bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben artık babası kılklı diyorum canım eşim de çalışırken arı gibi olan adam akşam eve geldi mi zannedersin imparator sezar bi üzüm salkımı eksik elinde! Oturduğu yeri aağarttı adam koltukta gerçi bi kaç aydır onun yerini ben aldım

Benimki kime çekiyor acaba bilemedim şimdi

doktorumuz bize ilk erkek gibi ama bu haftalarda emin konuşamam kızların da ödem olduğu için benzer görünür demişti 16.haftada netleşir demişti
Gerçekten de öyleymiş ne kadar çok benziyor kız erkek ilk haftalarda ayırt edemedikleri kadar varmış şimdi daha net anladım

Aynen zaten çok bişey almadım onu da hep 0-3ay aldım bilmiyorum doğru mu yaptım ki acaba??
Can'ım 0-3 ay alma bence çünkü hastane çıkışları yetiyor çok hızlı gelişiyor bebeler bir kere ancak giydirirsin 3-6 al ama tabi mevsime de dikkat et mesela şimdi heryer kısa kollu ama bizim bebeler kışın gelecekler

Hadi ya aldım bile gerçi 3 çıtçıtlı badi 1 eşofman altı 3 patili pijama altı bi de patik aldım asıl alışverişi 3-6ay arası alayım madem.. teşekkür ederim canım tavsiyen için :))

cnm tuvalete ne kadar sıklıkla çıkıyorsun. Ben normalde günde ortalama 1 litre su içebiliyorum Meyve çok yiyorum. Bazen dikkat ediyrum 2 litreden fazla içmeye çalışıyrum bu kez 10 dakka da bi tuvalete gidiyrom
Bende de wc problemi var dısarı cıkmaya karar verdigim an kapıdan döndugum an oluyor surekli sıdıklı haldeyım hele gece karın sisliğiyle uyanıp kendımı wcye atmaktan uykum kacıyo

n
yok Can'ım saygısızlık olarak düşünmen için değil de ben sadece biraz farklı bakmanı istedim ..sonuçta çok şükür ki herşey yolunda giden şanslı guruptasın birde tadını çıkarmanı istedim kaygılarından hamileliğin tadını çıkaramıyorsun gibi geldi..bu Arada iyi yapmışsın alışveriş konusunda güle güle gitsin bebişim

Vucudun odem tuttuysa o belli olur.kimi bunye nedense cok kilo aliyor 9 kilomu aldim diyordun sen.ayak bileklerine dogru bastirip cektiginde elini hemen eski haline donmiyorsa orasi odem var demektir bi denesene
Canim kolum da bile bastirdigimda kirmizi olup bi sure sonra kendine geliyor bacagim baya uzun suruyor kendine gelmesi el ve ayaklarim normal ama.

Çok teşekkür ederiz Vildan teyzesi hepimizin kuzucukları sağlıkla sıhhatle giysinler aldıklarımızı

Bu sisliginden doktora bahsettinmi.bu zamanda bu kadar odem fazla anlattigina gore.tuzu tamamen cikart hayatindan.bol bol su ic
Cumatesi gidecegim bakalim ozaman soyleyeyim. Odem olsa el usumde ayagimda da olmazmiydi onlarda sorun yok odem yok. Sadece bacaklarimda ve kolumda yaptigimda kizariklik hemen kaybolmuyor. Hafif dokunsam bile kizarip hemen gecmiyor.

Cumatesi gidecegim bakalim ozaman soyleyeyim. Odem olsa el usumde ayagimda da olmazmiydi onlarda sorun yok odem yok. Sadece bacaklarimda ve kolumda yaptigimda kizariklik hemen kaybolmuyor. Hafif dokunsam bile kizarip hemen gecmiyor.
Doktor bacaklarina test yapar sen odemmi var diyince.o daha iyi bilir.sistimi her yerin siser aslinda.oglumda burnum bile kocaman olmustu normalde kucuktur burnum.hakkinda hayirlisi sen yinede dikkat et tuza ve bol su tuket canim.

Ayni kaderi paylasiyoruz canim ben bugun urolojiye gittim gunde 3 taneye kadar minoset 10 bardak su ve kesinlikle sadece sola yatis verdi

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin. İnşallah rahatlar adacık:) 3 gün yapamazsa lavman için mutlaka götür canım. Doktorun bilgi vermiştir gerçi. Sabaha kurtulur inşallah

Selam kizlar ben yine rahatsiz gunler geciriyorum sag kaburga altimdan baslayip sirtima ve gobege yayilan uykulari haram eden bir agri peydah oldu doktorumu aradim safra kesende ya iltihap ya tas yada tikanma mevcut ust batin usgsi isterim c.tesi ye kadar gecmezse dedi bu sure icinde nexium mide ilaci kullanmami istedi 2 gundur yedigim lokmalari sayarak yiyorum ictigim su bile gaz yapiyor agri donemsel hafifleyip yine akut seklini aliyor dualariniza ihtiyacim var insallahh gebelikten kaynakli bir durumdur daha gebeligin yarisina gelmeden bir operasyon yasamak istemiyorum
Bu arada cinsiyetini ogrenmis arkadaslar olmustur hepiniz icin hayirli evlatlar temennisinde bulunmak istiyorum. Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…