- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.901
Ay ada hem karnimda pire gibiydi hemde suanda hic mi dur durak bilmez bu cocuk yaadün akşam anneme tam da bunu sordum canım. annem dedi ki yok o çıkış yaptıktan sonra biraz değişebiliyo karnında uslu uslu duran küçük abim kadıncağızı uykusuzluktan ağlama noktalarına getirince tabii
İşte bende o yüzden dedim eğer doğumda migomlarını aldırırsan yeniden büyümeden hamile kal diye ben en son düşük yaptığım da doktor miyomum büyüyor bir an önce hamile kalmazsan ameliyat demişti o kadar bunalıma girdim ki belki de sırf bu yüzden hemen hamile kalamadım yani aynı risk bende de var eğer üçüncü yü düşüneceksem acele etmem lazım yoksa dediğin gibi yeni bir miyom ameliyatını göze alamıyorum kapalı oldum ben ama inan doğumdan daha zor geçti rabbim bir daha yaşatmasın sırf oyüzden arayı açmadan rabbim nasip ederse üçüncüyü düşünüp Bebek defterimi kapatmak istiyorumCanm sen de zor zamanlar gecrmssin ama bi evladin varms cok sukur o sana teselli olmstr o donemlerde.kapalı ameliyt bn de istedm ama ilki acikti ıkinciyi de açık yaptılar kapalı olmz dediler.tüp bebek için acele ettm ameliyattan 4 ay snra yaptrdm daha tam iyilesmemstm doktorlar da snra gel demedi yaptılar.ameliytlar zordu tüp bebekten negatif sonuç almk da çok zor bsy.artık çocuğum olmucak diye düşünüyor insan.yine tüp bebeğe baslicak tm kndilignden olmz dediler bi daha ameliyt dediler.ama Allah içimi biliyor tüp bebek ve yine ameliyt o kdr zor geliyordu ki düşünmemeye karar vrdm o ay vrdi Allah oglumuzu.2.yi de istyrm ama kismet bakalım miyomlarım doğumda büyücek snra ne olcak bilemiyrm.öncelikle bu evladımı sağ salim kucağıma alsam 2 sene snra fln da 2.yi ypmak istyrm kısmet tabi
hahahahaa hala ankarada yaşasaydım o adacığı muhtemelen mıncıklaya mıncıklaya bi hal olurdumAy ada hem karnimda pire gibiydi hemde suanda hic mi dur durak bilmez bu cocuk yaa
Cnm selam ege üniversitesinde hangi perinatologa gitmiştin.Cihaz nasıldı.
Yurtdışında yapılan feel dna gibi bir testten bahsetti ankara da yapılan testle aynı test mi ki hangi hastanede acabaArkadaşım doğuma yakınken böbreklerde sorun gördü doktor acil doğuma aldı. Bişey çıkmadı sapasağlam şimdi maşallah. Ultrason yanıltabiliyor. Hic biseycik cikmayacaktir insallah sizde de. Ayrıca sıvı aldırmak yerine kan testi yapiliyor şimdi. Riski yok. %99 dogrulukla. Onu isteyebilirsin. Ankara'da yapan yerler var. Kan aldırıp gönderebilirsiniz.
Kizlar doktorda bekliyorum yeterince sıkısik degilmisim diye 1 saattir bekletiyir doktor sizler nezaman sıkısmadan gitmeye basladiniz? Benimki geridemidir nedir oyle cok yaglanmam da yok anlamadim
Evet banada hiç doktorum öyle birşey söylemedi artık bebişler büyüdü gerek olduğunu sanmıyorum ama belki doktorunun bir bildiği vardırKizlar doktorda bekliyorum yeterince sıkısik degilmisim diye 1 saattir bekletiyir doktor sizler nezaman sıkısmadan gitmeye basladiniz? Benimki geridemidir nedir oyle cok yaglanmam da yok anlamadim
Cnm senin miyom tam Nerede kaç cm smdi.bnm 2 tane rahim agznda onlar 3 cm di bi tane rahmin arkasında o da 5cmi geçti çok şükür ağrı sizi kanamam hc olmadi norml bi gebe gibiyim hep böyle gider ikimizin de insallah.bnim doktor pek alacağa benzemiyor bnm tesellim de en azndan dogumdan snra eski boyutlarına iniyormuş miyom.hemen de hamile kalmak istemyrm oğlumu büyütmek istyrm biraz.kalırsam 4.sezeryan olck bzm bi arkds yapms 4 sezeryan.cok da düşünmek istmyrm aslında kismetse zaten oluyor değilse de olmayacak.inşallah çok aramadan verir Allah sana da bana da.miyomlar da gitsin bi daha gelmesin insalllahİşte bende o yüzden dedim eğer doğumda migomlarını aldırırsan yeniden büyümeden hamile kal diye ben en son düşük yaptığım da doktor miyomum büyüyor bir an önce hamile kalmazsan ameliyat demişti o kadar bunalıma girdim ki belki de sırf bu yüzden hemen hamile kalamadım yani aynı risk bende de var eğer üçüncü yü düşüneceksem acele etmem lazım yoksa dediğin gibi yeni bir miyom ameliyatını göze alamıyorum kapalı oldum ben ama inan doğumdan daha zor geçti rabbim bir daha yaşatmasın sırf oyüzden arayı açmadan rabbim nasip ederse üçüncüyü düşünüp Bebek defterimi kapatmak istiyorum
