bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay ada hem karnimda pire gibiydi hemde suanda hic mi dur durak bilmez bu cocuk yaa

İşte bende o yüzden dedim eğer doğumda migomlarını aldırırsan yeniden büyümeden hamile kal diye ben en son düşük yaptığım da doktor miyomum büyüyor bir an önce hamile kalmazsan ameliyat demişti o kadar bunalıma girdim ki belki de sırf bu yüzden hemen hamile kalamadım yani aynı risk bende de var eğer üçüncü yü düşüneceksem acele etmem lazım yoksa dediğin gibi yeni bir miyom ameliyatını göze alamıyorum kapalı oldum ben ama inan doğumdan daha zor geçti rabbim bir daha yaşatmasın sırf oyüzden arayı açmadan rabbim nasip ederse üçüncüyü düşünüp Bebek defterimi kapatmak istiyorum

Ay ada hem karnimda pire gibiydi hemde suanda hic mi dur durak bilmez bu cocuk yaa
hahahahaa hala ankarada yaşasaydım o adacığı muhtemelen mıncıklaya mıncıklaya bi hal olurdum evet çocukları hırpalayarak seviyorum ne yazık ki allah benim tosunuma yardım etsin şimdiden en son ultrason fotosunu mıncıklıyodum ama napiim resmen yüzü çıkmış gerçi sadece 3 kişi görebildi yüzünü ama olsun

Cnm selam ege üniversitesinde hangi perinatologa gitmiştin.Cihaz nasıldı.

Begumcm Aysel Hnm detayliyla ilgili bana bişey söylemedi bende sormayı unuttum.Sana bişey söyledi mi.hastanede var myms fiyat öğrendin mi.
Aylin hnm yine tinaztepe de hakan bey varmış ondan randevu alıp gitmemi söylemişti.aradım 300 lira dediler.Aysel hnma dvm edersem Die randevu almadım.haftaya cuma yine gitcem Aysel hnma o zaman sorarım olmadı. bu arada Aysel Hnm dvm etmeyi dusunuyrm :)

Yurtdışında yapılan feel dna gibi bir testten bahsetti ankara da yapılan testle aynı test mi ki hangi hastanede acaba

Kizlar doktorda bekliyorum yeterince sıkısik degilmisim diye 1 saattir bekletiyir doktor sizler nezaman sıkısmadan gitmeye basladiniz? Benimki geridemidir nedir oyle cok yaglanmam da yok anlamadim

Kizlar doktorda bekliyorum yeterince sıkısik degilmisim diye 1 saattir bekletiyir doktor sizler nezaman sıkısmadan gitmeye basladiniz? Benimki geridemidir nedir oyle cok yaglanmam da yok anlamadim

Ben hiç sıkısarak gitmedim.Her zaman mı öyle gidiosn.

Kizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.

Evet banada hiç doktorum öyle birşey söylemedi artık bebişler büyüdü gerek olduğunu sanmıyorum ama belki doktorunun bir bildiği vardır

Cnm senin miyom tam Nerede kaç cm smdi.bnm 2 tane rahim agznda onlar 3 cm di bi tane rahmin arkasında o da 5cmi geçti çok şükür ağrı sizi kanamam hc olmadi norml bi gebe gibiyim hep böyle gider ikimizin de insallah.bnim doktor pek alacağa benzemiyor bnm tesellim de en azndan dogumdan snra eski boyutlarına iniyormuş miyom.hemen de hamile kalmak istemyrm oğlumu büyütmek istyrm biraz.kalırsam 4.sezeryan olck bzm bi arkds yapms 4 sezeryan.cok da düşünmek istmyrm aslında kismetse zaten oluyor değilse de olmayacak.inşallah çok aramadan verir Allah sana da bana da.miyomlar da gitsin bi daha gelmesin insalllah

Kızlar ya tatil ne güzel bir şey miş 11 yıllık öğretmenim ilk kez bu kadar zevk aldım bir tatilden sebebi de oğlumun da okullu olmadı asıl o okula başlayınca anlıyormuşuz tatili bir yıl çok yorulduk hepimiz bu gün kendimize bol bol ödül verelim dedik şükür bu gün biraz daha iyiyim birde bulaşık makinem bozulmasaydı... Sinemaya gidiyoruz görüşürüz öpüyorum hepiminizi

Benim ilk 2cm di sonra 5 cm oldu ve alındı şimdi yine ameliyattan sonra 2 cm'lik bir miyomum daha var dediler ve büyümeye devam ediyordu hamile kalmadan önce 3cm olmuştu ama hamileyken hiç ölçmedi doktorum hatta perinatolog çok zor buldu çünkü kesenin arkasına gelmiş dedi şükür benimde hiç kanamam olmadı ama oğlumda çok olmuştu sağlıkla doğdu çok şükür.. Sende dediğin gibi hiç korkma şükür tıp ilerledi benimde var 4. Sezeryan olan bir tanıdığım inşaallah gerek kalmaz da doğumda alıverirler

Kizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.
Hm cok guzel canim begenirsin brnde alcam ordan elbse

Ben hic sikisik gitmedim canim ya Allahhalaah niye oyle cagiriyoki seni

Ankaraya yolun duserse gelirsin minciklarsin

Can'ım internetten bak biraz istersen birde batikten ben bir sürü şey almıştım dökümlü kıyafetler incecik penye elbise filan vardır yanı ..hem doğumdan sonrada giyilebiliyor

Ya aynı ben ya.. Kot dışında doğru dürüst bişe yapmıyorlar ,kot da işte giyilmiyor..ben artık sadece hamile reyonuna diil, heryere bakıyorum.lastikli bişe bulursam alıyorum. Bol pantolonlar,etekler var mangoda indirimli.. Ayrıca Kadıköy'de, Osmanbeydeki dükkanlarda bakıp alacam. Sadece hamıle reyonu ile sınırlandırmamak lazım. Hamilelik gecire

Benimki de rahimde mesaneye dogruymus asagida yani bebek de hemen ustunde miyomun. 2 cme 1.5 cmdi en son ama ne oldu boyu hicbilmiyorum dr.um da soylemedi ben de unuttum demin.
iyice sıkıs goremiyorum bebegi net diyince niye gozukmuyora takildim meger rahmimde gerideymis benim bidahakinde sorucam not alip miyomu boyle gidince unutuyorum

Arkadaşlar ben kötüyüm sizlerde bu belirtiler varmı bilmıyorum hep uzanmak istıyorum başım sersem gibi yavaş ve ağır ağır nefes alıyorum gözlerim kapanıyor doktorum şeker yüklemesi istedi bu hafta yaptırcam 50 mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…