bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin cnm.benimki de istemedi ben sordum. Cok guvenilir degil 3lu 4lu testler onun yerine ayrintili ultrasonda omurilik genisligine ve downsendromu belirtilerine bakilacak orada daha net goruruz dedi . Ancak baska bir doktora daha gitmiatim ikili tets yaptirmaya o da 3lu test yapicaz ayrinitili ultrason da bakacagiz demisti dr.dan dr.a farkediyor sanirim

Günaydın herkese

Sıcaklar çok fena bu hafta böyle geçecek sanırım. Alışveriş demeyin bana çok zor tutuyorum kendimi. Oğlumdan kalan bir sürü şey var üstelik. Ben bebeğim için bir defter aldım içine muayene notlarımı ilk hareket tarihini falan not ediyorum. Oğlumda da öyle yapmıştım. Geriye dönüp okumak çok keyifli oluyor tavsiye ederim

Evet canım ogluşlar aynı gıdıyor masallah :)) bende oyle biliyordum ancak dr daha usgde bakmadan 4lu de yapacağız deyince itiraz edemedim sonrasında da ayrıntılıya gonderecekmış

Sanırım benım dr butunhastalarına istıyor 4luyu sınrasında ayrıntılı isteyecekmış bakalım inşallah hersey yolunda gıder hepimiz için hayırlısı olsun

Ayyy maşallah, onun kıpırtısı her şeye bedel
Ben henüz hissetmeye başlamadım
Ben de hissetmeye baslamadim diyordum cnm. Cunku hakikaten hic hissetmiyordum gaz hareketlerim disinda karnimda kipirti olmuyordu. Sekerli seyler tuketip Dr.a gittigimdw bile surekli uyuyan uykusunda azcik kaykilma hareketi yapan bir bebek gorup duruyorduk. dun gece kotu uyudugum icin surekli uyandim uyumaya calisirken hreket ettigini farkettim ilkkez Simdi ise tek bir.kipirti yok sanirim bizimkiler biz uyurken hareketleniyor

Banada yapildi canim 2li cok iyi olmasina ragmen 4 lu de cok iyi cikti bosvrr yapildigi iyi canim drlar isi garantiye aliyolar hep

Evet canım ogluşlar aynı gıdıyor masallah :)) bende oyle biliyordum ancak dr daha usgde bakmadan 4lu de yapacağız deyince itiraz edemedim sonrasında da ayrıntılıya gonderecekmış

Ayrıntılı renkli falan mı ki? Ben hiç sormadım da. Ultrason cihazında önce normal bakıyo doktorum sonra renkliye çeviriyo ordan bişeylere bakıyor falan da heyecandan hiçbir şey sormuyorum ben unutuyorum hep Eğer oysa o yüzden istememiştir belki benimki, kendi görebildiği için. Başka bir hastanedeydi hatta Medical Park'a geçti sırf aletleri falan son model falan filan diye.

günaydın kızlar ayrıntılı olanlar gözünüz aydın :) darısı biz olucakların başına inşallah güzel sonuçlar alırız bende sabah uyandıktan sonra tam sezaryen dikişlerimin orada ağrı sızlama vardı acaba bebek orda harekette etti oyüzden mi oldu yada dikişlermi geriliyor bilemedim doğum yapalıda 13 sene oluyo az da değil yani

Şimdi internetten baktım da olduğumuz şehirde ayrıntılı USG bakan yerler diye. İlk sırada benim doktor çıktı. Demek ki doğru tahmin etmişim

Günaydın kızlar dün benimde kontrolüm vardı.doktoruma ayrıntılı ultrason yapıcakmısınız dedim yaparız dedi.normaldede kendisi yapacaktı.kemiklerine baktı kalbine organlarına baktı dudağına gözlerine damarların girişine çıkışına baktı herşey güzel bi sorun yok dedi ayrıntılı usg bu oluyor dimi soramadım kafam hala plasentadaydı çünkü plasentam saçık çıkmış yukarı ama kanamam devam edermiş bi yapışıklık gördü içerde rahimde inşallah geçer dedi.geçmezse ne olur bilmiyorum başka bi dr dan daha fikir almalımıyım kararsızım

Gunaydin.bende hic sizlama vs olmuyor cok sukur.2 szeryan oldum ben.ilki 2009 ikinci 19 ay oldu sezeryan olali.bunyeden kaynaklanan bisey olabilir hassas olabilirsin.cok asiri olmadiktan sonra normaldir diye dusunuyorum canim.

Ayrintili usg bu tarz oluyor.bobrek ciger kalpteki odaciklara kadar bakiyor.

Bebeklerimiz suan cok uyudugu icin gun icind hareketlerini az hissedebiliyoruz.zamanla bizi bayaaaaa rahatsiz edecekler az kaldi.sabah bende sirt ustu yatarken icimde bi saga bi sola gitti tekmeler atti surekli gobek deligim alt kismindaydi.otururken tekmeleri kasiklarimda olur.

Yaaa Nike diye bir üyeyi eklemiş msja ... Nilke

Canim kasilma dedigin sey nasil oluyor ?
Bi de sanciyi nasil hissediyorsun ?
Bende de bi seyler oluyor ama kasilma ve sanci mi acaba bunlar diye merak ediyorum
Kasiklarda agri sizi olabilir rahimden kaynaklanir bu kisa surer ve bir kac defa hissederiz bunlar normal.kasilma dedigim olay karnimin her tarafi geriliyordu sertlesiyordu.ayaga kalkip bir kac adim atmamla oluyordu.yururken karnimda tas tasiyordum sanki yurumemi engelliyordu benim.sancida hareket halindeyken kasiklarimda surekli agri olurdu.ben nst de ye girdigimde hep sancilarim cikardi.
Canim ufak tefek kasilma normal olabilir.yada bebek bir yere toplanir o yer sertlesir onu kasilma olarak belki algiliyorsundur.ileriki donemde rahim kendini hazirlamasi icin yalanci dogum sancilari da olucak hafif hafif ama bunlar onemsiz olucak.
Benimki yapi meselesi canim.benim 2 dogumumda erken oldu benle kendinizi kiyaslamayin lutfen ben boyleyim diye sizde boyle olcak degilsiniz.strese sokmayin kendinizi surekli dinlemeyin canim.hamileligin tadini cikarin.cok abarti birsey oldugunda zaten hemn farkedersiniz ve doktorunuzla irtibata gecersiniz.
Hayirli saglikli hamilelikler diliyorum hepinize...

Gunaydin.bende hic sizlama vs olmuyor cok sukur.2 szeryan oldum ben.ilki 2009 ikinci 19 ay oldu sezeryan olali.bunyeden kaynaklanan bisey olabilir hassas olabilirsin.cok asiri olmadiktan sonra normaldir diye dusunuyorum canim.
uykudan kalkınca oldu canım oturunca geçiyo ayağa kalkınca devam ediyor acı oluyor bilemedimki bende daha cmt dr daydım normal dedi herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…