bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun cnm ins kotu bisey yoktur benimde bazen sag tarafimda agri oluyo kaburgalar aciliyo fln diye dusunuyorum soracam bende yarin ins doktoruma

Kizlar artik sadece ayak uclarimi goruyorum benn bu arada tatile gitmemize 15 gun kaldi esim yazik o kadar ihtiyacim var ki diyo az kaldi diye telkin ettim cok yoruluyo o da bende
süpeeeerr insan göbeğinin büyümesine başka hiç bi zaman bu kadar sevinmez herhalde

demir ilacı kullanan arkadaşlar bu ilaç sizi de ishal yaptı mı?? yani öyle tuvaletten çıkılmıycak bi ishal gibi diil tabi ama normalin de dışında. gebelikte çocuğun suyunu eksiltir mi diye korktumdaha da iki kez kullandım gerçi acaba bu ilk etkisi sonra geçiyo mu??

Canım hijyenik muayene eldivenleri var ya onlardan kullanabilirsin. Bende doğumdan sonra lazer alıcam eve inşallah.

o nasıl kullanılıyo ki? Bir de ağrı sızı işi nasıl? Doğumdan sonra ben de almayı düşünüyorum eve lazer. Şu an yapabilsem şu an gidip alcam çok pişmanım çooook

canim hangi takvimi yukledin linkini atarmisin canim bende guzel birsey bulamadim ne guzel boy kilo takibide yapiyor :))

Kizlar artik sadece ayak uclarimi goruyorum benn bu arada tatile gitmemize 15 gun kaldi esim yazik o kadar ihtiyacim var ki diyo az kaldi diye telkin ettim cok yoruluyo o da bende
Massalah gobusune bu gidisatla benim gobusude gecicen :)

Benimde 1 milyon tane isim var supurcem silcem toz alcam adanin camasirlarini attim yikaniyo renklileri aticam beyazlari aticam wcler temizlenecek offf bide iftara yemek yapicam ispanak yapiyim diyorum cocuklar demir vitamini alsin

Gecmis olsun cnm ins kotu bisey yoktur benimde bazen sag tarafimda agri oluyo kaburgalar aciliyo fln diye dusunuyorum soracam bende yarin ins doktoruma
Sag kaburga altinda baslayip sirta gobege yayiliyorsa safra kesesidir baski uyguladiginda o bolgeye sanci siddetleniyor malesefki bugun bende kaşıntıda basladi insallah sariliga cevirmez.. Rabbim insallah kimseye yasatmaz hamilelikte boyle bisey..

Ay kuzum maşallah göbüşüne. Göbüşündeki bebişine:) hızlı büyüyor seninki iyi bakıyorsun galiba. Benimki henüz okadar yok. Küçük bi sivri çıkıntı var okadar. Regl göbeğinden hallice:) ilk zamanlar belli oldu sonra öyle kaldı sanki benimki

Benimki erkek gobegiydi ya simdi yassi oldu usg yi bekliyomus haspam kiz bebek gobegi oldu simdide bi kac ay sonra kocaman olcak hepimizinki

canim hangi takvimi yukledin linkini atarmisin canim bende guzel birsey bulamadim ne guzel boy kilo takibide yapiyor :))
Canım burda yazan arkadaşlar var boy kilo takibi yapan takvimler var ama bende yok:) aşağıdaki takvimi diyorum:) içeriğini okursan 300_350 Yazıyor:)
Aslında öyle bi takvimi olan arkadaş varsa duyrulur bizede söylesin..

Benimki erkek gobegiydi ya simdi yassi oldu usg yi bekliyomus haspam kiz bebek gobegi oldu simdide bi kac ay sonra kocaman olcak hepimizinki

Benim göbek de kocaman oldu valla. Annesi gibi tosun doğcak herhalde Rüzgar bey. Annem bana hamileyken 9 kilo almış sadece 5 kilo 300 gram beni doğurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…