bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba arkadaslar
Ben 16. Haftamda doktor kontrolune gttm
160 gr olmus bebisim
Herseyi normal ve saglikli dedi doktorum
Cinsiyeti icinde kiz dedi
Sizce degisme ihtimali varmi veya burda degisen varmi.aslinda doktorum gayet tecrubeli ama Benim icime erkek bebek gibi geliyor.
Aslina bakarsaniz zaten bi kiz bi erkek cocuklarim var ama bunda emin olamadim

Ne demek canim. Daha gobek deliklerimiz disari firlayacak ilerki aylarda bisuru degisiklik olacak vucutlarimizda :) korkma cnm bu zamana kadar gelmissin uzun sureli sancin kramplarin olmadigi muddetce endise edecek birsey yok
o kadar sabırsızlanıyoruz ki eşimle doğsun da sevelim hatta uykusuz kalalım gerekirse diye.. sağ salim alırız inşallah kucaklarımıza.. şimdi sen içimi rahatlattıktan sonra tatil planlarına başladım

ne güzel allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım..yanılma payı her zaman var bildiğim kadarıyla ama baya büyümüş bebekcik nettir herhalde artık

Insallah cnm :) Aaaa ne guzel :) valla guzelce dinlen tatilde bebisler dogduktan sonra zor

Cok sukur gittim canim saat 3=00 de girdim uzun sure incelendi iki bebek oldugu icin uzun kaldik cok sukur iyi kizlarim 300 grm ikiside meyra :) mevhibe ikra'yi yakalamis birinci bebek mevhibe ikra 2 bebek meyra tuana dedi doktor cok sukur rabbime sagliklilar biz atlattik darisi detayliya gireceklere olsun saglikla insallah ..... ecmain

Gozun aydin cnm maşallah guzel kızlarına darısı bizlere

Ikra meyra kızların ve seni bekliyoruz

Belkide alisverise mi daldi ne yapti

Olabilir biz tek çocuğa düzecez o iki kıza düzecek yavaş yavaş anca tamamlanır
kizlar allah razi olsun hepinizden cok sukur cok iyi gecti kizlarim saglikli 20 haftaliklar 300 grmlar saat 15=00 de girdik 16=00 ciktik uzun surdu biraz iki bebek oldugu icin ordan kardesime gittik iftar yemegine gec geldim eve adana 51dereceyi gordu bunalima girdim resmen arabadaki kilima arabayi zorla soguttu ama cokta sogutamadi yinede bunaldim cok kotu adana 3 ve 4 gundur canlar biz atlattik saglikla rabbim sizlerede saglikla nasip etsin insallah... ecmain

Maşallah canım aynen ya bende internette gördüm adana 51 derece diye Allah kolaylık versin bana burada bu kadar sıcak fazlasıyla fazla geliyor bende bugün 4 temmuzda ki ayrıntılı usg randevusunu 1 temmuza aldım inşallah bizimde güzel geçer sağlıkla geçsin

Maşallah kızlarına canım. Allah hayırlısıyla kucağına alırsın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Daha 1 parca biseyden baska bisey almadim cunku cinsiyeti netlesmedi
Hep mk
Daha 1 parca biseyden baska bisey almadim cunku cinsiyeti netlesmedi
Hep erkek olduğunu düşünüyorum canım niyeyse. Kıza yakın deyince yorum yapmadım ben fark etmemişsindir sen gerçi. Çünkü kız beklemiyorum açıkçası. Ama hakkına hayırlısı olsun inşallah arkadaşım

Gozun aydin canimmm benimmm

Uyku düzeni alt üst olmuş bir hamileden herkese erken erken günaydın... Dün çok keyifsizim hiç girmedim foruma yazdıklarınızı şimdi okudum çok şükür ayrıntılı ultrasonlar güzel gidiyor bende Bayram'dan sonra inşaallah hayırlısıyla atlatırım.. Çok sinirli çok gerginim bazen çocuğuma bile tahammül edemiyorum eşimin her hareketi batıyor durduk yere bu gün babama bile çıkıştım.. Nasıl olacak neden bu kadar agrasif oldum bilmiyorum.. Hiç tadım tuzum yok duaya ihtiyacı olan bir hamileyim..

Ben de bazen çok benzer şeyler yaşıyorum.. Bi kere sinir hatta alınganlık kesinlikle var normalde ağlamıcağım şeylere oturup ağlama falan. Sonra mesela bazen hep yatmak istiyorum ama hamileliğin başlarındaki gibi bi istek diil bu daha farklı.. Hormonlarımız yapıyo herhalde diye düşünmek istiyorum canım.. Duaya gelince elbette ederiz geçicek inşallah bu günler de alıcaz kucağımıza bebişleri bi de benimki ilk çoook heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…