bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canım emzirme döneminde gerekiyor eşimin kıyafetleri sağolsun evde onunla hallediyorum bunda da öyle olur sanırım :))
Bende onun tişörtlerini giymiştim evde ama eşim şimdi çok kilo aldı xl oldu ben 36-38 beden olunca çuval gibi oluyor.. Yaz hamileliği zormuş gerçekten bu arada bu günden itibaren karar verdim terlik gitcem çok fena vuruyor bütün ayakkabılar

Aynen oyle oldu çok uzuldm ama sonrasında bana çok şey kattıgini gordm ameliyt da tüp bebeği de iyi ki yaşadm dedm ve tup bebek de iyi ki tutmadı Allah bana kndi vrdi dedm onun tadı daha başka oldu.senin aldigin kirmiziliyi da begnmstim onda küçük yoktu beyazda 12 aylık vardu. Baba da 2xl buldum bakalm begencek mi yarın ama baya sasırcak esim:)bn evden hc cikmiyorm ama hastaneye giderken çok kötü oldm bayilcak gbi sıcaklar dokunuyor gerçekten

Benim oğlum sağolsun hiç dayanamaz gelirken babasına uğradık eşyalar arabada hemen yumurtladı baba sana ne aldık diye sus diyorum ağlıyor söylicem diye

Kan hapı kullaniyorsn dimi cnm bnim pek düşmedi kanim ilk 3 ay daha halszdm smdi iyiym bn çok sukur
Daha demir baslatmadi cnm decavit kullaniyorum simdilik multivitamin. icinde demir var ama daha sonra baslatcakmis kan ilacini oyle dedi
Benim doktor biraz kendi yazili kayitli sistemine sabit ilac yazmior

Cnm ben Fuat Akercan ege Üniv profu gitmeyi düşünüyorum. Adam zaten perinatoloji uzmanı. Alsancakta özel yeri var.Ama Ege Üniversitesi den nasıl ulaşılıyor randevu alınıyor bilmiyorum.Annemin kuzeni egede bashemsire ben onun vasıtası ile gideceğim.Ege'de de döner sermayeye para veriliyor.sanirim Prof viziteleri 300 tl olmalı. Kendi özel yerindeyse 380 tl bakıyormuş.

Kızlar bugün e bebek gittik biraz gezelim dedim belim koptu ağrıdan.Döndük hemen.
Joie illusion park yatak ve bebek arabasi olarak da Joie litetrax 3 veya 4 tekerlekli çok hoşuma gitti.
3 tekerlekte manevra kabiliyeti daha iyi sanki.Ama 4 tekerlek denge için her zaman en iyisi diye biliyorum.Deneyimli arkadaşlar yorum yapar misiniz

Eklentiler

• 20160618_210919.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 44
Bi önceki msj eksik olmuş bu da 4 tekerleklisi

Eklentiler

• 20160618_210846.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 42

Aysel Hnm herhangi bi yönlendirme yapmadı yani.tinaztepenin de ultrason aletlri çok iyi.ya da Aylin hnm ultrasonda çok iyi bakıldı bilemiorm ama aylinin ultrasonunu daha çok begendm.olmadı bende tinaztepe de yaptrrm detayliyi.

Kızlar karnımın bi tarafı belirgin şekilde şişiyo sol tarafı sağ tarafından daha büyük normal mi acaba
Benimde sol kocaman duruyo kafasi ordaymis kuzucugumun bide smdi yattim sagima. sag taraf karnimda baski hissediyorum sanki icerden gerilmis gibi itiyo gibi yada bana oyle geldi bilmiuom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…