bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hadi ya.çok sağol cnm.akşamda beri karnım agrio resmen.
Bi de hamilelrn göbek deliklri dışarda olur Die. Biliodm bende.Benimki hâlâ içerde olunca benm göbek var ondan dışarı cikmio herhalde Die dusunuodm

Günaydın kizlar gecen hafta bebisim baya hareketlenmisti hatta elimle bile hissediyordum. Ama bu hafta pek hissedemedim. İnsan alisinca tepki vermesine hep istiyor. Bir de göbeğin gecen hafta çok belirgindi kiyafetten bile belli oluyordu iki gündür gobegim yok oldu sanki sizde de boyle oluyor mu?

Hadi ya.çok sağol cnm.akşamda beri karnım agrio resmen.
Bi de hamilelrn göbek deliklri dışarda olur Die. Biliodm bende.Benimki hâlâ içerde olunca benm göbek var ondan dışarı cikmio herhalde Die dusunuodm
Yok canım çıkacak göbüşler iyice onun ağrısı. Benim bu sefer erken çıktı hatta göbek deliği. Hiç sevmiyorum ama doğumdan sonra normale dönüyo neyse ki

Canım benim kırkbin kere maşallah sana da, tatlı oğluşuna da. Çiş yaparken görmek büyük şans, ne tatlı bir sürpris. Allah sağlıkla, sevinçle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öperim seni de miniklerini de

massalah pasana annesi rabbim korusun ne guzel 411 grm cok iyi annesi demek pasa 21+4 haftasin iyi atak yapmis canim saglikli ve iyi olmasina cooook sevindim hep boyle devam etsin pasa darisi detayliya girecek olanlara canim saglikla cikariz bizlerde insallah ikinizide opuyorum bende yarin saat 2=00 de randevum kizlarla saglikla sonucumuzu ogreniriz insallah rabbim cumlemizin minnoslarini bizleri korusun saglikla insallah dua ile ecmain...

Canım çok tatlı yaa maşallah yavrucuğuna okurken duygulandım Rabbim yavrularımıza sağlık versin

Hayırdır niye ki?
Bilmiyorum canim bi arkadasim vardi ben hamile kalinca cok tepki vermisti hatta cok komik bi sekilde kiskanmisti hep modumu dusurmustu 2 cocuk zor su bu diyerek gorusmeyi kesmistim 4 ay once simdi ortak arkadssin birnden hamile oldugunu duydm bana bi kamyon laf etti agzina geleni saydi ve hamile esimde sanane bosver herkez ettigini bulur diyo ama hamilelik kafasi moralim bozuldu Rabbim kucagina aldirsin insallah ama ben onun gibi olmadm hic kimseye herkezin mutlulugunu paylastim comak sokmadim

Gunaydin herkese mutlu sabahlar... Mide bulantilari devam.eden varmi sabahlari mahvoluyorim ben... bu arada bebegimin hareketlerini o kadar kuvvetli hissediyorum ki kendini hic unutturmuyo surekli hareket halinde... Allah im kucagimizs almayi nasip etsin insallahhh. Ruyamda gkrdum minigimi ultrasonda gozleri boncuk boncuk saclari cikmaya baslamis falan:)))) ruyasi bile cok guzel. 21 haziranda da ayrintili ulyrasona girces bakalim insallah buyumustur hersey yolundadir

bende yarin saat 2=00 de randevum kizlarla saglikla sonucumuzu ogreniriz insallah rabbim cumlemizin minnoslarini bizleri korusun saglikla insallah dua ile ecmain...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…