- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.881
Nasil yaptigini paylasir misin kuzum benimde elimden bu tarz isler gelir belki annelerimize fikir olurbizim netleşti artkda ben hastane süsülerin yapamak için malzem alcam onun için gidiyorm kendilerimle yapcam oğlumun süslerini
ama canım bu sancılar normal galiba dimi?? ayyy bebişin tekmeliyo ya ne güzel maşşallahBenim geceden beri biraz sancim var kuzum ama sakin olmaya calisiyorum dr um agrili bir gebelik gecireceksin demisti zaten ama yinede icime bi korku dustu sabah bebegim tekmeledi ama sancim devam ediyor
Nasil yaptigini paylasir misin kuzum benimde elimden bu tarz isler gelir belki annelerimize fikir olur
Ayyy ne guzel oglusun cok sansli annesi
Canım normaldir inşallah. Benimle oluyor. Ben de bebeğin hareketlerini bir iki gündür hissetmiyorum. Aynen senin gibi sakin olmaya çalışıyorum arkadaşımBenim geceden beri biraz sancim var kuzum ama sakin olmaya calisiyorum dr um agrili bir gebelik gecireceksin demisti zaten ama yinede icime bi korku dustu sabah bebegim tekmeledi ama sancim devam ediyor
Amin canim, Rabbim cumlemizin evladinin bahtini guzel etsin :)
Evet tam bi bilgi vermedi, kokulu akintim olup olmadigini ve idrarda yanma var mi diye sordu sadece, yok deyince ayakta kalma dinlen falan dedi ama benim de icim hic rahat degil
Ilk kizimda bu baski son ayda oluyodu
Canım ben geçen.sen.dedikten.hemen.sonra aradım telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz bağcılar şubemiz de radyoloji.uzmanı yapıyor dedi Bende randevu almadım o yüzden. Bugün bi daha arayim baricanım istanbulda bağcılar medlife hastanesi 250 tl doktor 25 tl de hastane alıyor. peritanolog deniz bey yapıyor.
ben ist da beylikdüzünde oturuyorum. medlife beylikdüzü subesi benden 482 tl istedi.
ama sırf semt farkı var diye aradaki fiyat farkına bakar mısın
ben yol açısından üşenmicem gidicem inşallah.
eger sende giderim dersen ara telefondan randevu al. eger haziran ayında gidiceksen ranevu veriyor
temmuzda gidiceksen randevu açık olmuyor haziran sonunda aranıyor.
ben temmuz 3. haftası gidicem o yüzden 30 haziran da arayın dedi.
Canım benim doktorum kesede ki suyla senin sıvı alimin birbiriyle bağlantılı muhakkak günde 2-2.5 litre sıvı alımına dikkat et dedi. Sen yine de su içmeyi bırakma bencekızlar ben ptesi doktora gittiğğimde şu an bebeği sıkıntıya sokucak bi durum yok ama bakın kese tam simsiyah diil dedi.simsiyah olması suyunun seviyesini gösteriyomuş. sıvı alımına dikkat edin su seviyesi daha iyi durumda olabilir dedi. aslında baya da su içiyorum çok hafif çaplı bi ishal geçirdim ama kesinlikle öyle tuvaletten çıkamıcak gibi bi durumum yoktu.. demin de geçmiş sayfalarda @Sedaserefoglu arkadaşımızın kesenin suyuna pek etkisi olmuyomuş su içmenin dediğini okudum.. o da aynı sorunu yaşamış sanırım bi ara.. offf nasıl önliycem ki o zaman ben bu susuzluğu ya
kızlar ben ptesi doktora gittiğğimde şu an bebeği sıkıntıya sokucak bi durum yok ama bakın kese tam simsiyah diil dedi.simsiyah olması suyunun seviyesini gösteriyomuş. sıvı alımına dikkat edin su seviyesi daha iyi durumda olabilir dedi. aslında baya da su içiyorum çok hafif çaplı bi ishal geçirdim ama kesinlikle öyle tuvaletten çıkamıcak gibi bi durumum yoktu.. demin de geçmiş sayfalarda @Sedaserefoglu arkadaşımızın kesenin suyuna pek etkisi olmuyomuş su içmenin dediğini okudum.. o da aynı sorunu yaşamış sanırım bi ara.. offf nasıl önliycem ki o zaman ben bu susuzluğu ya
