bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar iyi geceler sayfaları okumadım henüz. Sabah doktor randevusu vardı:) sonra kuaför müsamere akşam davetteydik yeni girdik eve:)

Paşa olduğu kesin ve kesin artık hiç saklamıyor maşallah bizimki:) tam incelerken çiş yaptı gördük:)411 gr 1 hafta ilerideymişiz. 21+4 dedi:) herşeyi normal sadece sol böbrek kanalında genişleme var ama çoğu erkek bebekte olur dedi. Zamanla kapanırmış. 3 foto var ama yüzü net değil. Karın kafatası falan o yüzden atamıcam. Bu arada benim doktorda telefon numarası verdi:) ilaçlara balık yağı tableti ekledi. Aklıma gelenler bunlar haaa birde bu ay ben 700 gr almışım toplamda 2.5 kg ediyor doktor iyisin maşallah dedi. Hedefim 10 kg bakalım. Herkese iyi geceler çok yorgunum ve uykum var

Gozun aydin canim.masallah oglusuna.bobrek genislemesi kizimda da olmustu zeynep zumrada o sonra kayboluyor bizim de kayboldu.cok sukur sorunsuz atlatmissiniz bu stresli donemide.insallah bizlerinde bir sorunu olmadan atlatiriz.
Hayirli geceler.

Bnm de sizliyo cnm arada tam göbek deliğimin yan tarafu. Bugün az Tekmeledi bnmki huzursuz oldm

Normaldr o zaman inşallah cnmcm.alt karnımda ve gobegimin yanlarnda gerginlik böyle çekilme var gibi 4 5 gündür.günlük takipte de hissedebilirsnz yaziodu göbek deliği çevresi de büyümeden dolayıdır herhalde.

Gozun aydin canimmm saglikla gelsin pasa severim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…