Benim ilk 2cm di sonra 5 cm oldu ve alındı şimdi yine ameliyattan sonra 2 cm'lik bir miyomum daha var dediler ve büyümeye devam ediyordu hamile kalmadan önce 3cm olmuştu ama hamileyken hiç ölçmedi doktorum hatta perinatolog çok zor buldu çünkü kesenin arkasına gelmiş dedi şükür benimde hiç kanamam olmadı ama oğlumda çok olmuştu sağlıkla doğdu çok şükür.. Sende dediğin gibi hiç korkma şükür tıp ilerledi benimde var 4. Sezeryan olan bir tanıdığım inşaallah gerek kalmaz da doğumda alıverirlerCnm senin miyom tam Nerede kaç cm smdi.bnm 2 tane rahim agznda onlar 3 cm di bi tane rahmin arkasında o da 5cmi geçti çok şükür ağrı sizi kanamam hc olmadi norml bi gebe gibiyim hep böyle gider ikimizin de insallah.bnim doktor pek alacağa benzemiyor bnm tesellim de en azndan dogumdan snra eski boyutlarına iniyormuş miyom.hemen de hamile kalmak istemyrm oğlumu büyütmek istyrm biraz.kalırsam 4.sezeryan olck bzm bi arkds yapms 4 sezeryan.cok da düşünmek istmyrm aslında kismetse zaten oluyor değilse de olmayacak.inşallah çok aramadan verir Allah sana da bana da.miyomlar da gitsin bi daha gelmesin insalllah
Hm cok guzel canim begenirsin brnde alcam ordan elbseKizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.
Ben hic sikisik gitmedim canim ya Allahhalaah niye oyle cagiriyoki seniKizlar doktorda bekliyorum yeterince sıkısik degilmisim diye 1 saattir bekletiyir doktor sizler nezaman sıkısmadan gitmeye basladiniz? Benimki geridemidir nedir oyle cok yaglanmam da yok anlamadim
Ankaraya yolun duserse gelirsin minciklarsinhahahahaa hala ankarada yaşasaydım o adacığı muhtemelen mıncıklaya mıncıklaya bi hal olurdumevet çocukları hırpalayarak seviyorum ne yazık ki allah benim tosunuma yardım etsin şimdiden en son ultrason fotosunu mıncıklıyodum ama napiim resmen yüzü çıkmış gerçi sadece 3 kişi görebildi yüzünü ama olsun
Can'ım internetten bak biraz istersen birde batikten ben bir sürü şey almıştım dökümlü kıyafetler incecik penye elbise filan vardır yanı ..hem doğumdan sonrada giyilebiliyorKizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.
Ya aynı ben ya.. Kot dışında doğru dürüst bişe yapmıyorlar ,kot da işte giyilmiyor..ben artık sadece hamile reyonuna diil, heryere bakıyorum.lastikli bişe bulursam alıyorum. Bol pantolonlar,etekler var mangoda indirimli.. Ayrıca Kadıköy'de, Osmanbeydeki dükkanlarda bakıp alacam. Sadece hamıle reyonu ile sınırlandırmamak lazım. Hamilelik gecireKizlar alisverise cikicam hamile kiyafeti icin ama gene elim eve bos donecegim eminim. Hic bir hamile kiyafetini begenemiyorum. Lcw vw defactoya artik girmiyorum bile. H&m ye bakim diyorum. Bakalim bugun nasil sinirlenip aglayarak donecegim eve.
Benimki de rahimde mesaneye dogruymus asagida yani bebek de hemen ustunde miyomun. 2 cme 1.5 cmdi en son ama ne oldu boyu hicbilmiyorum dr.um da soylemedi ben de unuttum demin.Cnm senin miyom tam Nerede kaç cm smdi.bnm 2 tane rahim agznda onlar 3 cm di bi tane rahmin arkasında o da 5cmi geçti çok şükür ağrı sizi kanamam hc olmadi norml bi gebe gibiyim hep böyle gider ikimizin de insallah.bnim doktor pek alacağa benzemiyor bnm tesellim de en azndan dogumdan snra eski boyutlarına iniyormuş miyom.hemen de hamile kalmak istemyrm oğlumu büyütmek istyrm biraz.kalırsam 4.sezeryan olck bzm bi arkds yapms 4 sezeryan.cok da düşünmek istmyrm aslında kismetse zaten oluyor değilse de olmayacak.inşallah çok aramadan verir Allah sana da bana da.miyomlar da gitsin bi daha gelmesin insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?