düşkün nedir anlamadım anacım ya ya yüzünü kaşıyıp bir iki el sallar totosunu döner yatar ya secde pozisyonundan gr oynamaz ya da sırtüstü bacaklarını ayırıp yatar vallahi çıldıriciiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…