bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah bebegimin de gecer tesekkur ederim canim yasadigim sehirde perinatolog var mi bilmiyorum bi arastirayim en iyisi
Rica ederim canim Fakulte veya arastirma hastanesi varsa oluyor buyuk ihtimalle aklinda soru isareti kalmaz en azindan rahatlarsin :)

Y

Yok cnm nerde ultrasyonum taa 5inci ayimin sonuna arada bi randevum var o zamn sorcm druma

Canim kasilma dedigin sey nasil oluyor ?
Bi de sanciyi nasil hissediyorsun ?
Bende de bi seyler oluyor ama kasilma ve sanci mi acaba bunlar diye merak ediyorum

Nilke napiyon gorunmuyon sanki bugun

Çok bunaldım kuzum ya, sıcak bir taraftan, sürekli yatıyor olmak bir taraftan daralttı beni. Ara ara okuyorum yazılanları. Zaten bu ara topic de eskisine göre durgun. Çok teşekkür ederim ilgin ve dikkatin için, çok tatlısın
Sen napıyosun piki, fındık bebek nasıl

Aynen cnm evde uzaniyoz kalkup biseler yiyoz yine uzaniyoz.bebiste iyi arada kipirdiyo

Sağol canım Allah razı olsun benimde geç döllenme.ama şimdiye kadar hep bir iki gün önde gidip sonra 1gün geriye düşünce korktm.
Benimde ilk 12 hafta 1 haftalik ileriden gidiyordu 5 kilo almistim ben de.. 5 haftadir kilomu dengeledim 1bucuk kilo aldim ama bu kez de bebis 5 gun geriden gitmeye basladi. Beslenmemzle ilgili sanirim

iyi akşamlar herkese arkadaşlar.. niye bilmiyorum dün akşamdan beri içinde bi sıkıntı var allah hayırlara çıkarsın.. size bişey sorucaktım dün bebeğimi hissettim uzun bi aradan sonra tekrar ama böyle tekme falan gibi diil de karnımın sol tarafında içte bi sertleşme hissettim bi baktım o taraf daha şiş.. çok güzeldi gün içinde de yer değiştirmelere devam etti.. ama bu sabahtan beri çocuk göbek deliğimin tam altında ve baya sertti orası hep solda olurdu ortada olunca niye bilmiyorum korktum erken doğum falan mı belirtisi ama yani bu sertliğin haricinde ne bi sancı ne başka bi ağrım falan yok.. kötü bişey diildir bu dimi??

Ama vücudun tuza da ihtiyacı olduğu için komple de kesmemek gerekmiş. Ben yarın falan sorayım doktoruma olmadı. Adam bugün bıktı benden o kadar çok yazdım ki ona bugün
Evet komple kesersen iyot degerlerin duser cnm en cok iyot kaynagimiz tuz cunku yuksek tansiyona en guzel care bol bol su tuketimi ve dengeli tuz tuketimi

Yok cnm normal birsey o.. Bebek neredeyse orda sislik yapacak kesen erken dogum belirtisi bel agrisi ve kasilmalar kramplar, cnm bunlar yoksa endiselenmeye gerek yok. Hatta bunlarda bile endise etmemek lazim bazan gaz da boyle hissettirebiliyor

Yok cnm normal birsey o.. Bebek neredeyse orda sislik yapacak kesen erken dogum belirtisi bel agrisi ve kasilmalar kramplar, cnm bunlar yoksa endiselenmeye gerek yok. Hatta bunlarda bile endise etmemek lazim bazan gaz da boyle hissettirebiliyor
canııımm allah razı olsun.. ne biliyim ya solda sertlik varken sıkıntı yoktu da tam ortaya göbeğin altına gelince aha dedim şimdi doğuvericek ordan

Benimde ilk 12 hafta 1 haftalik ileriden gidiyordu 5 kilo almistim ben de.. 5 haftadir kilomu dengeledim 1bucuk kilo aldim ama bu kez de bebis 5 gun geriden gitmeye basladi. Beslenmemzle ilgili sanirim
Ay canım valla annelik zor iş , şimdiden nelere dikkat edip endişeleniyoruz bakalım doğduktan sora nolcak.İnşAllah hepimiz sağ selamet kucağımıza alırız bebişlerimizi

Çok teşekkür ederim :) Peki neden avrupa yakasını tercih ettin?
rica ederim arkadasım 3 düşükten sonra o doktorla çocuk sahibi oldu. Benim de 2 düşüğüm var. Bi süre olmadı filan..gözümün önünde bi örnek olunca koşa koşa gittim. Ki evlenene kadar avrupadaydım, ayak yolu benim için Tavsiye üzerine gittim. Ama şimdi Anadolu'dan doktor bakıyorum. Benim doktor muhteşem çok memnunum ama dogum ücreti çok geliyo bize..sen nerede takip ediliyosn

canııımm allah razı olsun.. ne biliyim ya solda sertlik varken sıkıntı yoktu da tam ortaya göbeğin altına gelince aha dedim şimdi doğuvericek ordan
Ne demek canim. Daha gobek deliklerimiz disari firlayacak ilerki aylarda bisuru degisiklik olacak vucutlarimizda :) korkma cnm bu zamana kadar gelmissin uzun sureli sancin kramplarin olmadigi muddetce endise edecek birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…