bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bitanem gözünaydın, çok güzel haberler bunlar. Plasenta marjinal olunca, çok riskli olmuyor, hiç korkma. %99,9 çıkacaktır yukarı, ennn geç doğumdan önce. Bence bir 5-6 hafta sonra tamamen yukarı çıkacaktır. Tabi bolca dinlenmek şartıyla. Allah müdüründen gerçekten razı olsun. Bebek olunca, müdür amcasına bir teşekkür hediyesi alır.
Home office çalışmak çok keyiflidir. Ben de evimin koca bir salonunu ofise çevirip, eğitmenlik ve danışmanlık yapmaya devam etmiştim. Şimdi daha küçük bir odada daha küçük bir masa, gerekli olduğunda işimi görmeye yetiyor.
Benim detaylı ultrason zamanım belli değil henüz. 28 haziranda kontrolüm var, o zaman söyler dr heralde. Zaten kendisi yapacak.
Detaylı ult. 20 dakika filan sürüyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın zaten. O zaman da çok iyi haberlerle gelirsin kuzum inşallah

Maşallah canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlara. İkiz olmalarına rağmen kiloları gayet iyi. İyi bakmışsın annesi allah nazardan korusun. Sağlıkla kavuş kızçelerine:)
Allah razi olsun canim bende kucukler diye dusunmustum sonra saglikli olsunlarda gerisi olur dedim sukur canim rabbim guzel gunlerinide saglikli gunlerinide cumlemize nasip etsin dua ile .. ecmain

Kızlar,
4lü test sonuçlarım geldi
Herşey normal fakat yaş riskim 750/1 çıkmış , doktorum telde kafaya takılcak bişe deil dedi genelde 30 yaşta 900/1 gbi beklenir ama önemsiz bi detay rahat ol dedi.yani amniyo yada harmony test gereksiz dedi.sizin sonuçlar nasıl

Sen bence ara Aysel hanımı da sor sonra hemen hakan beyi ara.internetten numarasini bulabilirsin.Hakan Kanıt yaz çıkıyor.

Ayrıntılı ultrsondan güzel haberlerle çıkanları tebrik ederim. Darısı benim gibi bekleyenlerin başına

Sen çeyizini düzmüşsün paşanın hepsi çok güzel
Yaaa of kizlar hergun ne pisircem derdinden bikan var mi benim gibi
Eşin benimki gibi yemek seçen ve full sofra isteyen biriyse bıkarsın. Bir gün yangın var diye bağırcam
Kızlar dr dan geldik cinsiyet öğrenemeyen bi ben vardım herhalde öğrendim oğlumuz geliyor. 270 gr 21cm
Gözün aydın. Bu yıl erkek yılı galiba çok erkek bebek var

Bunlar da bizim cicilerimiz

Eklentiler

• IMG_20160616_191623.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20160616_191545.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20160616_191557.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20160616_191610.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20160618-WA0003.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75

Gözün aydın canım, bin kere maşallah. Benim karnımda da sürekli bir hareket var ama ben bağırsaklara yoruyorum. 20. haftadan sonra artık bağırsak filan demeyip, yavrummmm diye sevicem inşallah her bir kıpırtıyı

Arkadaşlar bende bazen kıpırtı hissediyor gibi oluyorum.Ama sanırım gaz diyorum.Doktoruma sordum ilk gebelikte 21. Haftadan önce hissetmen zor dedi.Hisseden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…