bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ARKADASLAR EV YAPIMI BALLI LİMONATA TARİFİM AFİYET OLSUN.

Çeyrek limon
2 tatli kaşigi bal
1 kahve fincani sicak su
1 su bardağı soguk şu
İstediğiniz kadar buz

1 kahve fincani sıcak su ile balı eritin.Mutfak robotuna çeyrek limonu(kabukları ile koyabilirsiniz) +ballı sıcak suyu +soğuk suyu +(eğer robotuna buz kirabiliyorsa buz da koyup) robottan geçirin.

Süper oluyor tavsiye ediyorum.eğer bal miktarı az yada fazla gelir ise ayarlayın. Bana göre tam.

Hem biz hamileler için bence bal kullanmak şekerden bin kat iyidir.

Çok teşekkür ederim canım desteğin için inan salya sümük ağlamak geliyor içimden ama bir evladım var o benim gözüm de yaş gördü mü hemen odasına kaçar hiç yüzüme bakmaz ilk hamileliğimde hiç böyle değildim belki de Nasıl birşey yaşıyacağımı bilmediğim için ayrı bir heycan vardı.. Doğum değil de lohusalıktan korkar oldum son zamanlarda Nasıl geçecek Nasıl olacak diye..
Bende oyleyim kuzum uyuyamiyorum uyku
Duzenim bitti gibi adaya da cok sinirleniyorum gecicek ama
Geçecek inşaallah ama işte bunu kendime anlatamıyorum erkeklerin bu yaşadığımız duygulardan uzak olmasına tahammül edemiyorum.. İlk oğlum dünyaya geldi iki gece yattık hastanede çıktık çıktığımız gün il toplantısına gitti ve bu beni lohusalık sendromuna soktu hala söylerim konusu açılınca.. Okadar zoruma gitmişti ki dün de aradı doğum ne Zaman olacak diye soruyor kasım da dedim kaçı gibi diyor belli değil ama 12-15 aradı olabilir dedim tamam o zaman dedi ne oldu dedim 17. Sinde toplantı vardı da gitmeyeyim o Zaman dedi.. Ooo dedim ne güzel yine tam Zamanına denk gelmiş dedim.. Kızdı kapattı telefonu asıl benim ona kızmam gerekirken.. Kasım ayıysa zaten bunu bana sorması hata değil mi.. Bi insan bu kadar düşüncesiz Nasıl olabiliyor bazen diyorum baba olmak bu kadar basit olmamalı

Canim gozun aydin, cok sevindim guzel kizlarina :)
Darisi bize :)
30 Haziran'da mutlu haberler alirim insallah ben de kizimla ilgili :)

Maşallah kızlarına canım. Allah hayırlısıyla kucağına alırsın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Gozun aydin canimmm benimmm

Ikra meyra canimmmm çok sevindim ayrıntılı güzel geçmiş hayirli olsun .dün göremedim yeni okudum darısı tüm gireceklerin başına.Ben haftaya salı günü gideceğim ayrıntılıya.
allah razi olsun hepinizden canim rabbim cumlemize saglikli haberlerini nasip etsin insallah detayliyida saglikla atlatirsiniz insallah.. dua ile ecmain

Günaydın canım benimde doktorum 16. haftalık gittiğimde 4 tarama zamanı gelmiş dedi bende yaptırmak istemiyorum dedim oda anlayışla karşıladı

Canım ayrıntılı usg ye nerde girdin.maşallah minnaklar koca kız olmuslar.ben başkentten perşembe gününe randevu aldım.240 TL sen ne kadar verdin.
canim metro hastanesinde hakan erdem cok iyi bir doktor ayrintili bakiyor her gittigimde olcumlerini yapiyor ama ben ilk hamile kaldigimda ikiz olunca balcaliya sevk edildim birde orda detayliya girdim porf.doktor vardi detaylida biliyorsun cukurova universite hastanesi her sey detayli inceliniyor memnun kaldim bu ikinci gidisim daha once hic gitmedim canim 3 hafta sonraya tekrar randevu al dedi ben daha once kizamik cicek gecirdimmi diye kan verdirmemi istedi verdim dun 3 hafta sonrada sonuclarini ogrenecem ilgi cok iyidi canim rabbim cumlemize saglikla atlatmamizi nasip etsin insallah

aynen cnm doktorum 24 saatin 20'si uyuyor dedi bana da :)

Tamam canım ama doktorum bana iki haftaya kadar normal dedi endişelenme.doktoruna sordugunda buraya yazarken aklına gelirsem beni etiketle olurmu ben yoksa görmem.

