bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah Allâh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Üzülme canım. Benim biokimyasal değerlerim çok yüksekteydi, sınırı da aşmıştı. Doktor genetik test istedi, yaptırdık. Dediğin gibi yurtdışına gönderildi. Maşallah gelen sonuç iyiydi, şükürler olsun ki. Genetik test yerine amniosentez de yapılabilir, haftan uygun çünkü. Bu tamamen kişisel bir karar canım, sana ne yaptır, ne yaptırma diyebiliyorum. Sadece tecrübemi aktarabildim. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, Allah yardımcın olsun.

Canım o başka birşeydir çünkü 50 gr olması imkansiz. Benim 17+4 te boyu 18 cm kilo 200 gramdi
Bilmiyorum ki 13 haftalıkken mi yazdı karışık karışık yazıyolar hepsi bi arada ultrason görüntüsü istemeyide unuttum boyunu kilosunu sormayıda unuttum

hayır üçlü yapmadı doktorum dörtlü testi yapalım dedi onu yaptık. keşke yaptırmasaydım. içime kurt düştü birkere ne yapsam geçmiyor
Bi fikrim yok canım ama bana ensesi kalın dediler sonra normal dediler doktorlara güven olmuyo ama dörtlü testi yapmıyolar çünkü güvenilir değil ondan eminim bende bugün 3lü test yaptırdım bakalım ne çıkacak inşallah sağlıklıdır bebeğin

Ne gü
ne güzel bir bakış açısı gerçekten çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama inan ben kendimi çok yorgun hissediyorum hiç birşey için mücadele etmek gelmiyor sanki içimden.. Son günlerde korku saldı içimi bebeğimi kollarıma aldığım da da olmuştu bu ben ne yaparım bununla ömür boyu demiştim kendi kendime sonra etrafımda yeni anne olanların anlattıklarını duyunca bende mi bir anormallik var dedim.. Mesela arkadaşlarım onu kollarıma aldığımda sanki bütün çektiğim sıkıntılar geçti anne olmak mükemmel bir duyguymuş yavrum evladım falan dediklerini duyunca... Oysa ben o duyguları onunla bir hayatı paylaşmaya başlayınca yaşadım millet neden bu kadar kolay ve çabuk yaşıyor diye de anlam veremedim.. Bütün bunların üstüne eşimin iş yoğunluğu benim atama stresim eklenince anne olmak çok zor gelmişti açıkcası.. Şimdi yeniden anne olacağım bir dönemde eşim çok ağır bir işin içine girdi 12 daireli bir apart satın aldı maddi zorluklarını önemsemiyorum çok şükür benim maaşıma hiç dokunmaz ama onun altına girdiği yük zorluk ve tam da bu kritik dönemde gece gündüz bu işle uğraşması beni boğuyor, nefes alamıyorum... Ben para pul değil yanımda bir eş bir baba istiyorum... Anlatamıyorum anlatamıyorum yada karşındaki okadar bencil ki anlamamak için elinden gelenin fazlasını yapıyor...

Canım 4 lü testin güvenirliği çok değil diye biliyorum üzme kendini inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Usg de bi problem tespit ettimi doktorun. Sonuçta testler tahminden ibaret kesin diyemiyorlar allaha dua edelim.

sağol canım teşekkür ederim. bende o testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü hem kendimi hem bebeğimi çok yıpratacam doğuma kadar. inşallah benim sonucumda seninki gibi temiz gelir. Allah kimseyi darda bırakmasın. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar hamilelik takviminde bebeğimin kilosu 210 g ama doktor kağıda 50 g yazmış çok fark var gelişimi önde gün olarak ama 50 g az mı tabiki çok şükür sağlığı yerinde ama endişelendim
Canım doktor 150 yazmak istemiştir belki 50 gr lıkken ölçüm yapamıyorlar 100 gr geçene kadar. Doktora tekrar sor bence

yok canım ultrasona göre bişey demedi. zaten kombine risk yani ultrason değeerleri ile olan risk düşük çıkıyor. sadece kanda bakılan hormonlarla ilgili değerlerde risk çıkıyor. kombinede düşük risk diyor, biyokimyasala göre yüksek risk diyor. test bikere kendi arasında çelişiyor ama insanın içine kurt düşüyor bikere. inşaallah bişeyi yoktur bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…