- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.381
Amin inşallah cnmAllah razi olsun canim insallah sizlerde atlatirsiniz rahatlarsiniz saglikla insallah.. ecmain
Canım ayrıntılı usg ye nerde girdin.maşallah minnaklar koca kız olmuslar.ben başkentten perşembe gününe randevu aldım.240 TL sen ne kadar verdin.Cok sukur gittim canim saat 3=00 de girdim uzun sure incelendi iki bebek oldugu icin uzun kaldik cok sukur iyi kizlarim 300 grm ikiside meyra :) mevhibe ikra'yi yakalamis birinci bebek mevhibe ikra 2 bebek meyra tuana dedi doktor cok sukur rabbime sagliklilar biz atlattik darisi detayliya gireceklere olsun saglikla insallah ..... ecmain
16 . hafta gayet net olarak belli olan hafta canım. doktorum 14. haftadan sonra net anlaşılır demişti.Merhaba arkadaslar
Ben 16. Haftamda doktor kontrolune gttm
160 gr olmus bebisim
Herseyi normal ve saglikli dedi doktorum
Cinsiyeti icinde kiz dedi
Sizce degisme ihtimali varmi veya burda degisen varmi.aslinda doktorum gayet tecrubeli ama Benim icime erkek bebek gibi geliyor.
Aslina bakarsaniz zaten bi kiz bi erkek cocuklarim var ama bunda emin olamadim
arkadaslar minik minik alışverş yapmak istiyorum ama ilk bebiş olacağı için neler almam gerektiğini bilmiyorum
tecübeli anneler giyim olarak nelerden ne kdar almam gerek acaba. kaç aylık almamı tavsiye edersiniz. 0-3 mü 3-6 ay mı
alışveriş listesi hazırlayan var mı aramızda :) benımle de paylasırsa çok sevinirim.
because of you canım son iki haftadır ben de çok tahammülsüzüm eşim ne dese batar oldu. Kızıma da tam kızacağım anda zor tutuyorum kendimi inşallah geçici bir dönemdir. Ben hiç sevmedim bu halimi
Canım liste olarak değil de ilk aylar lazım olacakları söyleyeyim sana, eksiğim olursa diğer arkadaşlar tamamlasın.arkadaslar minik minik alışverş yapmak istiyorum ama ilk bebiş olacağı için neler almam gerektiğini bilmiyorum
tecübeli anneler giyim olarak nelerden ne kdar almam gerek acaba. kaç aylık almamı tavsiye edersiniz. 0-3 mü 3-6 ay mı
alışveriş listesi hazırlayan var mı aramızda :) benımle de paylasırsa çok sevinirim.
Canım yaa bak aslında bu güzel birşey. Güvendiğin, teselli edilebileceğin, sana anlayış gösteren birinin yanında ağlamaya başlamışsın. Bak ben mesela eşimin, ailemin yanında kola kolay ağlamam.O zaman ben de size komik birşey anlatayım. Duygular sürekli değişir derlerdi de inanmazdım1 ay kadar önce midem çok bulanıyodu bu yüzden izin alacaktım. Müdürümün yanına gittim izin aldım. Bulantım var ama neşem de yerinde hiç canımı sıkan birşey de yok üstelik. Neyse sonra Savcı'mın yanına gittim. O hayatta bişey demez siz dünyaya can getiriyorsunuz daha önemli birşey mi var der hep. Ben 1 saat izin isterim ben izin veriyorum isterseniz tüm gün gelmeyin falan der. Neyse odasına girdim Savcı'mın söyleyeceğim tek şey bulantım var eve gidiyorum. Daha kapıyı açar açmaz bir ağlamaya başladım ben. Bağıra bağıra. Ne olduğunu ben de anlamadım. Adam da korktu yazık koştu geldi yanıma Gamze hanım biri canınızı sıkmadı değil mi, olur böyle şeyler falan diye beni teselli etmeye çalışıyo. Ama öyle böyle ağlamak değil. Ay çok utandım o zaman çok komikti
