bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Uuuu cok buyukmus cnm Allah saglik sihat versin isallah miyomlardan kurtulur maziye gomeriz bidaha da tekrarlamaz

Evet canim catlayacagim artik tutmaktan bir sonrakine nasil geleyim diye sordum yine sıkis dedi

Cihazları eski olabilir canım endişelenme. Çünkü eskiden diyorlarmış ultrasona girerken sıkışık ol diye. Yeni cihazlar her açıdan görebiliyorlar. Bir de sanırım doktorun yetkinliği de önemli.

Ne zman şu babalar gunusu. Ben kutlamayacagim babalar gunusunu. Herifler gunu olsa suan onu bile kutlamam. Doktordan randevu alamazmis cumartesi arkadaslarina soz vermis haftaya gidermisiz doktora. Bide demez mi doktor yok.

Herifler günü haha bu iydi eşime diyim bakalım herifler günün kutlu olsun ne diycek acaba :) tatlim sıkma cnini ya hafya gidin sıkıntı yok ise dert etme

Cihazları eski olabilir canım endişelenme. Çünkü eskiden diyorlarmış ultrasona girerken sıkışık ol diye. Yeni cihazlar her açıdan görebiliyorlar. Bir de sanırım doktorun yetkinliği de önemli.
Aslinda zeynepkamil bashekimligi yapmis doktorum iyi ama cihazlardan olabilir tabi ozel hastane gerci ama doktorum gazdan olabilir tabi biraz da gerideymis ondan dedi cnm. Cok az harektliydi benimki de boyle nazlana nazlana hareket ediyor ultrasonla bastirdikca :)

canlar bu magnezyum kullananlarınız bunun özel bi şartı var mı mesela hani demir ilaçlarıyla süt ürünlerini yakın arayla tüketmemek gibi.. çünkü prospektüsünde yemeklerle alın diyo da o iğrenç şeyi yemekle nasıl içerim ki??

Canim kesedeki suyun artmasi icin havuc suyu ic.
Ablamda da ayni sıkıntı olmustu, cok arastiriyordu, bana da o soylemisti havuc suyu icilmeli diye...

Sagol canim yok benim yarim saat falan tum organlarina bakti iste tek tek kalbi bobregi idrar torbasi mide omurilik kemigi kol bacak herseyi normalmis cok sukur oyleydi yani
Gözün aydın canım bunu da sağlıklı olarak atlattın Rabbim topikteki arkadaşlarımızın hepsine yaşatsın bu sevinci

Canım bozma moralini inşallah kaybolur birdahakine parlamalar ama yinede bir doktora daha görün bence bazen doktorlar yanılabiliyor

Tatlım burdan bir arkadaşa doktoru bol bol su iç ve günde mutlaka bir tane armut ye demiş ve mucizevi bir şekilde kısa zamanda düzelmiş. Bilgin olsun
Armutu duymuştum daha önce şimdi sen söyleyince geldi aklıma kadın hastalıkları ve rahime iyi geliyor diye duymuştum hatta oğlumda bol bol yedim ama şimdi unutmuşum neyse bundan sonra bol bol armut yiyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…