bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Bas agrisiyla yasamaya alisaz galiba.temiz hava iyi gelir disarida gezinirken hafifler belki bas agrin.durma bence evde
 
Canım sen magnezyum kullanıyo muydun bana Mevhibe meyra söylemişti doktoruma söyledim verdi çok şükür baş ağrım yok 2 gündür ama var ya seni çok iyi anlıyorum beyninin yerinde kaya taşıyosun sanki
Yok canim kullanmiyorum ama kullansam iyi olcak galiba gozumu aciyorum bas agrisi
 
Aaaaa bildiğim iyi oldu cnm cok sağol :)
 
Gunaydin canim.
Bi insan saat kacta kalkmaya alistiysa yine oyle devam ediyor bir muddet.bende senin gibiyim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Allah razı olsun tatlım. Hepimiz güzel haber paylaşalım inşallah.bugün sabah dusundum de 2016 Kasım bebekleri sayfasi olarak yada bu sayfadan devam etmek ne güzel olur bebeklerimız doğduktan sonra birbirimize duygularımızı ve bildiklerini paylaşmak.Hepiniz iyi ki varsınız süper mutlu oluyorum burda.
 
Kızlar günaydın. Size birşey sormak istiyorum. Ben tüylerimi bazen makinayla bazen ağdayla alırdım. Ama şu hamilelikten beri ikisini de yapamıyorum. Her denemem hüsran. 3 hafta önce bacaklarımı makinayla almayı denedim yine daha makinayı dokundurur dokundurmaz morardı ve hala geçmedi. Eskiye oranla yaşadığım x 3 acısı da cabası. Sanırım iz gibi kalacak orda o çok pişmanım sırf üşengeçlikten bu zamana kadar lazere gitmediğime ya. Şimdilik tek çarem hiç istemesem de jilet gibi görünüyor ama var mı bir fikriniz bir öneriniz bu konuda?
 


Daha önceki gruplardan arkadaşlarım tanıdıklarım falan vardı mesela 2015 Kasım anneleri gibi. Whatsapp grupları vardı hepsinin ve aynı şehirde olanlar da doğumdan önce de doğumdan sonra falan da buluşanlar falan var. Aslında bizim de olabilir bence böyle faaliyetlerimiz
 
Bende öyle düşündüm cnm :)
 
Cnm benim boyum 165 eşim 169 biz fazla uzun değiliz :) ama benim babam ve babamin ailesi erkek kardeşim çok Uzunlar. Babam 190 erkek kardeşim 185 :) uzun boy geni daha baskın diye babam tarafina çekerse uzun olur diyor eşim de bana. Benim bebis bize değil dayıya çekerse :) oğlan dayıya çeker diyorlar ya :) o zaman uzun olur belki
 
Canım hijyenik muayene eldivenleri var ya onlardan kullanabilirsin. Bende doğumdan sonra lazer alıcam eve inşallah.
 
Vayy bee ne güzel ayrıntılı anlatmışlar . Bunu daha önce görseydim 16haftadan önce cinsiyetle ilgili birşey sormazdım doktora. Sağol canım paylaştığın için.
Aynen bende çok beğendim nup teorisi diyorlardı ama birşey anlamıyordum şimdi taşlar yerine oturdu bunu dün bahsettiğim grupta paylaşmışlar ordan buldum
 
Anlamadim canim gorus telefon dedin asi sinek isirigi gibiydi tatlim korkma tatlim saglikla kalin heee anladim kizlarimla telefondan gorustum ayyy kiz sen varya :))
 
massalah pasana canim boyu grm cok iyi rabbim sizi korusun saglikla kalin
Canım dün 20+ da bebek kaç gr oluyor merak ediyorum yazmışsın şimdi bulamadım. Sinemnur 20+5 388 gr 25. Hafta 930 gr yazmış Eylül annelerine canım. Bilgin olsun:) bende 20+3 gitcem 35o-360 falan olur galiba aşağı yukarı. Seninki ikiz nasıl olur emin değilim ama 320_300 falan normal mi olur acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…