bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayni kaderi paylasiyoruz canim ben bugun urolojiye gittim gunde 3 taneye kadar minoset 10 bardak su ve kesinlikle sadece sola yatis verdi

Bana da aynısını dedi sola yatacaksın. İlaç vermedi ağrımda yok şükür. Bol su terli kıyafetle durmak yok, cereyanda kalmak yok, üşütmek yok, üstü açık yatmak yok aylık kontrol. Bende enteresan şekilde zorlasamda gebeliğin başından beri sağa yatmadan uyuyamadım 1 aydır yeni yeni alışabildim sola. İkimize de geçmiş olsun geçecek inşallah

Herkese Günaydınlar ben yine erkenden kalktım. Yıllarca 6 da kalkınca rapor da olsa 6 da kalkiyorum.halbuki yat uyu dimi ne gerek var.Bugün 15.40 randevum var bakalım canim oglum ve guzel plesentam ne durumda. The_new da 14.40 randevusuyumuş aynı doktora karşılaşma ihtimalimiz var.
Dün gece sol tarafım nasıl ağrıdı bebek de sağdaydi hareket vardı nasıl yatacagimi şaşırdım. Hadi bakalım yavaş yavaş başlıyor son 3 ay zorlukları. .. 1 ay daha iyiyiz sonra

Son düzenleme:
Sponsor bulursam iki tane yatak istiyorum biri sepet beşik biride parmaklıklı odasına yatak :)
canım bizde ilk bebege kız tarafı alır. o yüzden babam saolsun biz bişi demeden kendisi söledi. ne isterseniz gidin begenin kartı veririm dedi. yani kendisi teklif etmese ben tabi kesinlikle bişi sölemezdim.

canım büyüyen beşiği çok öneriyorlar. 6-7 yasına kadar kullanabiliyor muş tabi boy etkeni de var. bizim babamızın boyu 1,86. benım boyum kısa 1,63 :) genlerde uzun boy baskın oluyor bu yüzden bizim kızın boyu uzun olur diye tahmin ediyorum :) bilmiyorum ben kaç yasına kadr kullanırım.

Hiiihhhh, balkon muuu, oturmak mııı

Ben de aynı durumdayım rüyama bile girdi böyle patlamış üzerinden iltihap akıyordu herzamanki gibi çaresiz çaresiz aynaya bakıyordum geçecek napalım idare etcez bi müddet daha

Canım yüzümdekileri siyah çamur sabunu geçirdi benim. Dermatoloğa gitmiştim o vermişti ve gerçekten de iyi geldi. İmkanın varsa denemelisin kesinlikle. Günde 3 kere. Vücut için de LR'nin acil durum spreyi fayda ediyo gibi. Eşim siliyor sırtımdakileri falan o kendi de dedi geçen haftaya göre çok çok daha iyi diye. 1 haftadır falan kullanıyorum onu da. Bu arad Dermatoloğum dedi kiiii sakın ama sakın sıkmayın patlatmayın, hamilelik dönemindekiler özellikle iz bırakırmış.

Gunaydin kizlar. Kocam bugun ise oglenden sonra gidicek. Yarim saat sonra aşi icin saglik ocagina gidicez. Ama ben hem cok.hastayim hem bas agrisi cekiyorum. Aksi gibi bugun icin agda randevusu da almistim. Ama oyle kotu hastayim ki hic birine gidesim yok.

Cok gecmis olsun canim.insallah mide ilaci ile duzelir.hamileykende safradan operasyon gecirenleri duydum bi sikinti olmuyormus.insallah sende bu haataligini sorunsuz atlatirsin canim.Allah sifa versin.

Gunaydin canim.
Bi insan saat kacta kalkmaya alistiysa yine oyle devam ediyor bir muddet.bende senin gibiyim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Kızlar dün doktora gittm kuzum 324 gr 21 cm bu günde rengli ultrason var heycanlıyımmm oğlum tekrar görcem
Ay masallah ne kadar hizli kilo alimlari oluyor daha da cabuk buyuyecek yavrucuklar.
Detylidan da guzel haberlerle gelirsin insallah canim.doktorun renkli olarak yuzunun fotosunu yakalar insallah.oglumda her gittigimde doktor verirdi son zamanlarki goruntulerde yuz iyice belirginlesmisti.cenesinde cukur (gamze)olcagini bile ilk ultrason goruntusunde gormustuk.
Doktor guzel haberlerin yaninda bol bol renkli goruntulerinide versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…