bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim geceden beri biraz sancim var kuzum ama sakin olmaya calisiyorum dr um agrili bir gebelik gecireceksin demisti zaten ama yinede icime bi korku dustu sabah bebegim tekmeledi ama sancim devam ediyor
ama canım bu sancılar normal galiba dimi?? ayyy bebişin tekmeliyo ya ne güzel maşşallah ya ben hissettim diyeli 1 hafta oldu bi daha da net bişey yok tam uykuya dalarken gece oldu bi kere o da seğirme şeklinde çok korkuyorum çok mu hareketsiz benim bebeğim acaba?? bi sorun yoktur umarım

Benim geceden beri biraz sancim var kuzum ama sakin olmaya calisiyorum dr um agrili bir gebelik gecireceksin demisti zaten ama yinede icime bi korku dustu sabah bebegim tekmeledi ama sancim devam ediyor
Canım normaldir inşallah. Benimle oluyor. Ben de bebeğin hareketlerini bir iki gündür hissetmiyorum. Aynen senin gibi sakin olmaya çalışıyorum arkadaşım

Endişelenme tatlım, belki bebişin pozisyonundandır. Nasıl olsa detaylıya az kaldı. O zaman iyice sorup, öğrenirsin. Şimdilik doktorun dediği gibi bol bol dinlen. Şükür okullar da kapandı. Misss gibi tadını çıkar

Canım ben geçen.sen.dedikten.hemen.sonra aradım telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz bağcılar şubemiz de radyoloji.uzmanı yapıyor dedi Bende randevu almadım o yüzden. Bugün bi daha arayim bari

Canım benim doktorum kesede ki suyla senin sıvı alimin birbiriyle bağlantılı muhakkak günde 2-2.5 litre sıvı alımına dikkat et dedi. Sen yine de su içmeyi bırakma bence

Tatlım burdan bir arkadaşa doktoru bol bol su iç ve günde mutlaka bir tane armut ye demiş ve mucizevi bir şekilde kısa zamanda düzelmiş. Bilgin olsun

Canım benim doktorum kesede ki suyla senin sıvı alimin birbiriyle bağlantılı muhakkak günde 2-2.5 litre sıvı alımına dikkat et dedi. Sen yine de su içmeyi bırakma bence
yaaa iyi o zaman çok seevindim yeter ki benim su içmem işe yarasın çok teşekkür ederim canım cevabın için

Tatlım burdan bir arkadaşa doktoru bol bol su iç ve günde mutlaka bir tane armut ye demiş ve mucizevi bir şekilde kısa zamanda düzelmiş. Bilgin olsun
yupppiiii vallahi içim ferahladı şimdi ayyaş olmaz mıyım ben şimdi su ayyaşı yani yanlış anlaşılmasın :))

inşallah hiç bişey yoktur arkadaşım gönlünü ferah tutmaya çalış off off bu annelik ne zormuş daha el kadarlar ama herşeyimiz onlara bağlı adeta ..

Canm sen de zor zamanlar gecrmssin ama bi evladin varms cok sukur o sana teselli olmstr o donemlerde.kapalı ameliyt bn de istedm ama ilki acikti ıkinciyi de açık yaptılar kapalı olmz dediler.tüp bebek için acele ettm ameliyattan 4 ay snra yaptrdm daha tam iyilesmemstm doktorlar da snra gel demedi yaptılar.ameliytlar zordu tüp bebekten negatif sonuç almk da çok zor bsy.artık çocuğum olmucak diye düşünüyor insan.yine tüp bebeğe baslicak tm kndilignden olmz dediler bi daha ameliyt dediler.ama Allah içimi biliyor tüp bebek ve yine ameliyt o kdr zor geliyordu ki düşünmemeye karar vrdm o ay vrdi Allah oglumuzu.2.yi de istyrm ama kismet bakalım miyomlarım doğumda büyücek snra ne olcak bilemiyrm.öncelikle bu evladımı sağ salim kucağıma alsam 2 sene snra fln da 2.yi ypmak istyrm kısmet tabi

Bende oyleymisim annemin karnindayken annem cok uslu bi bebektin diyo

Bende oyleymisim annemin karnindayken annem cok uslu bi bebektin diyo
dün akşam anneme tam da bunu sordum canım. annem dedi ki yok o çıkış yaptıktan sonra biraz değişebiliyo karnında uslu uslu duran küçük abim kadıncağızı uykusuzluktan ağlama noktalarına getirince tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…