bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sen butun esyalerini aldin galiba gule gule giysin ins bebisin.

Kizlarrr oğlum iyiyms çok şükür.20+3 360 gr. Radyolojide bakıldı fakültede.20 dakka fln baktı. Boyunu soylemedi uyumlu haftasıyla dedi.çok hareketliydi eli de hep agzndadydi.obur olcak annesi babası gbi:)
Gozun aydin canim.nazar degmesin bebislerimize topigimize insallah.

Sen butun esyalerini aldin galiba gule gule giysin ins bebisin.
Cok sagol canim valla hrmen hemen herseyi alindi sayilir mobilyasi kaldi. Yazin sicaklarda cok carsiya inilmez diye dusundum tatile falan da gidilecek eylul ekime de birakmak istemiyor malum erken dogum ihtimali var herkes icin bole oldu :)

Maşallah canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlara. İkiz olmalarına rağmen kiloları gayet iyi. İyi bakmışsın annesi allah nazardan korusun. Sağlıkla kavuş kızçelerine:)

Selam kızlar.. Napıosunuz? Ben döndüm izmir'den
Yazılanlara ara ara bakabildim ama çok katılamadım. Ayrıntılıya giden herkeslere geçmişler olsun.. Okuduklarım genelde iyi geçmiş..
Yorum yapmaya fırsat bulamadım çünkülü geçmişi okumaya çalışıyordum. Sonunda bugün pes ettim:) yoksa kalan 4,5 ayı geçmişi okuyarak geçiricektim;P

Sen detaylı ultrason için perinatologdan randevu aldin mi canım Aysel hanim sana bisey dememişti ama sen sor çok yoğun atlama.sen ara sor.Hakan Kanıt a git dedi ben de o ne derse öyle olsun dedim.Alsancak Hakan kanıt özele gideceğim 300 tl ayrıntılı ultrason.Sen hemen ara Aysel hanımı bence.

Ben gecende migrenim tuttugu zaman cok bunalip evde kendim lahmacun yaptim yanina ezme yaptim. Mercimek corbasi yapmistim yanina da. Maydonoz yikadim sogan sogusu yaptim cok guzel bir masa olmustu. Herif cok begendi.
O masayı görsem bende çok beğenirim canım

Ayy çok saol canım listeni dört gözle beklicem :)

Sagol cnm darısı sana inşallah doktorum da soylemedi geCen hafta bn de unutmsm gidince sorayım yine boyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…