yaaa iyi o zaman çok seevindim yeter ki benim su içmem işe yarasınCanım benim doktorum kesede ki suyla senin sıvı alimin birbiriyle bağlantılı muhakkak günde 2-2.5 litre sıvı alımına dikkat et dedi. Sen yine de su içmeyi bırakma bence
yupppiiii vallahi içim ferahladı şimdi ayyaş olmaz mıyım ben şimdiTatlım burdan bir arkadaşa doktoru bol bol su iç ve günde mutlaka bir tane armut ye demiş ve mucizevi bir şekilde kısa zamanda düzelmiş. Bilgin olsun
günaydınlaaarrGunaydin kizlar mutlu hafta sonlari
inşallah hiç bişey yoktur arkadaşım gönlünü ferah tutmaya çalış off off bu annelik ne zormuş daha el kadarlar ama herşeyimiz onlara bağlı adeta ..Slm kızlar uzun zamandır hiç bkamyrdum baya ilerlemiş 17+ 5 de detaylı ultrason a aldı doktor herşey normal fakat kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi parlama ymş normlar bebeklerin % 4 _5 inde olbiliyrmus down sendromlu bebeklerde bu % 30 lardayms ikili test sonucu düşük risk çıkmıştı istersen sıvı alıp bakabilir dedi ne bu şekilde bir durum yaşayan var mı dua edin inş bir daha ki kontrolde kaybolsun bu parlama
Canm sen de zor zamanlar gecrmssin ama bi evladin varms cok sukur o sana teselli olmstr o donemlerde.kapalı ameliyt bn de istedm ama ilki acikti ıkinciyi de açık yaptılar kapalı olmz dediler.tüp bebek için acele ettm ameliyattan 4 ay snra yaptrdm daha tam iyilesmemstm doktorlar da snra gel demedi yaptılar.ameliytlar zordu tüp bebekten negatif sonuç almk da çok zor bsy.artık çocuğum olmucak diye düşünüyor insan.yine tüp bebeğe baslicak tm kndilignden olmz dediler bi daha ameliyt dediler.ama Allah içimi biliyor tüp bebek ve yine ameliyt o kdr zor geliyordu ki düşünmemeye karar vrdm o ay vrdi Allah oglumuzu.2.yi de istyrm ama kismet bakalım miyomlarım doğumda büyücek snra ne olcak bilemiyrm.öncelikle bu evladımı sağ salim kucağıma alsam 2 sene snra fln da 2.yi ypmak istyrm kısmet tabiCanım ne kadar zor Zaman'lar geçirmişsin benim de oğlumda vardı ama doktor sorun teşkil etmez dedi ben ikincii bebeği düşünürken büyümüş sakın hamile kalma düşük yaparsın dediler bende laparoskopiyle aldırdım miyomu doktora gittim korunacakmıyım dedim yok sesi zaten kolay kolay çocuğun olmaz dedi 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim iki ay sürdü düştü bir ay daha korundum iki ay sonra yine hamile kaldım sonra oda düştü bu seferde pıhtılaşma olduğunu öğrendik ve 9. Ay hamile kaldım bu sefer çok bekledim şükür şimdi iyi gidiyor ama miyomum var perinatolog doğumda alınır dedi ama özel hastenede doğum yapmak istiyorum oda alırız dedi inşaallah doğuma kadar vazgeçmez inan senin durumun çok zor ama inşaalah karşına seni anlayan bir doktor çıkar da miyomlardan kurtulursun ve tavsiyem doğumdan sonra hemen ikinciyi düşün
günaaaayydıınnGunaydin canlar musmutlu bir gun olmasi dilegi ile iyi tatilller....
Bende oyleymisim annemin karnindayken annem cok uslu bi bebektin diyoama canım bu sancılar normal galiba dimi?? ayyy bebişin tekmeliyo ya ne güzel maşşallahya ben hissettim diyeli 1 hafta oldu bi daha da net bişey yok tam uykuya dalarken gece oldu bi kere o da seğirme şeklinde çok korkuyorum çok mu hareketsiz benim bebeğim acaba?? bi sorun yoktur umarım
dün akşam anneme tam da bunu sordum canım. annem dedi ki yok o çıkış yaptıktan sonra biraz değişebiliyo karnında uslu uslu duran küçük abim kadıncağızı uykusuzluktan ağlama noktalarına getirince tabiiBende oyleymisim annemin karnindayken annem cok uslu bi bebektin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?