bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
16+5 gittigimde 16 +5 olan 190 grm 16+2 olan 150 grm canim bende pazartesi gidecem saglikli olsunlarda asagi yukari tahminler soyluyor doktor

16+5 gittigimde 16 +5 olan 190 grm 16+2 olan 150 grm canim bende pazartesi gidecem saglikli olsunlarda asagi yukari tahminler soyluyor doktor
Aynen öyle canım net değil karın çevresine göre tahmin ediyorlar. Senin sorduğunu görünce yazmak istedim canım. Sağlıklı haberler alalım inşallah.

Aynen öyle canım net değil karın çevresine göre tahmin ediyorlar. Senin sorduğunu görünce yazmak istedim canım. Sağlıklı haberler alalım inşallah.
Evet canim detayliyida atlattikmi bir oohh cekeriz saglikli haberler alalim insallah senin takviminde 400 grm yaziyor ne kadar yakin grm soylicek doktorun cumartesi ogreniriz senden :))

Gecmis olsun canim neyin var yaa
Ada ya cok gecmis olsun dileklerimi ilet canim. Ama o konuda yalniz degil teyzesi eslik ediyor ona. . Canim bi halsizlik sogukda terliyorum. Birde gece uykudan eden bas agrisi hasil oldu bana. Inan 3 saat uyudum. Birde tetenoz asisi oldum az evvel. Birde bugun agda gunum. Gitsem bi dert gitmesem bi dert.

Canim yaa cok gecmis olsun sende rahatlarsin insallah bu bas agrilarini da napicaz bilmiyorum hic agdaya da dr a gidiceksin mutlaka git kuzum yoksa bayramdan once git tatile de gidiceksin ya tetanos asisida aradan cikmis hadi gozun aydin canim benim 2 3 gun kolun agrir ama toparlarsin hemen

Cok gecmis olsun canim.insallah mide ilaci ile duzelir.hamileykende safradan operasyon gecirenleri duydum bi sikinti olmuyormus.insallah sende bu haataligini sorunsuz atlatirsin canim.Allah sifa versin.
Tesekkur ederim tatlim.. umidim o yonde ancak pek bi faydasini gormedim neredeyse 0 uykuyla geceyi tamamladim esimi bekliyorum birazdan dahiliye doktoruna gidicem nasipse..

Canim disarisi cok yagmurlu ve sert bi ruzgar var. Bence hic gezilmelik diil. Kaldi ki tansiyonum 5 e dusmus ne olacak bu hallarimiz.
Sehir farki...ben burasi guzel olunca her yeri bi an guzel dusundum yaz mevsimindeyiz diye.
Tansiyon baya dusmus.tuzlu aytan ic diycem ama sislik de var bol bol su ic.tansiyon dusuklugunede su birebir gercekten.doktorlarin tavsiyesi

Evet canim detayliyida atlattikmi bir oohh cekeriz saglikli haberler alalim insallah senin takviminde 400 grm yaziyor ne kadar yakin grm soylicek doktorun cumartesi ogreniriz senden :))
Canım o 400 gr 21 hafta bittiği zamanki gr. Ben daha 20+3 olcek okadar olmaz. 300_350 arası yazıyor takvimimde:) hayırlısı artık sağlıklı olsunda ama çok zayıf olmasın tabi:) ayy gelsin artık cumartesi:) darısı sana inşallah:)

Ayy cnm sorma.bende sabah eşim gittikten sonra uyudum yeni uyandım ama yani rüyamda neler gördüm Keşke uyumasaydim :) randevuya geç kalmsm.Saat 3 buçuk olmuş.İki adımlık yol gitcm hastaneye kadar birsürü şeyler oluo gidene kadar yolda.Neyse gidiorm saat 15.40 olmuş.hasta kayıtta da alıolar beni boşver randevu saatini zaten kimse saatinde girmiş diolar bi bakiorm eski testlrmi unutmsm.Neyse diorm bi daha ki gelise getirrm.begüm Kesin gelmiştir.onunla da karsilasrsz diormrüyaydı ama.heyecandn ne gorcgmi şaşırdım
Bu arada cnm sen bebegin nerde oldgnu hissedio msn.Ne güzel ya.ben daha 2 kerecik.kıpırtı hissettim Başka Bişey yok.çok mu normal acaba benmki

Bu yil tatile herifi tek gonderiyorum. Ben anacigima gidicem o yokken. Cumartesi randevum var agdaya gidim ben bugun yarinda eve kadin cagirdim temizlik yapcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…