bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Slm kizlar bn 17 +2 gunluk hamileyim oruc tutuyorumm arada migde bulantim oluyo bn dayana biliyorumda bebegim icin endiseleniyorum yurt disinda 18 saat niyetliyiz iftarla sahur arasi cok kisa yeterli su icemiyorumm bebegim bu durumdan kotu etkileniyomudur

Anladim cnm yok oyle degil Allaha sukur cocuk mesela saga sola giderken yuvarlanirken fln boyle bisey olur mu bazen hareket edince bebek oluyo da bebekten midir o dersin tecrubeli oldugun icin sorim cnm :)
Bebek sag tarafa sirtini yasladiginda orasi sertlesir bunu ilerleyen donemlerde daha iyi amliycaksin.tek bir bolgenin sertlesmesi kasilma degil.komple karnin sertlesiyor ve karninin icinden birseyler geriliyor gibi oluyor.karninda ipler varmisda o ipleri buzduruyorlar gibi butun karninda hissediyorsun sertlesmeyle beraber kasilma bu.

Doktoruna danışssan aslında. Benim kan şekerim düştüğü için tutmuyorum. Su önemli o yüzden tam bişi diyemicem

Senin yazını hatırlıyorum canım yine sormuştun bu parlamayı keşke bir doktora daha gitseydin kafa karışıklığın giderdi en azından Rabbim sağlık versin

Merhaba güzel anneler,
Oğluşumuz kısmetiyle geldi çok şükür, 2010 yılından beri kpss illeti ile uğraşıyordum. Bugün ptt ye atandım.Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah.çok mutluyum çok

Hayırlı olsun canım oğlun kısmetiyle gelmiş maşallah ben de bir kere girdim kpss ye

Bana sanki biraz hareketleri azalıyor gibi geliyor iftardan snra hareketleniyor.karpuz fln yiyrm bn de iftarla sahur arasi uyumuyrm bsyler yiyo içmeye çalışıyorum. geçen hafta doktora gttm iyiydi bebek.iyidir cnm inşallah endiselenme

Forumda daha once kalbinde parlaklik olup sonraki haftalarda gecen cok kisi oldu gonlunu ferah tut tedbiri de elden birakma mumkunse fakulteden perintalogdan haricen randevu alip icini rahatlat.
Insallah bebegimin de gecer tesekkur ederim canim yasadigim sehirde perinatolog var mi bilmiyorum bi arastirayim en iyisi

Merhaba güzel anneler,
Oğluşumuz kısmetiyle geldi çok şükür, 2010 yılından beri kpss illeti ile uğraşıyordum. Bugün ptt ye atandım.Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah.çok mutluyum çok
Hayırlı olsun canm bebişin rizkiyla birlikte gelms çok sevndm senin adina

Allah kabul etsin cnm. Ben doktoruma sordum tutabilir miyim diye bana tutma zorunluluğun var mı dini açıdan dedi.. Daha sonra telafi etme imkanı var başka zaman tutarsın hamilelerin tutma zorunluluğu yok dedi.. Bebek senin kan şekerin ile besleniyor dedi.. Bende tutmuyorum

Insallah canim kazaya birakmak istemiyorum ama 4 gunde bir yesem bari su icerimm doye dusunuyorumm

Senin yazını hatırlıyorum canım yine sormuştun bu parlamayı keşke bir doktora daha gitseydin kafa karışıklığın giderdi en azından Rabbim sağlık versin
Canim baskasiyla mi karıştırdın acaba ben bu parlamayi yeni ogrendim daha once bulantilarla ilgili yazmistim topicte.
Parlamayi ilk ogrendigimde doktorun rahat tavrindan dolayi galiba cok telas yapmadim ama yeni yeni korkum artiyor doktor 3hafta sonrasina ayrintili ultrason randevusu verdi orada detayli bakilsin gerekirse ekg cektiririz dedi beklesem mi baska doktora gitsem mi bilemedim

Insallah canim kazaya birakmak istemiyorum ama 4 gunde bir yesem bari su icerimm doye dusunuyorumm
Cnm bn 5 gün tutmadm bu hafta da 2 gün tutmucam doktora gidicem aşı vurulcam o günler tutmucm.bn iyiym bebeğim de iyi smdilik. bnce de arada mola ver sen de suyunu içersin.bn de çok içmek istyrm ama olmuyor karnm şişiyor.doktora sık gidebiliyor msn yurtdışında gidilmyor diye biliyrm.doktora gt bebeğini gör için rahatlasin

Çok teşekkür ederim :) Peki neden avrupa yakasını tercih ettin?

O zaman tek değilsin topikte 1 kişi daha var bunu yazan seninle aynı şeyleri yazmıştı . bence ayrıntılı için evet git doktoruna devam et ama bir başka doktora daha sorarsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…