- 19 Mart 2015
- 719
- 1.185
- 63
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.941
Kizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.
ne işe yarıyor ki armut? merak ettimArmutu duymuştum daha önce şimdi sen söyleyince geldi aklımakadın hastalıkları ve rahime iyi geliyor diye duymuştum hatta oğlumda bol bol yedim ama şimdi unutmuşum neyse bundan sonra bol bol armut yiyoruzzzz
Kadın hastalıklarına iyi geliyor diye duymuştumne işe yarıyor ki armut? merak ettim
Simdi prof olmus 2009 yilinda gittim.mert kazandi ya gittim.cihazlar iyiydi o zamn bile.Cnm selam ege üniversitesinde hangi perinatologa gitmiştin.Cihaz nasıldı.
Cnm bnm ilk miyomlara bakıyorlar çok şükür bebeği çok etkilemiyor dedi senin de öyledir insallahBenimki de rahimde mesaneye dogruymus asagida yani bebek de hemen ustunde miyomun. 2 cme 1.5 cmdi en son ama ne oldu boyu hicbilmiyorum dr.um da soylemedi ben de unuttum demin.
iyice sıkıs goremiyorum bebegi net diyince niye gozukmuyora takildim meger rahmimde gerideymis benim bidahakinde sorucam not alip miyomu boyle gidince unutuyorum
Evet cnm baya büyüKTÜ ama Herkste farklı oluyor bazılarında buyumuyorms mesela hamilelikte de farkli oluyor kiminin ağrı yapıyör kiminde bi sıkıntı olmuyor.insllah sıkıntısız tamamlarız doğumda da kurtulurzUuuu cok buyukmus cnm Allah saglik sihat versin isallah miyomlardan kurtulur maziye gomeriz bidaha da tekrarlamaz
Sagol canim aminnn butun arkadaslara yasatsin RabbimGözün aydın canım bunu da sağlıklı olarak atlattın Rabbim topikteki arkadaşlarımızın hepsine yaşatsın bu sevinci
Hep korkuyla devam ediyrdum ama çok şükür bu güne geldm bi kucagımıza alsak inan miyomlari fln pek dusunmuyorum inşallah alabilir ama alamazsa yapck bsy yok Allah ksmet ettiyse her türlü olur başka evlatlarimiz da insallahBenim ilk 2cm di sonra 5 cm oldu ve alındı şimdi yine ameliyattan sonra 2 cm'lik bir miyomum daha var dediler ve büyümeye devam ediyordu hamile kalmadan önce 3cm olmuştu ama hamileyken hiç ölçmedi doktorum hatta perinatolog çok zor buldu çünkü kesenin arkasına gelmiş dedi şükür benimde hiç kanamam olmadı ama oğlumda çok olmuştu sağlıkla doğdu çok şükür.. Sende dediğin gibi hiç korkma şükür tıp ilerledi benimde var 4. Sezeryan olan bir tanıdığım inşaallah gerek kalmaz da doğumda alıverirler
Gecti kuzum daha iyiyim korkmadm ama hic adadan tecrubeliyim rahim buyuyo sanirsam batma devam ediyo amaCanim nasil oldun, gecti mi sancin ?
