bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hamile kiyafeti aldim kendime bissuru artik benim de herbiseyim var. H&m den aldim 3 pantolon 5 tshort 1 tayt bir elbise aldim yeter bence doguma kadar doger hamileligime bile yeter bence.
Güle güle giyin canım. Ben de kızımdan kalmaları giyiyorum ama kızıma hamileyken çok kilo almıştım kıyafetler büyük geliyor şimdi bende internet sitelerinden baktım ama kafama yatan bi kıyafet bulamadım. Bol dökümlü kot pantolon arıyorum ama doğru düzgün birşeye denk gelemedim

gonulll cnm bisey soracaktim sen iki cocugunuda erken dogum yaptim demistin nedenleri neydi kasilmalar faln mi yoksa baska bisey mi

Kizlar hamile kiyafeti aldim kendime bissuru artik benim de herbiseyim var. H&m den aldim 3 pantolon 5 tshort 1 tayt bir elbise aldim yeter bence doguma kadar doger hamileligime bile yeter bence.
Bende LC W dan 3 pantolon 4-5 tişört almıştım ama şimdi beni pantolon yakmaya başladı. Boydan uzun elbise almak istiyorum LC den bakcam çıkınca ayrıca göğüslerim büyüdü Ve telli sütyenler yakıyor gibi oluyor bende bez telsiz sütyen alcam :)

Canım ben hergün içiyorum ama sadesini. Hatta Kübra'ya da içiriyorum. Kaybettiğimiz mineralleri alıyoruz maden suyuyla
Ben sade maden suyu içemiyorum Meyvelilere de güvenmiyorum gazoz gibi geliyor bende yeni bi yöntem keşfettim :) Erik hoşafı yapıorum bu aralar komposto yani çok severim erik kompostosunu ben işte onunla karıştırıp içiyorum :) o şekilde gidiyor en azından

Ayyy yerim o düşen yüzünü:) canım yarın sabahtan başlayalım akşama kadar kaynatalım :) amaaa şimdi gitmem gerek
Bebişine iyi bak görüşürüz

Oyy canım benim görüşürüz geç oldu cevabım kursa gittim geldim sıcakta bittim büyük ihtimal akşam okuyacaksın ama arada kaynamasın cevabım

gonulll cnm bisey soracaktim sen iki cocugunuda erken dogum yaptim demistin nedenleri neydi kasilmalar faln mi yoksa baska bisey mi
Evet canim 2 cocugumda erken dogdu.ikincide tecrubeli olunca onlemler alindi.hep kasilmalarim olurdu.daha sonra sancilarim oldu hep ayaga kalktigim zamn hemen baslardi sancilar.son haftalar evde hastanede yattim.nst de 70 leri gosteren sancim olurdu nst de 100 u gosteren sancida normal dogum baslamis oluyor.dusun yani ne cok sancim vardi.doktorlar bi sebep de bulamiyor.diger 2 hamileligime gore iyiyim bel kalca agrilarim cok fazla onun disinda hamile degil gibiyim.bu beni cok sasirtiyor.bir kac defa yorulumca karnimin sertlestigini hissettim o kadar.Allah kimseye yasatmasin surekli sanci cekmek hic hos birsey degil.

Sen bayadir yoktun.simdilik herkes iyi cok sukur.senin de bi sorun cikmamasina sevindin.muhtemelen artik cinsiyetiniz degismez.saglikla kucagina alirsin insallah fistigini

Kizlar selam teyzemler geldi teyzemin 4 yasinda bi kizi var geldiler 20 dk sonra teyze kizi aglamaya basladi gidelim gidelim diye ben sok noldu filan dedim teyzeme kendinden bska cocuga ilgi gosterilince boyle yapiyo dedi teyzem kalkip gitmek zorunda kaldilar ada da sok oldu aglama diyip durdu kuzucum

Merhaba kızlar uzun zaman oldu giremedim sayfalar çok ilerlemiş okuyayım dedim baktım bitmiyo:) ben şükür iyleştim nasıl girip olmuşum 4 gün yattım evde dün eşimle bebek mağazalarını gezdik bbeğime bişeyler aldım durduramıyorum kendimi :) İstanbul yolundaki bebek mağazalarında çok indirim vardı ankaralı arkadaşlara duyrulur:)

Evet kuzum bizde oralardan aldik adaya simdi bu bebise baslamadim henuz gecmis olsun bu arads

Cocuklar kiskanir ama bu kadar da abarti bence cocuk kiskandi diye 20 dk sonra kalkilirmi alistirmasi lazim bence cocugu.madem kiskanclik huyu var ona gore davranip ortami idare etmesi gerekir.daha sonra cok simarir cocuk

Gecmis olsun canim.aldiklarinin fotosunu atabilirmisin.

Arkadaslar merhaba. Bugune kadar hergun forumunuzu okudum bugun yazmak nasip oldu. Ben de kasim annesiyim oglum olacak Allah nasip ederse. Bugun detayli ultrason vardi cok guzel gecti bir problem yok cok sukur. Hepinizin detayli ultrasoni merak ettigini bildigimden verdikleri kagidi yuklemek istedim fakat beceremedim :) Buarada 21. Haftaya yeni girdim bebegim 24.5 cm 371 gr

Hosgeldin arkadasim.cok sukur sende sorunsuz atlatmissin.ilk cocugunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…