canım bende başlıyorum artık alışverişe kız olduğu dün itibariyle kesinleşti çünkü.ben 3 tane çıtçıtlı babi biberon ve emzik almıştımdün arkadaşım 1 tane hastane çıkışı aldı.Tavsiyem 1 tane büyük hastane çıkışı yeterli onlar 10lu oluyor.ondan ayrı 2 3 tane 5li hastane çıkışı al 3 4 tane 2li takım yada tulum al bunlar zaten 0-3 ay yeter sanırım.çıtçıtlı badi al bolca kışa geliyor bebişler o yüzden 0-3 ay 3-6 ay uzun kollu yada yarım kollu al evinizin sıcaklığı iyiyse penye yelek al derim çok kullanışlı oluyor.bide penyhe battaniyeler çok iyi kışın olacağı için gece emzirirken sar içine al kucağına cok rahat.Ben kendime bir liste yapıcam daha sonra sizinlede paylaşırımarkadaslar minik minik alışverş yapmak istiyorum ama ilk bebiş olacağı için neler almam gerektiğini bilmiyorum
Bende oyleyim kuzum uyuyamiyorum uykuUyku düzeni alt üst olmuş bir hamileden herkese erken erken günaydın... Dün çok keyifsizim hiç girmedim foruma yazdıklarınızı şimdi okudum çok şükür ayrıntılı ultrasonlar güzel gidiyor bende Bayram'dan sonra inşaallah hayırlısıyla atlatırım.. Çok sinirli çok gerginim bazen çocuğuma bile tahammül edemiyorum eşimin her hareketi batıyor durduk yere bu gün babama bile çıkıştım.. Nasıl olacak neden bu kadar agrasif oldum bilmiyorum.. Hiç tadım tuzum yok duaya ihtiyacı olan bir hamileyim..
Amin cnm :) ben bir iki gunu cok onemsemiyorum hani olcumde hassasliktan sapma oluyordur diye dusunuyordumda 7gun ileriyken 5 gun geri olunca 12gunluk fark sasirtti biraz.. su gelisim olayini bir sonraki randevumda soracagim dr.a bakalim ne diyecek? Ogrenince yazarim burayaAy canım valla annelik zor iş , şimdiden nelere dikkat edip endişeleniyoruz bakalım doğduktan sora nolcak.İnşAllah hepimiz sağ selamet kucağımıza alırız bebişlerimizi
Tatlim 0-3 ay cok alma neden dersen 40 gun giyiyolar cabuk buyuyo bebisler 3_6 ay al bide bol bol zibin al ayakli tulum dr onermedi bizearkadaslar minik minik alışverş yapmak istiyorum ama ilk bebiş olacağı için neler almam gerektiğini bilmiyorum
because of you canım son iki haftadır ben de çok tahammülsüzüm eşim ne dese batar oldu. Kızıma da tam kızacağım anda zor tutuyorum kendimi inşallah geçici bir dönemdir. Ben hiç sevmedim bu halimi
Boydan çıtçıtlı atlet çok kullanışlı oluyor. Ilk 2 hafta icin ozellikle zibin iki tane olsa yeter. Bir de uzun kollu atletler de kış için iyi oluyor. Penye yelek çok giydirdim. Bebek çantası sırt çantası gibi olursa rahat olur. Hastane çıkışı setlerinin içerisinde ne var iyi bakmak gerekiyor. Gereksiz kisa atlet kilot vs de ekliyorlar kullanilmayacak şeylere para vermeye gerek yok bence. Bebekler kustugu için sık kıyafet değişir aklında olsun. İhtiyaç fazla olabiliyor.arkadaslar minik minik alışverş yapmak istiyorum ama ilk bebiş olacağı için neler almam gerektiğini bilmiyorum
Gunaydın guzel anneler kontrolumuz vardı ogluşum 260gr 20 cm olmuş2li test sonucum temız cıkmasına ragmen drumuz 4lu test yaptı sasırdım biraz acikcasi yapılmıyor gerek yok sanıyordum 2li testı temız cıktık tan sonra 4lu yaptıran varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?