- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.421
Çok teşekkür ederim canım desteğin için inan salya sümük ağlamak geliyor içimden ama bir evladım var o benim gözüm de yaş gördü mü hemen odasına kaçar hiç yüzüme bakmaz ilk hamileliğimde hiç böyle değildim belki de Nasıl birşey yaşıyacağımı bilmediğim için ayrı bir heycan vardı.. Doğum değil de lohusalıktan korkar oldum son zamanlarda Nasıl geçecek Nasıl olacak diye..Ben de bazen çok benzer şeyler yaşıyorum.. Bi kere sinir hatta alınganlık kesinlikle var normalde ağlamıcağım şeylere oturup ağlama falan. Sonra mesela bazen hep yatmak istiyorum ama hamileliğin başlarındaki gibi bi istek diil bu daha farklı.. Hormonlarımız yapıyo herhalde diye düşünmek istiyorum canım.. Duaya gelince elbette ederiz geçicek inşallah bu günler de alıcaz kucağımıza bebişleri bi de benimki ilk çoook heyecanlıyım
Geçecek inşaallah ama işte bunu kendime anlatamıyorum erkeklerin bu yaşadığımız duygulardan uzak olmasına tahammül edemiyorum.. İlk oğlum dünyaya geldi iki gece yattık hastanede çıktık çıktığımız gün il toplantısına gitti ve bu beni lohusalık sendromuna soktu hala söylerim konusu açılınca.. Okadar zoruma gitmişti ki dün de aradı doğum ne Zaman olacak diye soruyor kasım da dedim kaçı gibi diyor belli değil ama 12-15 aradı olabilir dedim tamam o zaman dedi ne oldu dedim 17. Sinde toplantı vardı da gitmeyeyim o Zaman dedi.. Ooo dedim ne güzel yine tam Zamanına denk gelmiş dedim.. Kızdı kapattı telefonu asıl benim ona kızmam gerekirken.. Kasım ayıysa zaten bunu bana sorması hata değil mi.. Bi insan bu kadar düşüncesiz Nasıl olabiliyor bazen diyorum baba olmak bu kadar basit olmamalıBende oyleyim kuzum uyuyamiyorum uyku
Duzenim bitti gibi adaya da cok sinirleniyorum gecicek ama
Canim gozun aydin, cok sevindim guzel kizlarina :)Cok sukur gittim canim saat 3=00 de girdim uzun sure incelendi iki bebek oldugu icin uzun kaldik cok sukur iyi kizlarim 300 grm ikiside meyra :) mevhibe ikra'yi yakalamis birinci bebek mevhibe ikra 2 bebek meyra tuana dedi doktor cok sukur rabbime sagliklilar biz atlattik darisi detayliya gireceklere olsun saglikla insallah ..... ecmain
Maşallah canımaynen ya bende internette gördüm adana 51 derece diye Allah kolaylık versin bana burada bu kadar sıcak fazlasıyla fazla geliyor bende bugün 4 temmuzda ki ayrıntılı usg randevusunu 1 temmuza aldım inşallah bizimde güzel geçer sağlıkla geçsin
Maşallah kızlarına canım. Allah hayırlısıyla kucağına alırsın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Gozun aydin canimmm benimmm
allah razi olsun hepinizden canim rabbim cumlemize saglikli haberlerini nasip etsin insallah detayliyida saglikla atlatirsiniz insallah.. dua ile ecmainIkra meyra canimmmm çok sevindim ayrıntılı güzel geçmiş hayirli olsun .dün göremedim yeni okudum darısı tüm gireceklerin başına.Ben haftaya salı günü gideceğim ayrıntılıya.
Günaydın canım benimde doktorum 16. haftalık gittiğimde 4 tarama zamanı gelmiş dedi bende yaptırmak istemiyorum dedim oda anlayışla karşıladıGunaydın guzel anneler kontrolumuz vardı ogluşum 260gr 20 cm olmuş2li test sonucum temız cıkmasına ragmen drumuz 4lu test yaptı sasırdım biraz acikcasi yapılmıyor gerek yok sanıyordum 2li testı temız cıktık tan sonra 4lu yaptıran varmı acaba
canim metro hastanesinde hakan erdem cok iyi bir doktor ayrintili bakiyor her gittigimde olcumlerini yapiyor ama ben ilk hamile kaldigimda ikiz olunca balcaliya sevk edildim birde orda detayliya girdim porf.doktor vardi detaylida biliyorsun cukurova universite hastanesi her sey detayli inceliniyor memnun kaldim bu ikinci gidisim daha once hic gitmedim canim 3 hafta sonraya tekrar randevu al dedi ben daha once kizamik cicek gecirdimmi diye kan verdirmemi istedi verdim dun 3 hafta sonrada sonuclarini ogrenecem ilgi cok iyidi canim rabbim cumlemize saglikla atlatmamizi nasip etsin insallahCanım ayrıntılı usg ye nerde girdin.maşallah minnaklar koca kız olmuslar.ben başkentten perşembe gününe randevu aldım.240 TL sen ne kadar verdin.
