bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Evet canım her üç haftada bir kontrole çağırıyor benim doktorum. O 3 hafta bile geçmiyor bana 1 ay dayanamam sanırım:) Fotoğrafını da yükleyecektim oğlumun ama beceremedim. Resmen dönüp poz veriyor bize sıpacık Sanırım o da bizi merak ediyor Geçen gittiğimiz de "Ne ayaksınız siz" der gibi elini sallıyodu doktor da çok güldü Eşime dedim "Heh dedim senin çocuğun oldu nasıl belli"

İnşallah cnm bu sabah da bi hareket yok babası gibi uykucu herhlde:)
Oyledir oyledir ben gecen gittigimde doktoruma sordum hissetmiyorum hic diye ultrasonda da hareketi azdi boyle kaykilma hareketleri vardi kucuk kucuk doktorum da yoo kucuk kucuk hareketleri var uyuyor dedi 24 saatin 20si uyurmus meger

Oyledir oyledir ben gecen gittigimde doktoruma sordum hissetmiyorum hic diye ultrasonda da hareketi azdi boyle kaykilma hareketleri vardi kucuk kucuk doktorum da yoo kucuk kucuk hareketleri var uyuyor dedi 24 saatin 20si uyurmus meger
Rahatladm biraz cnm 20 saat uyur deyince ama hareketleri çok olup azalınca insan tedirgin oluyor.

Aynı dertten muzdaribiz canım. Bi arkadas tuzu kesmen lazm dedi ben kesmstm ama daha da dikkat etmem lazm sanırm. Sen de kes canım tuzu, insallah faydası olur.

Ama vücudun tuza da ihtiyacı olduğu için komple de kesmemek gerekmiş. Ben yarın falan sorayım doktoruma olmadı. Adam bugün bıktı benden o kadar çok yazdım ki ona bugün

Bugun inanılmaz bi sıck var canım, ben de tesettrluyum artk ne gyecegmi şasırdm yakıyo hersey.

Masallah canım oglusuna☺

Kizlar maden suyu icmek bebise faydali mi ne diyosunuz sade icemiom da meyvali iciyorum ben
Canım ben hergün içiyorum ama sadesini. Hatta Kübra'ya da içiriyorum. Kaybettiğimiz mineralleri alıyoruz maden suyuyla

Son düzenleme:
Ama vücudun tuza da ihtiyacı olduğu için komple de kesmemek gerekmiş. Ben yarın falan sorayım doktoruma olmadı. Adam bugün bıktı benden o kadar çok yazdım ki ona bugün
Aaa bilmiyodum onu.Yarn sordugunda ne dedgni yaz canım buraya, ne guzel ya hep iletism halinde olmak doktorla ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…