bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sıcak ortak sorunumuz tansiyon düşükse ayran falan içmeye çalış hem yememen hemde tansiyon düşüklüğü daha da halsiz yapar
İçtim canım inşallah o iyi gelir biraz. Havalar böyle giderse işimiz zor. Sersem gibiyim resmen elim kolum kalkmiyor

Havalar çok sıcak birkaç gündür. Evde olduğum halde bile inanılmaz etkileniyorum. Yemek yiyemiyorum birazda bulantim var tansiyonum da düşük. Acaba ne yapsam iyi gelir kizlar
Bu sicak havalar da vucutta su kaybi cok oluyor terle bir atiliyor daha fazla su icmen lazim.benimde az once basim dondu bi kac defa hemen suya sarildim su iyi gelir

Canım ama bu ölçümler zaten tahmini haftalar olarak. Mesela bizim her vucut ölçüsü farklı kafa ölçüsü başka hafta karın ölçüsü farklı hafta. Bebeğin genetiğine göre değişebilirlik gösterebilir. Boyun uzundur boyu uzun olur o yüzden boy ölçüsü ileri hafta olabilir ya da ben gibi kafa büyüktür kafa ölçüsü ileridir sen beslenmene dikkat et bebeğinde sağlıkla büyüsün

Hic dert etme canim oglumda hep 2 gun geriden gelirdi birde gobek kordonunda problem vardi.ona ragmen 36. Haftada 3 kilo dogdu.normal canim.cok asiri geri olmadiktan sonra sikinti yapma kendine

Amin cnm simdi benimde arada karnimda bi seyin sertlestigini hissediyom agri faln hic olmuyoda sorim dedim sana sanki oyle biseylerden bahsettigini hatirliyom .kiiside diyo normal bende de oluyo fln kime inanacagini sasiriyo insan .engellemek icin bi ilac fln var midir acaba .nasil ve ne olunca ciddiye almk gerekir acaba

Benim de bazi bolgeleri 2 gun geride gorunuyor ama hic problem degilmis ultrason olcumlerinden de kaynaklanir dedi doktor. Benim ki gec dollenme birde. Kafani takma hic 1 hafta ileri geri normalmis
Sağol canım Allah razı olsun benimde geç döllenme.ama şimdiye kadar hep bir iki gün önde gidip sonra 1gün geriye düşünce korktm.

Selam kizlar ben bikac kere yazdim buraya ama istisnasiz hergün okuyorum...ne güzel ayrintili ultrasonu cok guzel bi sekilde atlatan arkadaslar var darisi bizim başımıza...Biz 3gun once kontroldeydik bu zamana kadar hersey iyi gitti derken bebegimin kalbinde parlaklik tespit etti doktorumuz tek basina bi anlam ifade etmez ama down sendromu belirtisi dedi cok endiselendim ben kendimi biliyorum kafaya takarim diye 2li test bile yaptirmamistim simdi doktor böyle soyleyince cok endiselendim daha once böyle birsey duyan var mi cok ihtiyacim var soyleyeceklerinize

Saol canım Allah razı olsun nebiliyim iki kaybım var herşeye takıyorum rahatladım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…