bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Neden acaba erkekler, bizim hamilelik hormonlarımızın etkisiyle, sinir, bencillik, kapris, ne biliim bööle bir garip davranışlar içine giriyorlar da, doğum sancılarımızdan hiç etkilenmiyorlar? Hamilelerde olan duygu durum değişikliklerini, stresi herkes biliyor artık. Eşlere bunlara hazırlıklı olun öğüdü veriliyor. Eşler bunu, bizim hanım huysuzlanacak, pabuç bırakmayım diye yorumluyorlar sanırım
Tatlım sıcaklar bir taraftan, bastırmaya çalıştığımız bir sürü korkularımız, endişelerimiz bir taraftan psikolojimiz bozuluyor tabi. Hormonlar zaten pusuda. Hiç bunları kafana takma. Cadılık yapıp suçu bizim dışımızdaki başka bir sebebe bağlayıp, zeytinyağı olabileceğimiz tek dönemdeyiz. Ağlamak içinde tutmaktan çok daha faydalı. Ağla, rahatla, koyul işine. Neden böyle oluyor dedikçe zorlaşır bu durumdan çıkmak.
Not: Ağlarken oğluşa yakalanırsan, yanına git ve ona "neden ağlıyorum biliyor musun, mutluluktan" de. "Aklıma bebekken şunları şunları yaptığın geldi" de ve onu çok sevdiğini, çocuğu olduğu için çok mutlu olduğunu söyle. Böylelikle bir kriz fırsata dönerek, oğluşu üzmek yerine onu mutlu etmeye, güzel anılarınızı tekrar yad etmenize yarayacaktır

vildan_drs sen nerelerdesin sesin solugun cikmiyorya.iyimisin.
Ay kuzum ne güzel merak edilmek :)) buradayım Can'ım sürekli takipteyim okuyorum fakat tam bir konu cevaplıycam cevap verilmiş oluyor :)) okumaya devam ediyorum :)) kendi kendime yazacak bişey bulamıyorum :₺)) sıcaklarla boğuşıyorum sende biliyorsun Balıkesir aşırı sıcak Körfez e göre en az 5 derece daha fazla resmen fenalık geçiriyorum :) Buarada herşey yolunda Bebek iyi ben iyiyim ..ilaçları bırak artık her hamile kadar riskin var gez toz kafana göre takıl dediler ama Protestanı psikolojik olarak bırakmıyorum :) deli oluyor doktorlar bırakınca bişey olacak korkusunu yenemiyorum :) birde yattım ya sürekli belim tutuk fıtık vardı tutuldum kaldım :) zeytin yağı sürüyorum iyi gelir diye başka iyi gelecek birşey olurum bilmiyorum tavsiyen olur belki ..ay ne çok yazdım bu anı bekliyor gibi :))

Iyi olmana sevindim.sicaklar fena bunaltiyor insani evden disari cikmiyorum cok acil olmadikca.yuruyus yapman belki beline iyi gelir.geceleri serinde cikin biraz yuruyun.
Sen hangi doktora gidiyorsun belli bir doktorun varmi artik.

rabbim saglikla nasip etsin kizceni insallah

Arkadaşlar bende bazen kıpırtı hissediyor gibi oluyorum.Ama sanırım gaz diyorum.Doktoruma sordum ilk gebelikte 21. Haftadan önce hissetmen zor dedi.Hisseden var mı?
Ben hissediyorum canım ilk benımde ancak kisiden kisiye degişirmış sen druna kulak ver bazılari hiç hıssetmyeden dogum yqpabılırmış bu sorun var anlamına gelmiyor. Bır de ılık sut içip sırt ustu uzan karnını oksa derim ayaktayken yada bısey lerle ugrasırken onlar aynı besık gbı sallanıp uyurlarmış bu yüzden uzun sure dınlenıp yat belki hıssedersın

arkadaşlar merhaba. bende 18 haftalık hamileyim. 11 haftalıkken ikili test yapıldı kombine sonucuna göre düşük risk geldi fakat biyokimyasal risk 1/190 geldi. doktorum değerin sınırda birde dörtlü test yapalım dedi. onun sonucuda yine biyokimyasal risk yani kan değerlerine göre bakılan 1/144 geldi. doktorum bana cffdna yani anne kanında genetik test önerdi. oda yurt dışında yapılıyormuş. öğrendiğimden beri hergün ağlıyorum. ne yapacağımı bilemedim. bi şekilde bu testi yapıp yapmacağıma karar vermem lazım ama bi yandan sonucundan da korkuyorum. sizin testlerinizde sonuçlar nasıldı. kombine risk normal gelip biyokimyasal risk yani kan değerleri riski gelen oldumu hiç

Kızlar hamilelik takviminde bebeğimin kilosu 210 g ama doktor kağıda 50 g yazmış çok fark var gelişimi önde gün olarak ama 50 g az mı tabiki çok şükür sağlığı yerinde ama endişelendim

4 lü test pek iyi sonuç değil diye biliyorum canım 3 lü test yaptırdın mı

Kızlar hamilelik takviminde bebeğimin kilosu 210 g ama doktor kağıda 50 g yazmış çok fark var gelişimi önde gün olarak ama 50 g az mı tabiki çok şükür sağlığı yerinde ama endişelendim
Canım o başka birşeydir çünkü 50 gr olması imkansiz. Benim 17+4 te boyu 18 cm kilo 200 gramdi

Ben bu testlerin hiç birini yaptırmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama kesinlikle bu test sonuçları güvenilir değil o yüzden uzme kendini canim

Allah razi olsun canim bende kucukler diye dusunmustum sonra saglikli olsunlarda gerisi olur dedim sukur canim rabbim guzel gunlerinide saglikli gunlerinide cumlemize nasip etsin dua ile .. ecmain
Canım küçük diye düşünme onlar ikiz doğduklarında 2.5 kg oluyorlar bildiğim göre bence senin bebişler gayet iyi doktoruna sordunmu gr ları iyimi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…