- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.561
Belli bir doktor tam anlamıyla yok ama çok ciddiye aldığım Ertan bey var üniversitede Prof. Çok bilgili ve rahatlatıcı ..alladdin var özel muayenede onunda ultrasonu son model diye gidiyorum ..diğer ikisi Sevgi'de biri Tülin hanım biri afşin bey onlarıda testtir tahlildir,iğne yazdırmak ilaç yazdırmak için filan işte can sıkıntısından değişiklik olsun diye gidiyorum :)))) ayda 3 doktor görüyorum :)))) panik atak yaptı bu yaşadıklarım sanırım beni :)) ama şunu anladım hepsi başka başka birşeyler söylüyor Bende ortak olarak birşeyler söylediklerinde ciddiye alıyorum :))))Iyi olmana sevindim.sicaklar fena bunaltiyor insani evden disari cikmiyorum cok acil olmadikca.yuruyus yapman belki beline iyi gelir.geceleri serinde cikin biraz yuruyun.
Sen hangi doktora gidiyorsun belli bir doktorun varmi artik.
canım bana Protestanı bırak dediler ama ben korkudan bırakamıyorum zararı olmaz heralde dimiBn osteocare gyneferon decavit jodid bir de progestan kullanyrm cnm
Canım akşam randevun varmış saat kaçta merakla bekliyorum. Ayrıntılıya mı gireceksin? Benim paşa hareketli canım ya bayaa hissediyorum ben her dakika değil tabi bazen sabahtan akşama kadar ara ara hareket ediyor bazen sabah durgun geçiyır akşam uzandığımda bi başlıyor uyutmuyor. Mesela bazn el ve ayaklarıyla vuruyor. Vurduğu yerler yukarı belirginleşiyor. Bazen hıçkırık tutuyor ozaman karnım seyriyor gibi güm güm arka arkaya atıyor sonra geçiyor bunu doktora sordum hıçkırık dedi. Bazende yuvarlanır göbeğim şekilden şekile giriyor gittiği yer sertleşir:) yani böyle kızımda bu kadar olmuyordu. Ya ilk hamilelikti ondan:) yada benim kız usluydu bu yaramaz olcak ondan:) bilemedim tam olarak:) böyle yani canım.My moonlight Canım bizim günler aynı sende durum ne? En son dışardan bakınca bile hareket etttigini görüyorum diyordun paşan nasıl? Yine öyle hareket ediyor mu? Benim paşa tembel galiba hala hareketleri belli belirsiz. Bende artık hareketleri net hissetmek istiyorum yaa
Ah bu elekritriklerElektrikler yok. Geçmiş sayfaları okuyordum bitiremedim şarjım da azaldı.bi kaç arkadaşın daha cinsiyetleri netleşmiş alıntılayamadım elektrikler gelince görüşmek üzere
Ayrintili perşembe ınş canım bu akşam rutin kontrolumuz var. Ne güzel epey epey hissediyorsun. Bende sırt üstü yattığım zaman hissediyorum. Böyle sanki içerden ittiriyor gibi. Önceden solA yatinca hareket ediyordu şimdi sırt üstü yatinca hissediyorum.Canım akşam randevun varmış saat kaçta merakla bekliyorum. Ayrıntılıya mı gireceksin? Benim paşa hareketli canım ya bayaa hissediyorum ben her dakika değil tabi bazen sabahtan akşama kadar ara ara hareket ediyor bazen sabah durgun geçiyır akşam uzandığımda bi başlıyor uyutmuyor. Mesela bazn el ve ayaklarıyla vuruyor. Vurduğu yerler yukarı belirginleşiyor. Bazen hıçkırık tutuyor ozaman karnım seyriyor gibi güm güm arka arkaya atıyor sonra geçiyor bunu doktora sordum hıçkırık dedi. Bazende yuvarlanır göbeğim şekilden şekile giriyor gittiği yer sertleşir:) yani böyle kızımda bu kadar olmuyordu. Ya ilk hamilelikti ondan:) yada benim kız usluydu bu yaramaz olcak ondan:) bilemedim tam olarak:) böyle yani canım.
Canım ilk hamileliğin etkiside olabilir bir ay sonra daha çoğalır hareketler özellikle 8. Ay başı başlar 9. Ay coşar karın hareketleri. Hatta 9. Ay deri geriliyor göbek kocaman oluyor ozaman ayak tekmesi net belli oluyır tekmeyi görüyosun bazen ayağının izi deriye çıkıyor bununla ilgili fotolar var google da arat görselde 9. Ay bebek tekmeleri diye güzel şeyler var.Ayrintili perşembe ınş canım bu akşam rutin kontrolumuz var. Ne güzel epey epey hissediyorsun. Bende sırt üstü yattığım zaman hissediyorum. Böyle sanki içerden ittiriyor gibi. Önceden solA yatinca hareket ediyordu şimdi sırt üstü yatinca hissediyorum.