valla bende de asiri halsizlik yapiyor kansizlik yaptigindan amin cnm insallahEvet cnm baya büyüKTÜ ama Herkste farklı oluyor bazılarında buyumuyorms mesela hamilelikte de farkli oluyor kiminin ağrı yapıyör kiminde bi sıkıntı olmuyor.insllah sıkıntısız tamamlarız doğumda da kurtulurz
Hamile kalmadan once de biliyordu dr.um gebe kaldigimda da endiselenme bebegin tutunmasina engel olmamis zaten demisti o herhalde baliyordur da bana soylemiyordur diye dusunuyorum. Buyuyormu ayni boydami ne dirumda hic bilmiyorum.. Sadece asiri halsizlik yapiyor bazan tir carpmis da yeni yeni ayaklanmisim gibi sersemsersem dolasiylrum etrafta daha once de halsizlik yapiyordu ama hamile kalinca daha da fenaymis diyorum. Neyse gelip gececek bu da :) cok sagol canimCnm bnm ilk miyomlara bakıyorlar çok şükür bebeği çok etkilemiyor dedi senin de öyledir insallah
Kan hapı kullaniyorsn dimi cnm bnim pek düşmedi kanim ilk 3 ay daha halszdm smdi iyiym bn çok sukurHamile kalmadan once de biliyordu dr.um gebe kaldigimda da endiselenme bebegin tutunmasina engel olmamis zaten demisti o herhalde baliyordur da bana soylemiyordur diye dusunuyorum. Buyuyormu ayni boydami ne dirumda hic bilmiyorum.. Sadece asiri halsizlik yapiyor bazan tir carpmis da yeni yeni ayaklanmisim gibi sersemsersem dolasiylrum etrafta daha once de halsizlik yapiyordu ama hamile kalinca daha da fenaymis diyorum. Neyse gelip gececek bu da :) cok sagol canim
Çok şükür canım bak rabbim demek istiyor ki tüp bebek de yaptırsan yani gelip yumurtayla spermi elinizlede dölleyip koysanız ben istemezsem olmaz.. O dilemiş sana bu evladı vermiş inşaallah ikincisini de verecektir inanıyorum.. Dediğin gibi çok düşünmemek yaşadığımız anın tasını çıkartmak lazım.. Ya şimdi geldik oğlumla gezmelerden öyle tatlı Bebek kıyafetleri gördüm ki hepsini almak geldi içimden eşime lcw dan baba oğul gömleklerinden aldık birde doğacak minnak oğlana ona da en küçüğünden aldık 12 ay öyle şeker ki.. Seneye üçü birlikte giyerler.. Bende yalnızları oynarım artık....Hep korkuyla devam ediyrdum ama çok şükür bu güne geldm bi kucagımıza alsak inan miyomlari fln pek dusunmuyorum inşallah alabilir ama alamazsa yapck bsy yok Allah ksmet ettiyse her türlü olur başka evlatlarimiz da insallah
Bn de babaogul aldm lcw den beyaz gomlekyarım vericem eşime çok heyecanlıyım. Allah gdyrmeyi nasip etsin.bz de anne ogul olanlardan alirz:)evet cnm, bnm en büyük kazancım o oldu.demek ki Allah ne zaman uygun görürse o zmn veriyor ve o tüp bebek bana çok şey kattı acizligimizi iyce anladm çok şükür.Çok şükür canım bak rabbim demek istiyor ki tüp bebek de yaptırsan yani gelip yumurtayla spermi elinizlede dölleyip koysanız ben istemezsem olmaz.. O dilemiş sana bu evladı vermiş inşaallah ikincisini de verecektir inanıyorum.. Dediğin gibi çok düşünmemek yaşadığımız anın tasını çıkartmak lazım.. Ya şimdi geldik oğlumla gezmelerden öyle tatlı Bebek kıyafetleri gördüm ki hepsini almak geldi içimden eşime lcw dan baba oğul gömleklerinden aldık birde doğacak minnak oğlana ona da en küçüğünden aldık 12 ay öyle şeker ki.. Seneye üçü birlikte giyerler.. Bende yalnızları oynarım artık....
Bi arkadaşım yaptirdi Düzen lab da. Ankara'da. Önceden yurt dışındaymis ama artık yapılıyor burada.Yurtdışında yapılan feel dna gibi bir testten bahsetti ankara da yapılan testle aynı test mi ki hangi hastanede acaba
İşte her şer gibi görünen olayda hayrı yakalamışsın.. Bu da herkese nasip olmaz.. Bende hani şu ekose desenli olandan aldım beyazı burda yoktu zaten çok kalabalıktı birde çok çabuk yoruluyorum sanırsın ki 9 aylık hamileyim birde oruç olmasam da herkesin içinde su falan da içemiyorum çok fena yordu beni bu gezme..Bn de babaogul aldm lcw den beyaz gomlekyarım vericem eşime çok heyecanlıyım. Allah gdyrmeyi nasip etsin.bz de anne ogul olanlardan alirz:)evet cnm, bnm en büyük kazancım o oldu.demek ki Allah ne zaman uygun görürse o zmn veriyor ve o tüp bebek bana çok şey kattı acizligimizi iyce anladm çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?