bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.

Aynı durumdayız canım yazın rahat etmek için lcw dan şor bide tayt aldım başka bişe yok defakto berbat H&M dediğimiz Adana'da yok galiba göremedim şok birşeyler alayım diyorum ne yazar yok yok yok

Kızlar selamlar..gebelikle birlikte deotak kullanımını bırakmıştım. Çok sıcak olmadığı için de sıkıntı yasamadım ama artık çok sıcak, çok terliyorum.. Deodorant kullanımı sakıncalı dıye bılıyorum. Onerebıleceginiz bi deodorant var mı, güvenle kullanabilecegımiz..

Cnm bnm ilk miyomlara bakıyorlar çok şükür bebeği çok etkilemiyor dedi senin de öyledir insallah

Uuuu cok buyukmus cnm Allah saglik sihat versin isallah miyomlardan kurtulur maziye gomeriz bidaha da tekrarlamaz
Evet cnm baya büyüKTÜ ama Herkste farklı oluyor bazılarında buyumuyorms mesela hamilelikte de farkli oluyor kiminin ağrı yapıyör kiminde bi sıkıntı olmuyor.insllah sıkıntısız tamamlarız doğumda da kurtulurz

Hep korkuyla devam ediyrdum ama çok şükür bu güne geldm bi kucagımıza alsak inan miyomlari fln pek dusunmuyorum inşallah alabilir ama alamazsa yapck bsy yok Allah ksmet ettiyse her türlü olur başka evlatlarimiz da insallah

valla bende de asiri halsizlik yapiyor kansizlik yaptigindan amin cnm insallah

Cnm bnm ilk miyomlara bakıyorlar çok şükür bebeği çok etkilemiyor dedi senin de öyledir insallah
Hamile kalmadan once de biliyordu dr.um gebe kaldigimda da endiselenme bebegin tutunmasina engel olmamis zaten demisti o herhalde baliyordur da bana soylemiyordur diye dusunuyorum. Buyuyormu ayni boydami ne dirumda hic bilmiyorum.. Sadece asiri halsizlik yapiyor bazan tir carpmis da yeni yeni ayaklanmisim gibi sersemsersem dolasiylrum etrafta daha once de halsizlik yapiyordu ama hamile kalinca daha da fenaymis diyorum. Neyse gelip gececek bu da :) cok sagol canim

Kan hapı kullaniyorsn dimi cnm bnim pek düşmedi kanim ilk 3 ay daha halszdm smdi iyiym bn çok sukur

Çok şükür canım bak rabbim demek istiyor ki tüp bebek de yaptırsan yani gelip yumurtayla spermi elinizlede dölleyip koysanız ben istemezsem olmaz.. O dilemiş sana bu evladı vermiş inşaallah ikincisini de verecektir inanıyorum.. Dediğin gibi çok düşünmemek yaşadığımız anın tasını çıkartmak lazım.. Ya şimdi geldik oğlumla gezmelerden öyle tatlı Bebek kıyafetleri gördüm ki hepsini almak geldi içimden eşime lcw dan baba oğul gömleklerinden aldık birde doğacak minnak oğlana ona da en küçüğünden aldık 12 ay öyle şeker ki.. Seneye üçü birlikte giyerler.. Bende yalnızları oynarım artık....

Kızlar birde size bir tavsiye eğer hamilelik için bol kıyafet yada hamile kıyafeti alacaksanız mümkünse emzirirken kullanılacakları tercih edin çünkü her kadın doğumdan çıkar çıkmaz 38 bedene dönmüyor ve bol kıyafetlere en az 6 ay ihtiyaç duyuyor o sırada birde emzirme döneminde olunca mecbur düğmeli önden açılan kıyafet arayışına giriyor...

Bn de babaogul aldm lcw den beyaz gomlekyarım vericem eşime çok heyecanlıyım. Allah gdyrmeyi nasip etsin.bz de anne ogul olanlardan alirz:)evet cnm, bnm en büyük kazancım o oldu.demek ki Allah ne zaman uygun görürse o zmn veriyor ve o tüp bebek bana çok şey kattı acizligimizi iyce anladm çok şükür.

İşte her şer gibi görünen olayda hayrı yakalamışsın.. Bu da herkese nasip olmaz.. Bende hani şu ekose desenli olandan aldım beyazı burda yoktu zaten çok kalabalıktı birde çok çabuk yoruluyorum sanırsın ki 9 aylık hamileyim birde oruç olmasam da herkesin içinde su falan da içemiyorum çok fena yordu beni bu gezme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…