Darısı başına ozaman cnmGözün aydın canım, bin kere maşallah. Benim karnımda da sürekli bir hareket var ama ben bağırsaklara yoruyorum. 20. haftadan sonra artık bağırsak filan demeyip, yavrummmm diye sevicem inşallah her bir kıpırtıyı
Ah bu elekritriklerbugünde ayrılık sebebimiz o oldu
Ertan beye randevu almak kolay oluyormu.univde oldugu icin zor olmuyormu.alaaddin bey cok kalabalik ozellikle tup bebek yaptrcaklar ona cok gittiginden baya kalabalik oldugunu duydum.digerlerini hic duymadim.sadece afsin beyin odasi nurettin beyle karsi karsiya cok kucucuk bir odasi var o dikkatimi cekti ordan aklimda kaldi.artik tek doktora yonelsen iyi olur biri baska birsey dese kafanda bir suru soru isareti olur.Belli bir doktor tam anlamıyla yok ama çok ciddiye aldığım Ertan bey var üniversitede Prof. Çok bilgili ve rahatlatıcı ..alladdin var özel muayenede onunda ultrasonu son model diye gidiyorum ..diğer ikisi Sevgi'de biri Tülin hanım biri afşin bey onlarıda testtir tahlildir,iğne yazdırmak ilaç yazdırmak için filan işte can sıkıntısından değişiklik olsun diye gidiyorum :)))) ayda 3 doktor görüyorum :)))) panik atak yaptı bu yaşadıklarım sanırım beni :)) ama şunu anladım hepsi başka başka birşeyler söylüyor Bende ortak olarak birşeyler söylediklerinde ciddiye alıyorum :))))
Ayy sorma sıcakları biz 2 kat fazla hissediyoruz. Nefes alamıyorum sıcaktan boğulacak gibi oluyorum nefesim daralıyor. Evde güneşlikler kapalı duruyorum ve hep yorgun gibi oluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hangi şehirdesin canım.Aynen canım ya zaten sıcaklar uykusuzluk beni benden aldı en uygun zamanda da elektrikler gitti
Bnm içerde 3 yerde kanama alanı var bn günde bir tane iciyrm canm kanamalar geçmediği için. Sen de bir tane iç istersenC
canım bana Protestanı bırak dediler ama ben korkudan bırakamıyorum zararı olmaz heralde dimi
Ayy sorma sıcakları biz 2 kat fazla hissediyoruz. Nefes alamıyorum sıcaktan boğulacak gibi oluyorum nefesim daralıyor. Evde güneşlikler kapalı duruyorum ve hep yorgun gibi oluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hangi şehirdesin canım.
Adanada hava yaniyor canlar disari baksak pencereden hemen kaciyoruz
Allah razi olsun guzelim darisi sizlere saglikla nasip etsin insallah.. ecmainIkra meyra Canım maşallah sende güzel sonuçlarla donmussun. Fistiklarinin iyi olmasına çok sevindim darısı bizim başımıza ins
Nilkeeeee ya sen ne güzel bir insansın yaNeden acaba erkekler, bizim hamilelik hormonlarımızın etkisiyle, sinir, bencillik, kapris, ne biliim bööle bir garip davranışlar içine giriyorlar da, doğum sancılarımızdan hiç etkilenmiyorlar? Hamilelerde olan duygu durum değişikliklerini, stresi herkes biliyor artık. Eşlere bunlara hazırlıklı olun öğüdü veriliyor. Eşler bunu, bizim hanım huysuzlanacak, pabuç bırakmayım diye yorumluyorlar sanırım
Tatlım sıcaklar bir taraftan, bastırmaya çalıştığımız bir sürü korkularımız, endişelerimiz bir taraftan psikolojimiz bozuluyor tabi. Hormonlar zaten pusuda. Hiç bunları kafana takma. Cadılık yapıp suçu bizim dışımızdaki başka bir sebebe bağlayıp, zeytinyağı olabileceğimiz tek dönemdeyiz. Ağlamak içinde tutmaktan çok daha faydalı. Ağla, rahatla, koyul işine. Neden böyle oluyor dedikçe zorlaşır bu durumdan çıkmak.
Not: Ağlarken oğluşa yakalanırsan, yanına git ve ona "neden ağlıyorum biliyor musun, mutluluktan" de. "Aklıma bebekken şunları şunları yaptığın geldi" de ve onu çok sevdiğini, çocuğu olduğu için çok mutlu olduğunu söyle. Böylelikle bir kriz fırsata dönerek, oğluşu üzmek yerine onu mutlu etmeye, güzel anılarınızı tekrar yad etmenize yarayacaktır
Oyyyy one oyle yaaaaa bu arada bugun 4 gun oldu hic hareket yok bebiste gercekten küstü bana sanirimAdanada hava yaniyor canlar disari baksak pencereden hemen kaciyoruz
Oyyy yerimmm ne guzell yaBUGÜN BİZDE RENKLİ ULTRASONA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SAĞLIKLI İNŞALLAH BEBİŞİMİZ BUGÜN ONU ÖYLE GÖRÜNCE ACAYİP HEYCANLANDIM DAHA CANLI CANLI İNSAN GİBİ KİM BİLİR DOĞUNCA NOLUCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?