Ikra meyra canım gözün aydın maşallah kuzularına. Ne güzel doya doya izlemişsindir kızlarını Rabbim biz bekleyenlerin ayrıntılılarının da güzel geçmesini nasip etsin.

Canim gozun aydin, cok sevindim guzel kizlarina :)
Darisi bize :)
30 Haziran'da mutlu haberler alirim insallah ben de kizimla ilgili :)

allah razi olsun hepinizden canim rabbim cumlemize saglikli haberlerini nasip etsin insallah detayliyida saglikla atlatirsiniz insallah.. dua ile ecmain

Tamam canım ama doktorum bana iki haftaya kadar normal dedi endişelenme.doktoruna sordugunda buraya yazarken aklına gelirsem beni etiketle olurmu ben yoksa görmem.
tamam cnm etiketlerim muhakkak :) 2 hafta sonra cts kotrolum anca ozaman soracagım Muhtemelen benimki de normal diyecek ama ben yeni şeyler öğrenmeyi severim oyüzden nedenini böyle tıp eğitimi alıyormuşum gibi anlat diyeceğim bakalım ne açıklama getirecek

Gunaydin kizlar. Cok guzel uykumu aldim. Dunki yorgunlugumu attim sanirim. Hala gozumun onunde hanimkizim. Aklima geldikce gulumsuyorum. Buyumus agzi gozu burnu herseyi belli artik. 350 gr 21 cm olmus.
Canim massalah hanim kizina cok guzel grm usgde kac hafta canim benimkiler 20 haftalik rabbim kucagimizada saglikla almayi nasip etsin insallah .... ecmain

Ikra meyra canimmmm çok sevindim ayrıntılı güzel geçmiş hayirli olsun .dün göremedim yeni okudum darısı tüm gireceklerin başına.Ben haftaya salı günü gideceğim ayrıntılıya.

Begüm ben karıştın bu konu da ya.Sana bi danışaym dedm.aysel hnma cuma günü gitcek detaylı ultrasonu o zaman sorayım dedim ama hataya gitmek de zorundayım detayliya.bayram öncesi git demişti Aylin hnm.cuma gününe Aysel hnmi gitmeyi beklesem randevu almak için geç kalırım Die korkuorm.randevu vermezler Die.telefonla sorsam mı acaba Aysel Hnm a ne dersn

Günaydın kısslar
Nasılsınz
Günlerdir koşturmaktan Sadece son sayfalra bakıp çıkabildim.
Yatak odam ve salonumn mobilyalari değişti.Onun üstüne hamileliğin ilk haftaları ellenilmems mutfak yine üstten toparlandı silindi.Dün bi de misafir agirladim iftara.çok şükür isim bitti şuan evim toparlandı elhamdülillah.
Kısslar bu dönemde iş yaptgm ayakta oldgm günler ayaklarm çok agrio biraz sisio gibi.mesela dün de ayaklrm acayip ağrıdı şişti gibi ellerim öyle acıdı.şişti gibi.hamileliktn önce de yorulunca ayaklrm agirirdi benim.hamilelikte iyice mi hassaslasti bilemedm.sizde de oluo mu.

Haha güldürdün beni :) bende aynen öleyim aslında herbişeyi didik didik soruyorum muayne uzuyoda uzuyo en son doktor tamam hersey normal deyip ayaklanıyo gideyim artık diye :)

Canım aynı şey benim bir haftadır kollarıma oluyor.hemde hiçbir iş yapmadığım halde.şişiyor ve deli gibi ağrıyor koycak yer bulamıyorum.doktor bu tür ağrılar normal dedi kalsiyum alımını arttır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…