bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm 1.80 ya da 1.90 yatak olanlar da var istikbalde gormuştum sanırım bebek mobılyası yapan yerlerde de oluyor aklında olsun cnm ben sanırım büyük yatak olanlardan alıcım erkek olur da uzun boylu olursa lisede yatağını degıstırırım bi tek

oyy size çok ihtiyacımız var deneyimli anneler bize bol bol listeler hazırlayın

Iyi akşamlar canım. Benimki de hareketsızdi. Hatta hiç kıpırdamıyordu valla bu cts gıdıcem cıkolata fılan yıyıp oncesinde öyle girecem ultrasona. Eğer yıne hareketsız görürsem Dr.a sorucam ben de

ay benim yavrum ruh hastası olceeekk

canım çikolata da yedim ramazan günü hastanenin bi köşesinde sokuşturdum ağzıma resmen sırf paşa oynasın diye namazda yakaladık yavrumu ha ilk gidişimde 5 saattir bişey yememiştim onda normaldi ayy bilemedim yani dr da diyo ki o yeterince hareket ediyo merak etmeyin

çok geçmiş olsun canım sen de dikkat et kendine

arkadaşlar bi de bebişler için internetten alışveriş yapanlarınız varsa burda paylaşsa isimlerini eminim daha önce de geçmiştir ama ben sadece bir ikisine rastladım

Kizlaaaaaaaarrr an itibariyle ada rahatladiiii cok zor yapti yavrum hemen poposuna hametan pomat surdum surup sayesinde yarin yumusak bi sekilde rahatlar insallah ama cok mutluyum kizlar cok cok ancak pok gordugume bu kadar sevinebilirdim
aya şu an mosmorum biliyo musun ben o pok bi hastalığın kısaltması zannettim hatta demin yazdım pok ne rahatsızlığı canım diye sonra dedim uzatma

Kız töbe de, deliii. Öyle her ağlamaktan, her stresten bebek derinden etkilenseydi, dünyada normal adam kalmazdı. Polyanna ve Peter Pan'den üremedik ya hepimiz
öyle diyosun dimi bak annemin tüm anksiyete rahatsızlığını almışım mesela ne bileyim korktum bi an abim istanbulda ünide okurken kaldı ki bu çocuk liseyi de orda okudu alışkın yani ama işte annesi saliha hanım iki gün görüşemeseler annem başlardı yavrumu sandalyeye bağladılar kesin zorla uyuşturucu verdiler şimdi kurye yapıcaklar onu falan diye resmen banu alkan ümit besen filmlerinden fırlamış kadın ya

Kizlaaaaaaaarrr an itibariyle ada rahatladiiii cok zor yapti yavrum hemen poposuna hametan pomat surdum surup sayesinde yarin yumusak bi sekilde rahatlar insallah ama cok mutluyum kizlar cok cok ancak pok gordugume bu kadar sevinebilirdim
Gozunuz aydin.yeri geliyor altin gibi kiymetli oluyor onlar

arkadaşlar bi de bebişler için internetten alışveriş yapanlarınız varsa burda paylaşsa isimlerini eminim daha önce de geçmiştir ama ben sadece bir ikisine rastladım
Butikbebe.com
Unnando.com
Instagram
Missmodish (harika hastane cikislari var)
Puiko( kiz bebek aksesuar)
Masal diyari

Nerde canim dapdar oluyor bana 9 kilo aldim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…