bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bilgim yok benim bu konuda cnm ama icini ferah tut rabbim sifa versin ins bazen oyle diyolar ama cocuk dogunca sapasaglam oluyo bilemiyoruz hersey Allahin elinde rabbim sifa versin

Bilgim yok benim bu konuda cnm ama icini ferah tut rabbim sifa versin ins bazen oyle diyolar ama cocuk dogunca sapasaglam oluyo bilemiyoruz hersey Allahin elinde rabbim sifa versin
Bende kendime öyle twlkin ediyorum insallah bebegimde birsey yok diyorum dusunmemeye calisiyorum ama bi taraftanda korkuyorum

Bende kendime öyle twlkin ediyorum insallah bebegimde birsey yok diyorum dusunmemeye calisiyorum ama bi taraftanda korkuyorum
Forumda daha once kalbinde parlaklik olup sonraki haftalarda gecen cok kisi oldu gonlunu ferah tut tedbiri de elden birakma mumkunse fakulteden perintalogdan haricen randevu alip icini rahatlat.

O beni 73 den hamile kaldin diyor ben 70 den kaldim diyorum. ben evde 80 cikiyorum orda 78 olaylar fransa.
Doğrusunu sen bilirsin cnm.doktorun tartida 77 gldm ikili test zamanı o 4 kilo fazla sen 73sun dedi.eve geliyorum 77 cikiyorm:) şu anda da 80 kiloyum 74le kalms tm zaten o yüzden doktoru takmiyorm 6 kilo aldm:)

Arkadaşlar size birşey soracağım benim 2.gebeliğim fakat hala bebeğimin hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum bi kızım olacak inşallah oğlumu 16.haftada hissetmiştim ama bunu hala hissedemiyorum geçen hafta 2 gün az bi kıpırdanmalar hissettim ama kayboldu resmen 2.gebeliği olup hala hissedemeyen varmı aranızda çok endişeleniyorum

Benim de 2. Gebeligim. Sanırım erkek bebekleri daha güçlü. Kızımda geç hissetmiştim ben de. Bu defa erkek gecen hafta ters bi hareket yapinca hissettim ama bu aralar hiç bişey hissetmiyorum.

Ooo canım bende meyve kompostolarına bayılırım yazlığımızda kırmızı erik ve kızılcık ağaçlarımız var yazdan stok yapıyorum dondurucuya kışın da yapar içeriz sık sık
iyi yapıyorsun cnm hem kompostolar bağırsakları çalıştırıyor malum hamilelikte kabızlık çok oluyor

kızlar benim bulantılarım yaklaşık 10 gündür geçmişti çok minik arada oluyordu ama rahatsız edici değildi ama dünden beri midem yanıyor özellikle bugün. Dünden önce ki gün annem kızartma yapmıştı biberler çok acıydı fazla da yemedim aslında ama midem o yüzden mi yanıyor acaba iki gündür

Ilaclari vs var.suan ufak tefek kasilma olabilir.surekli olunca her yuruyusunde kasilip sonra sancin olursa o zamn sikintili olabilir.ben ayaga kalkip bir kac adim atmamla kasilmam basliyodu dusun yani.

Ilaclari vs var.suan ufak tefek kasilma olabilir.surekli olunca her yuruyusunde kasilip sonra sancin olursa o zamn sikintili olabilir.ben ayaga kalkip bir kac adim atmamla kasilmam basliyodu dusun yani.
Anladim cnm yok oyle degil Allaha sukur cocuk mesela saga sola giderken yuvarlanirken fln boyle bisey olur mu bazen hareket edince bebek oluyo da bebekten midir o dersin tecrubeli oldugun icin sorim cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…