bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhana bende de cok fazla ayal agrisi var topuklarim cok agriyor daha dogrusu homeofis calisiyorum evdeyim ona ragmen gunluk hareketlerde bile cok rahatsiz edici. Doktora sordugumda seni de bilgilendirirm

Kızlar buarada alışverişten bahsetmişsiniz ben temel ihtiyaçların hepsini aldım. Temel ihtiyaçlarından 3 er tane almaya çalıştım biraz fazla görünüyor ama dolapta küçücük yer kapladı yavrumun eşyaları :)

Eklentiler

• 13511513_927496187396292_987039266_n.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 13515373_927496177396293_564326223_n.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
Ahhh ahhh 3 ay o depresyondan cikamadim ben ne diyim kuzum

Benmde kalsiyum alimim eksik olabilr cnmcm.dikkat etsem iyi olcak galiba.

Merhana bende de cok fazla ayal agrisi var topuklarim cok agriyor daha dogrusu homeofis calisiyorum evdeyim ona ragmen gunluk hareketlerde bile cok rahatsiz edici. Doktora sordugumda seni de bilgilendirirm

Aynen cnm ya Benmde topuklarım özellikle.ayağımı yere basarken de balon gibi sanki havada yurudgmu hissediorm geceleri ve sabahları bende cuma günü gitcek İnşallah doktor â bende sorarm İnşallah

Canım ayak sismesi ve agrısı bende de oluyo. Yorulmasam da hep sisiyo.

Haha güldürdün beni :) bende aynen öleyim aslında herbişeyi didik didik soruyorum muayne uzuyoda uzuyo en son doktor tamam hersey normal deyip ayaklanıyo gideyim artık diye :)
Allahtan muayene sırasında bebişi görünce aklımda sorucam dediklerimin çoğunu unutuyorum da posta posta oluyor sorularım doktorum da bu sayede nefes alıyor Bu hafta kayması olayını gecen muayenemde soracaktım aslında ama iyot eksikliği - bebekte gelişen hipotiroidi, bebeğin hareketsizliğini ve neden hala net gözükmediğinden sıkışık gelmem gerektiğini sorduktan sonra unuttum mesela bu kez de bunu sormayı unutmam hep boyle oluyor

Bebislerin hayirli saglikli haberlerini almissin cok sevindim darisi diger detayli ultrason bekleyenlerin basina :) benim de ikiz kiz kardesim var ve bu dunyanin en guzel seyi dilerim senin bebislerin de bizim gibi candan ote olurlar :)

Yesil fasulye var onu mu yapsam ki yaaa
Akşama ben de zeytınyaglı fasulye ile etli patates yemegi yapıcam.. Geçen hafta buğdaylı dereotlu kabak yemeği ve kıymalı patlican musakka yapmıştım. Valla bebek için çeşit çeşit yiyim derken ben de bunalıyorum artık mutfak alışverişlerinden on saat meyve sebze reyonlarına bakıyorum bunu mu yapsam diye.. Reyona heykelimi dikecekler artık yokluğumda beni armamak için İşin kötüsü canım da hiç çekmiyor artık sebze gördükçe bulantı tutmaya başladı Zevk almaya almaya zorluyorum kendimi

Kizlarrr oğlum iyiyms çok şükür.20+3 360 gr. Radyolojide bakıldı fakültede.20 dakka fln baktı. Boyunu soylemedi uyumlu haftasıyla dedi.çok hareketliydi eli de hep agzndadydi.obur olcak annesi babası gbi:)
Gözün aydın cnm :) Bana da boyunu söylemiyorlar artık baş çevresi karın çevresi femur bacak kemiği boyuna bakıyorlar. Bir yerde okumuştum FL ile (Femur uzunluğu- üst bacak kemiği uzunluğu ) 7yi çarpınca bebişin boyuna ulaşıyormuşsun aklında bulunsun. Doktoruna sorabilirsin cnm doğru mu diye ben de sorucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…