aynen cnm doktorum 24 saatin 20'si uyuyor dedi bana da :)Bebeklerimiz suan cok uyudugu icin gun icind hareketlerini az hissedebiliyoruz.zamanla bizi bayaaaaa rahatsiz edecekler az kaldi.sabah bende sirt ustu yatarken icimde bi saga bi sola gitti tekmeler atti surekli gobek deligim alt kismindaydi.otururken tekmeleri kasiklarimda olur.
Tamam canım ama doktorum bana iki haftaya kadar normal dedi endişelenme.doktoruna sordugunda buraya yazarken aklına gelirsem beni etiketle olurmu ben yoksa görmem.Amin cnm :) ben bir iki gunu cok onemsemiyorum hani olcumde hassasliktan sapma oluyordur diye dusunuyordumda 7gun ileriyken 5 gun geri olunca 12gunluk fark sasirtti biraz.. su gelisim olayini bir sonraki randevumda soracagim dr.a bakalim ne diyecek? Ogrenince yazarim buraya
Ikra meyra canım gözün aydın maşallah kuzularına. Ne güzel doya doya izlemişsindir kızlarını Rabbim biz bekleyenlerin ayrıntılılarının da güzel geçmesini nasip etsin.
Canim gozun aydin, cok sevindim guzel kizlarina :)
Darisi bize :)
30 Haziran'da mutlu haberler alirim insallah ben de kizimla ilgili :)
tamam cnm etiketlerim muhakkak :) 2 hafta sonra cts kotrolum anca ozaman soracagımTamam canım ama doktorum bana iki haftaya kadar normal dedi endişelenme.doktoruna sordugunda buraya yazarken aklına gelirsem beni etiketle olurmu ben yoksa görmem.
Canim massalah hanim kizina cok guzel grm usgde kac hafta canim benimkiler 20 haftalik rabbim kucagimizada saglikla almayi nasip etsin insallah .... ecmainGunaydin kizlar. Cok guzel uykumu aldim. Dunki yorgunlugumu attim sanirim. Hala gozumun onunde hanimkizim. Aklima geldikce gulumsuyorum. Buyumus agzi gozu burnu herseyi belli artik. 350 gr 21 cm olmus.
Ikra meyra canimmmm çok sevindim ayrıntılı güzel geçmiş hayirli olsun .dün göremedim yeni okudum darısı tüm gireceklerin başına.Ben haftaya salı günü gideceğim ayrıntılıya.
Biraz krem sur nemlendir orayi belki kurumusturuykudan kalkınca oldu canım oturunca geçiyo ayağa kalkınca devam ediyor acı oluyor bilemedimki bende daha cmt dr daydım normal dedi herşey
Tamam canımKesinikle öyle ya. Doktorumdan inanılmaz memnunum. Unutmazsam yarın sorar yazarım canım
Haha güldürdün beni :) bende aynen öleyim aslında herbişeyi didik didik soruyorum muayne uzuyoda uzuyo en son doktor tamam hersey normal deyip ayaklanıyo gideyim artık diye :)tamam cnm etiketlerim muhakkak :) 2 hafta sonra cts kotrolum anca ozaman soracagımMuhtemelen benimki de normal diyecek ama ben yeni şeyler öğrenmeyi severim oyüzden nedenini böyle tıp eğitimi alıyormuşum gibi anlat diyeceğim bakalım ne açıklama getirecek
Canım aynı şey benim bir haftadır kollarıma oluyor.hemde hiçbir iş yapmadığım halde.şişiyor ve deli gibi ağrıyor koycak yer bulamıyorum.doktor bu tür ağrılar normal dedi kalsiyum alımını arttır diyoGünaydın kısslar
Nasılsınz
Günlerdir koşturmaktan Sadece son sayfalra bakıp çıkabildim.
Yatak odam ve salonumn mobilyalari değişti.Onun üstüne hamileliğin ilk haftaları ellenilmems mutfak yine üstten toparlandı silindi.Dün bi de misafir agirladim iftara.çok şükür isim bitti şuan evim toparlandı elhamdülillah.
Kısslar bu dönemde iş yaptgm ayakta oldgm günler ayaklarm çok agrio biraz sisio gibi.mesela dün de ayaklrm acayip ağrıdı şişti gibi ellerim öyle acıdı.şişti gibi.hamileliktn önce de yorulunca ayaklrm agirirdi benim.hamilelikte iyice mi hassaslasti bilemedm.sizde de oluo mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?