bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hic de donatamam yaaa 1 cesit yapiyom kuzum ben de bugun napsam bilmiyom ki ufff

Dün den kalanlar var çok şükür.yetsin Onlar.dünün acısını bugün dinlenerek gecirmek istiyrm İnşallah.
Eşim yemeğe düşkündür.hamileliktn öncede donat derdi sağolsun.bikaç Ay zor idare etti şimdi yine başladık donatlra
1 çeşit yapiosan daha kolay aslında cnm ama yap kizartma bi çorbayla ohh miss :))

Şimdi internetten baktım da olduğumuz şehirde ayrıntılı USG bakan yerler diye. İlk sırada benim doktor çıktı. Demek ki doğru tahmin etmişim
Ayrıntılı usg 20 kusur haftalarda oluyormuş bizide bır yere yonlerndrMr yapacakmış fiyatlar bıraz tuzlu sanırım ancak napalım mınışlere deger :)

Bebislerin hayirli saglikli haberlerini almissin cok sevindim darisi diger detayli ultrason bekleyenlerin basina :) benim de ikiz kiz kardesim var ve bu dunyanin en guzel seyi dilerim senin bebislerin de bizim gibi candan ote olurlar :)
allah razi olsun canim insallah candan ote olurlar tatlim rabbim cumlemize nasip etsin saglikla insallah minnaklarimizi kucagimizada saglikla almayi nasip etsin rabbim... dua ile ecmain

Hakan kanıt ı mi tavsiye etti.randevu yoğunluğu nasıl acaba.arayym ben hemen ya cumaya kalsam çok geç olcak galiba.Aylin Hnm tinaztepe demişti ama uzak yakın bi yer varsa daha rahat olcak benm için.tinaztepe de de bedava değil Yani

BegumBB ayy begüm google â doktorun adını yazınca muayenesyle ilgili bi ultrason resmi çıktı gördün mü Sende.ayy maşallah nasıl güzel çıkmış bebek.ultrason aleti güzel demek ki.2012 yazıo Hem tarihte.25 haftalık ama.ultrason aleti güzel yeni olsun istiyrm da ondan

Bence evde aklına geldikçe yaz not defteri ile git :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…