bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim hafif kasık ağrılarım oluyo normal mi sizce sizde de oluyo mu
Bende de oluyor, kasiklarimin daha sagi ve solu , okudugum kitapta rahimi tasiyan baglar geriliyor , merak etmeyin yaziyordu. ( Bu agrilara eslik eden kanama , ates gibi semptomlar yoksa endiselenmeyin, diyordu )

Ben tabii durmadim , gittim. Doktor tarif ettigim agrinin , gaz agrisi oldugunu soyledi. Baski yapar dedi , gebeligin de etkisiyle... Zaten diyera durumu vardi. Tamam iste , demisti , ultrasonda da kotu bisey cikmamisti. Ama ben hala merak etmiyor degilim, cunku kimsenin lafina yuzde yuz guvenemiyorum. Cok fena bir huy

Ben de ozel bir hastaneye gidecegim , Izmir Kent'ten aldim randevu. 580 kusur dediler. ( Muayene ve ayrintili ultrason dahil )
Izmir , Kordon Tip 300 dedi... Ama yine doktora gostermermek icin fiyat binecek , gidilen doktora gore. Diger yerlerin makinelerini biliyorum. Gazi Hastanesi'nin feci makineleri.

İyi ama Can'ım bu haftalarda böyle olması çok normal ki..bu kadar çok düşünme kendini sıkıntıya sokma ..hem çok şükür sağlıklısın Bebek iyi durumda .tekrar çok şükür ki düşük riskin yok plaesantan yerinde kanaman yok Bebek'le ilgili testler iyi ..bak bu forumda bende dahil olmak üzere yataktan kalıp balkonda oturunca Mutlu olan insanlar var ..bu yüzden düşünüp böyle şeylere takılıp kendinide bebeğine üzme ..senin kaygıların İlerde bebeğininde kaygılı endişeli bir çocuk olmasına yol açar o seni hissediyor artık ..tadını çıkar tatlım hamileliğin allah kötü şeylerde yaşatmasın

Selam canım ben de izmirdeyim
Ege Üniv Prof var Fuat Akercan Alsancak ta yeri.400 tl ücret. Öneririm. Çok giden memnun kalan var.

Valla doğru söylüyosun canım daha zor şeyler yaşayan arkadaşlara da saygısızlık gibi algılanmasın benim bu kaygılarım.. annemin yanına bi gitsem o her konuda evham yapar bu hamilelik konusunda çok rahat ben de iyi olurum diye ümit ediyorum

Kentte kime gidiceksiniz ?

Selam canım ben de izmirdeyim
Ege Üniv Prof var Fuat Akercan Alsancak ta yeri.400 tl ücret. Öneririm. Çok giden memnun kalan var.
Oglumda ayrintili ultrasonda sikinti cikinca doktorum beni perinatologa yonlendirmisti bende ege univ de mert kazandiya gitmistim.simdi prof olmus bende ondan memnun kalmistim

Kizlar parolun etkisi gecti bas agrim tekrar basladi delircem artik bu nedir boyle ya hayattan zevk almio insan basi agriyinca

Kentte kime gidiceksiniz ?
Tunc Cagda'ya , 2 Haziran'da ilk kez muayene oldum. Makineler basarili.
Zaten ben ayrintili ultrasonu sordugumda ben yaparim, randevu al yeter, dedi.
Gazi'deki Gunay Can ( Cok ilgili bir doktor ) o da gel , ben bakarim dedi. Ama sordum ayni makinleyle bakacakti ve 3D bile yok. Sonucumu gotururum diye dusundum. Ama simdi tavsiyeler var topikte, Izmir'dekilerden bir onlara da bakmak lazim.

Hic sormayin ya bende dun aksam baya hissettim agri bugun daha iyi ama arada ozellikle sag tarafim yokluyo

Kizlar parolun etkisi gecti bas agrim tekrar basladi delircem artik bu nedir boyle ya hayattan zevk almio insan basi agriyinca
Canım sen magnezyum kullanıyo muydun bana Mevhibe meyra söylemişti doktoruma söyledim verdi çok şükür baş ağrım yok 2 gündür ama var ya seni çok iyi anlıyorum beyninin yerinde kaya taşıyosun sanki

Kızlaaaar kendimi bugüne kadar tuttum tuttum ama dayanamadım demin aldım bikaç bişey ayyy çok tatlı şeyler var ya asıl alışverişi annemle yapıcam da şimdilik aldım işte butikbebede güzel indirimler vardı haberiniz olsun

Ben tunç beyin hastasıyım Can'ım ona yaptırmayı düşünüyorum ama Fuat beyde kafama takılıyor ne yapsam diye düşünmeye başladım

Çikolata da mı işe yaramadı Ne bileyim herkes cok hareketli tekmelerini hissediyorum filan diyor. Benimki iki önceki randevumda Dr ultrasonla hafif bastırdıkça rahatsız olup donüyordu sadece en sonkinde ise olduğu gıbı düm düz yatıyordu sanırsın içeride guneşleniyor :) Dr. Da kurcalamadı kalbı normal boyu normal dedi bıraktı. Bu kez hareket görmek istiyorum ben de

Benimde bugun dikkatimi cekti baya indirime girmis.bazi parcalar guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…