bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ooo canım bende meyve kompostolarına bayılırım yazlığımızda kırmızı erik ve kızılcık ağaçlarımız var yazdan stok yapıyorum dondurucuya kışın da yapar içeriz sık sık

Arkadaşlar detaylı ultrason çıktısını ekleyebildim sanırım size de fikir verir inşallah :) Bir de oğlumun fotosunu ekliyorum teyzeleri :)

Eklentiler

• 13493054_926963467449564_589109202_n.webp
    20 KB · Görüntüleme: 74
  • 2016-06-20_12-11-35.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 2016-06-20_12-13-16.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar detaylı ultrason çıktısını ekleyebildim sanırım size de fikir verir inşallah :) Bir de oğlumun fotosunu ekliyorum teyzeleri :)

Maşallah canım oğluna ayrıca hoşgeldin şükür sağlıkla geçmiş ayrıntılınız da paylaşman iyi oldu ben kağıt halinde verildiğini bilmiyordum

Maşallah canım oğluna ayrıca hoşgeldin şükür sağlıkla geçmiş ayrıntılınız da paylaşman iyi oldu ben kağıt halinde verildiğini bilmiyordum

Hosbuldum cok tesekkurler :) hayirlisiyla atlattik cok sukur. Ultrason sonunda bu raporu kagidini verdiler doktora gosterebilmek icin, 1 tane cd verdiler kisa videolarinin oldugu bir de foto verdiler :)

Merhabalar 16+5 haftaligiz.
Haftaya 4lü tarama testi yaptiracagiz. Istanbul Anadolu yakasinda yaptiranlar nerede, kaç TL ye yaptirdiklarini ve tecrube etiiklerini paylasirlarsa cok sevinirim.

Evet kuzum bizde oralardan aldik adaya simdi bu bebise baslamadim henuz gecmis olsun bu arads
Sağol cnm bir sıcak bir soğuk çarptı beni biz baya bişeyler aldık biraz erken ama olsun alalım kenarda dursun dedik :))
eylüden sonra çıkacakmış kışlık bebek ürünleri bir iki şey aldım ama onlarda ince gibi bakalım

Havalar çok sıcak birkaç gündür. Evde olduğum halde bile inanılmaz etkileniyorum. Yemek yiyemiyorum birazda bulantim var tansiyonum da düşük. Acaba ne yapsam iyi gelir kizlar

Hosbuldum cok tesekkurler :) hayirlisiyla atlattik cok sukur. Ultrason sonunda bu raporu kagidini verdiler doktora gosterebilmek icin, 1 tane cd verdiler kisa videolarinin oldugu bir de foto verdiler :)

Bizim de 4 temmuzda randevumuz

Havalar çok sıcak birkaç gündür. Evde olduğum halde bile inanılmaz etkileniyorum. Yemek yiyemiyorum birazda bulantim var tansiyonum da düşük. Acaba ne yapsam iyi gelir kizlar

Sıcak ortak sorunumuz tansiyon düşükse ayran falan içmeye çalış hem yememen hemde tansiyon düşüklüğü daha da halsiz yapar

Kızlaaaaar , ya benim pimpirik halim nolcak bilmiyorum.bebeğimin gelişimi hep son adet tarihi ile uyumlu çıkıyordu.enson geçen hafta kontrolümüz vardı 1 gün geride çıktı son adete göre.doktorum hiç bir sorun teşkil etmez rahat ol dedi , herkeste normal diyo ama ben taktım ya daha geri giderse diye

Merhabalar 16+5 haftaligiz.
Haftaya 4lü tarama testi yaptiracagiz. Istanbul Anadolu yakasinda yaptiranlar nerede, kaç TL ye yaptirdiklarini ve tecrube etiiklerini paylasirlarsa cok sevinirim.
Anadolu yakasında oturuyorum ama avrupa yakasında yaptırdım, (ota jinemed de ; 138 tl ye.. (küsuratı yanlış olabilir ) pek tecrübe denecek bişi diil aslında canım.. doktor ultrason ile bakıyo ve kan tahlili veriyosun..ayrıntılı ultrason gibi detaylı bir durum değil..
sonucu da risk seviyesi olarak veriyolar.. doktoru arayıp öğrenmiştim..

Benim de bazi bolgeleri 2 gun geride gorunuyor ama hic problem degilmis ultrason olcumlerinden de kaynaklanir dedi doktor. Benim ki gec dollenme birde. Kafani takma hic 1 hafta ileri geri normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…